Spolucestování Afrika

TANZÁNIE BŘEZEN 2009

Pavel

Hledám partáka na cestu po tanzánii od 28.2 do 21.3.Kilimanjaro,parky,ostrovy(Pemba,Zanzibar,Mafia)…mám i letenku volnou letenku(12000 kč)

Zkušenosti čtenářů

Karel

Ahoj Pavle , tvoje nabídka mě docela zaujala , můžeš mi prosím napsat něco podrobnějšího.Jestli máš už připravený
nějaký konkrétnější plán cesty , kam na safari ,kolik by byl asi rozpočet , ta letenka je z Prahy s poplatkama ?
Kolik ti je , odkud jsi a kde jsi už všude byl.
Zatím dík Karel ,38 let , Náchod.
http://www.fotosvet.estranky.cz

Karel

ještě můj mail [email protected]

Pavel
Karel:

takze,byly sme dva,vsechno nakopeny,ale kumpan me vcera volal,ze nemoze.Tak si myslim,ze by tu letenku pustil aj za osmicku.Ja nemam rad naplanovany cesty,ale vim,ze se chcu podivat na Kili.Jsem z Kromerize,projel sem Jordansko,Izrael,Egypt,pracovne Holandsko,Nemecko,Rumunsko.Rok vyroby-1973/09

Pavel
Karel:

takze,byly sme dva,vsechno nakopeny,ale kumpan me vcera volal,ze nemoze.Tak si myslim,ze by tu letenku pustil aj za osmicku.Ja nemam rad naplanovany cesty,ale vim,ze se chcu podivat na Kili.Jsem z Kromerize,projel sem Jordansko,Izrael,Egypt,pracovne Holandsko,Nemecko,Rumunsko.Rok vyroby-1973/09

Rado
Pavel:

Tiez sa chystam koncom februara do Tanzanie, ale aj so zenou. Moja dobra kamoska tam ma totiz s manzelom, omanskym sejkom dom a pozvala nas. Mozes mi dat typ na nakup cenovo pristupnych leteniek? Dakujem, Rado.

Pavel
Karel:

Radek
Karel:

Ahoj, na přelomu března a dubna 2009 jedu s partou 5 lidí (já, 3 chlapi a 2 ženy) různého věku (od 23 do 52 let) na individuální cestu KEŇA + TANZÁNIE + ZANZIBAR a sháníme 1 až 2 lidi kvůli naplnění džípu na safari. Úplně všechno včetně letenek, ubytování, stravování, safari atd. zařídím. Zkušenosti s individuálním cestováním mám slušné, v Africe jsem byl již
3x, jinak Karibik, Jižní Amerika a několikrát Asie (některé fotky mám na radosvaty.rajce.idnes.cz). S CK to vychází asi na 100 až 120 tisíc kč, my se vejdeme do 50 tisíc kč při ještě bohatším programu se vším všudy. Veškeré podrobnosti sdělím po mejlu a telefonu. Prosím, ozvěte se co nejdříve, protože je už potřeba řešit letenky. Díky. Pouze pro vážné zájemce. Jsem z Nymburka.

Nikol

Ahojky, jestli muze byt i partacka tak bych se rada dozvedela vic… Jestli muzes tak mi pisni na mail…dik

Nikol

Ahojky, jestli muze byt i partacka tak bych se rada dozvedela vic… Jestli muzes tak mi pisni na mail…dik

Radek
Nikol:

Ahoj, na přelomu března a dubna 2009 jedu s partou 5 lidí (já, 3 chlapi a 2 ženy) různého věku (od 23 do 52 let) na individuální cestu KEŇA + TANZÁNIE + ZANZIBAR a sháníme 1 až 2 lidi kvůli naplnění džípu na safari. Úplně všechno včetně letenek, ubytování, stravování, safari atd. zařídím. Zkušenosti s individuálním cestováním mám slušné, v Africe jsem byl již 3x, jinak Karibik, Jižní Amerika a několikrát Asie (některé fotky mám na radosvaty.rajce.idnes.cz). S CK to vychází asi na 100 až 120 tisíc kč, my se vejdeme do 50 tisíc kč při ještě bohatším programu se vším všudy. Veškeré podrobnosti sdělím po mejlu a telefonu. Prosím, ozvěte se co nejdříve, protože je už potřeba řešit letenky. Díky. Pouze pro vážné zájemce. Jsem z Nymburka.

Mirek

Ahoj ,taky bych se rád zeptal na podrobnosti.
Kdyžtak napiš na mail.

Pavel
Mirek:

pisnu o vikendu,ted makam a ten mobilni internet nic moc jak sami vidite

Zuzka
Pavel:

Ahoj, Tanzánia ma celkom zaujala, mohol by si mi tiež napísať podrobnejšie info na mail?

Radek
Mirek:

Ahoj, na přelomu března a dubna 2009 jedu s partou 5 lidí (já, 3 chlapi a 2 ženy) různého věku (od 23 do 52 let) na individuální cestu KEŇA + TANZÁNIE + ZANZIBAR a sháníme 1 až 2 lidi kvůli naplnění džípu na safari. Úplně všechno včetně letenek, ubytování, stravování, safari atd. zařídím. Zkušenosti s individuálním cestováním mám slušné, v Africe jsem byl již
3x, jinak Karibik, Jižní Amerika a několikrát Asie (některé fotky mám na radosvaty.rajce.idnes.cz). S CK to vychází asi na 100 až 120 tisíc kč, my se vejdeme do 50 tisíc kč při ještě bohatším programu se vším všudy. Veškeré podrobnosti sdělím po mejlu a telefonu. Prosím, ozvěte se co nejdříve, protože je už potřeba řešit letenky. Díky. Pouze pro vážné zájemce. Jsem z Nymburka.

pavel

rozeslal sem to snad všem,..jo a ještě jedna věc…miluju trash metal,festy a pivo,takže dasvidánja

pavel

od zuzy se to vrátilo,nejde doručit..

Zuzka
pavel:

Sorry, mám problémy so schránkou na seznamu, keď budeš mať voľnú chvíľu, mohol by si poslať info do schránky uvedenej v tejto odpovedi? dík

David

Cau Pavle,

ja se ti poptam u kamosu.
U me je to ale blby, ze nedostanu na 3tydny dovcu.
A jeste budu skladat v breznu ty zkousky na lyzarskeho instruktora.

Mej se a posli pohled:

Bratislavska 9
Praha 10
102 00
Foltyn David.

Pavel
David:

ale z afriky pohledy nechodí,.mno mozna to zkusim

richard

Čau,
kdybys náhodou toho parťáka ještě neměl, tak mi napiš, jsem taky z KM a zřejmě bych jel. Rok výroby 70, nějaké cestovatelské zkušenosti mám. Hoj, Richard [email protected]

Radek
richard:

pája

ahoj pavle, pokud nikoho nemáš, celkem mne to zaujalo, ozvi se, já rok 77. P.

Pavel
pája:

no furt nikeho nemam,tak mozem zajit na pivco o vikendu a pokecat,co Richarde?..a cim vic nas pojede tak tim lip,pisni me na mail Pajo,nemas tam svuj..,mimochodem ockovani proti zloutence(nejvyssi cas) a min.2000 $ asi nutnost!

Radek

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: