Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Ahoj cestovatelé! 5. září odlétáme na Srí Lanku na 3 a půl týdne. Pokud se tam někdo ve stejné době chystáte, nebo se chcete připojit, určitě se ozvěte 🙂
Ahojky, taky právě zvažuju Srí Lanku, máš představu na kolik to vyjde? zvažuji že bych letěla září/říjen, taky tak na 3 týdny …. plánuje někdo něco podobného?
Míša
Ahoj Lucko, nyní je letenka 14200kč. Napiš mi mail (když klikneš na mé jméno v 1. příspěvku, tak by to mělo jít), a já ti vysvětlím, jak si to představujeme.
Míša
Lucka
Míša:
…já se přidávám…letenku mám na 1.9….když by chtěl jet někdo taky dám tip jak se dá zpáteční letenka sehnat i za 13 873Kč:-)…cesta tam dlouhá, tak nějaký doprovod by udělal radost… l.*********@se****.cz
Ahojky, taky právě zvažuju Srí Lanku, máš představu na kolik to vyjde? zvažuji že bych letěla září/říjen, taky tak na 3 týdny …. plánuje někdo něco podobného?
Ahoj Lucko, nyní je letenka 14200kč. Napiš mi mail (když klikneš na mé jméno v 1. příspěvku, tak by to mělo jít), a já ti vysvětlím, jak si to představujeme.
Míša
…já se přidávám…letenku mám na 1.9….když by chtěl jet někdo taky dám tip jak se dá zpáteční letenka sehnat i za 13 873Kč:-)…cesta tam dlouhá, tak nějaký doprovod by udělal radost…
l.*********@se****.cz
To je skvělá správa:-)
Teda chci říct „zpráva“.
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou. UKONČENO
Časopis Travel Life píší cestovatelé pro cestovatele, tak CESTUJ!
Nové články
JEMEN – Skrytá perla Orientu
Zimní dobrodružství v evropských horách: Průvodce pro náročné turisty
Kambodža: od genocidy Rudých Khmerů až po ráj digitálních nomádů
Vybavení na cesty
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.