Ahoj, jsme dvě holky (30let) a plánujeme cca 14denní cestu v únoru či březnu 2014. Rády bychom ostrov projely pronajatým taxi či mikrobusem, má někdo podobný plán a chce se přidat?
Ahoj, taky bych rada jela tak na 2-3 tydny..nejlepe prelom unor/brezen. Bohuzel, nemam zadneho partaka a sama si to nelajsnu. Pokud je to jeste aktualni, jsem na meilu ka*******@ce*****.cz 🙂
Ahoj, v březnu se chystám na circa 15 dní na Sri Lanku. Pravděpodobně pojedu sám, proto se obracím na tento web s dotazem, zda by se někdo nechtěl připojit či naopak zda bych se nemohl připojit já k nějaké skupině. Cestuji rád a hodně, nemám problém s kompromisy. Případné rekace směřujte, prosím, na: a.bushman(zavynáč)seznam.cz
Ahoj děvčata, mám tu na Srí Lance v Dickwelle (mezi Matara a Tangalla)penzion přímo na pláži; jezdí sem prakticky samí Češi, takže kdyby někdo sháněl parťáky, tak mu řeknu.
Jinak to tady je asi ta nejkoupatelnější, nejbezpečnější zátoka na celé SL. Máme tu své soukromé místečko na palmové zahradě s bílou písečnou pláží, deset metrů z postele do moře, „kokohaus“ (čtyřůžková stylová dřevostavba s kokosovou střechou, a venkovský dům – taková jihočeská chalupa jen v trochu jiných kulisách :-), tak se klidně zastavte odpočinout po té štrece, až si uděláte kolečko po téhle zemi údivů 🙂
Z Dickwelly zdraví Zdenka
Jee, tam bude cechu 🙂 My jedeme s pritelkyni 12.3. na 18dni, tak se tam asi uvidime 🙂
ahojky,
zaujal mě váš inzerát, také někoho sháním, zatím jsem sama, ale mám se s někým sejít… jste z Prahy? Je inzerát stále aktuální, kdyžtak se ozvěte na email de******@se****.cz a napíšeme si více.
děkuji JItka