Indie, Srí Lanka, Nepál a Bangladéš

Srí Lanka – leden 2015, nechystá se někdo ??

MO.nika

.. nebo třeba jestli už někdo v lednu na SL byl .- jaké je tam počasí?? .. co doporučíš ?? a nebo jestli se někdo nechce spojit..aspoň třeba jen na chvilku .. pojedem 2 nebo 4 baby cca 35let. cca 8-28/1.

Zkušenosti čtenářů

Josef Marek

Ahoj holky, nevadilo by vám, kdybych se připojil k vaší expedici za hranice všedních dnů? Srí Lanka je krásná a snad i bezpečná, přesto, se jeden traper jako ochránce „slabšího“ pohlaví třeba hodí.Můj handicap je neznalost angličtiny(přesto, že jsem toho už dost zcestoval) a tak by jste mi v tomto směru mohli pomoci zase vy. A navíc – bude nás víc – nebudem se bát vlka , nic.Nejsem trhač km, spíš na pohodu, šnorchlování- moře, ale samosebou taky rád poznávám zemi, přírodu atd.

Roman

ahoj, v lednu je SL počasí skvělé, ostatně, pro mě je tam skvělé stále, vrátil jsem se letos v dubnu po čtyřměsíčním pobytu a v listopadu se zase vracím, kdyby jsi měla nějaké otázky klidně se ozvy, Roman

Eva
Roman:

Ahoj…s kámoškou frčíme letos v listopadu…poradíš nám prosím? je nutné si vzít s sebou antimaliraka? díky

Petra
Roman:

Ahoj,
mohla bych poprosit o mailovou adresu? Mela bych par dotazu k našemu itineráři, jedeme tam 23.12-14.1.2015, díky moc,Petra

Petra
Petra:

Ten mail prosím od Romana 🙂

Petra:

Najeď si kurzorem na jeho jméno nebo na něj klikni.

lena
Roman:

Máš podrobné info o podmínkách cesty na SL? Práce, ceny, cena cesty, kolik za ubatování?

Lucie
Roman:

Ahoj Romane, když jsi byl na Srí Lance na delší dobu jak 30 dní, jak sis prosím zařizoval viza? mel jsi klasicky turistické?
Ptám se, protože nám vychází pobyt na 32 dní, tak nevím jak se postarat o prodloužení ikdyž je to o pouhé dva dny?
moc díky za radu
Lucka

hana

Dobrý den,
pokud budete mít čas a chut klidne se ozvete i mě, žiji na Sri lance a ráda Vám poradím či pomohu. zdraví Hanka

michal
hana:

Ahoj Hanko,
Rad bych leden/unor 2015 zaletel na Sri Lanku. Bohuzel partak to nezvlada, tak bych vyrazil sam. Mohu Te pozadat o tip nerad hotelove resorty . Samozrejme bych chtel uzit ocean, ale take poznat vnitrozemi. Planuji pobyt, tak na mesic.Dekuji zatim ahoj. Michal

lena
hana:

Ahoj Hanko, ráda bych využila tvoji nabídku pomoci a rady. Chci odjet na SL za prací a nemůžu nikde najít seriozní kontakty, můžeš mi, prosím, pomoct? Lena, děkuju..

Drahomíra
hana:

ahoj, dovoluji se ozvat na Tvůj inzerát, chystáme se s manželem odletět na Srí Lanku 30.11.2014. Můžeš nám poslat kontakt na sebe, že bych poslala náš plán cesty, budeme se zdržovat do 29.12.2014. Jedeme jen s baťůžkem a na vlastní pěst. 6e bys nám mohla poskytnou nějaké info o dobrém a levném ubytování a nějaké tipy. Sice už máme trasu připravenou, ale je fajn, když někdo poradí a podělí se o své zkušenosti. Dík a zdraví Dáša

Aja
Drahomíra:

Lacny noclah : Sme manzelsky par dlhodobo sa zdrzujuci na Sri Lanke a v domceku, v ktorom byvame, mame k dispozicii jednu volnu izbu s 2 postelami, keby niekto potreboval lacno prespat. Domcek, je 1km od peknej plaze nedaleko mesta Galle.

martin petru
Aja:

ahoj alo,v těchto končinách budem asi okolo posledního týdne v lednu.můžeš pls. poslat nějaký bližší kontakt a info? díky martin

Aja
martin petru:

Ahoj Martine, napis mi mail, ak mas jeste zajem, odpovim: po*********@***il.com

Milada
Aja:

Ahoj Ájo,
můžeš mi prosím poslat bližší info do emailu ohledně ubytování?
Js********@****am.cz.
Díky

Aja
Drahomíra:

Ahoj, leti niekto s Emirates 31.3.z Colomba o 3.15 rano do Prahy? Let je s prestupom v Dubai. Leti nim mamka sama, tak by som bola radsej, keby mala kratku spolocnost pri prestupe. Autom odchadza na letisko z Unawatuny, bolo by mozne sa pripadne podelit o cestu na letisko. Dik

Janka
hana:

Ahoj Hani, chtěla jsem se zeptat cestování je lepší s průvodcem popř. jenom řidičem anebo půjčit auto? Také bych se chtěla zeptat jestli nevíš o nějakém levnějším ubytování. Chtěli bysme letět v půlce ledna a teď to máme teprve čas řešit. Díky moc

Jana

ahoj Mončo, mohla bych se přidat? Jana

Martin

Ahoj
Chystáme se s přítelkyní na Sri Lanku v termínu 8-22 listopad 2014. Kdyby se chtěl někdo přidat budeme rádi.
Více hlav na angličtinu jen dobře a poloviční náklady. Letenky a trip po ostrově již máme zamluveny.
M.
ma********@****am.cz

Lucka

Ahoj
škoda že nejedete od 25. listopadu do 17. prosince…chystáme se na trek s přítelem…kdyby se někdo našel ozvěte se…čím víc lidí tím větší zábava 😉

Lucka:

Na trek po Srí Lance?

Lucka:

Bohužel už máme koupené letenky právě na ten termín 8-22 listopad.

Vanda
Lucka:

Ahojky Lucko,
také odlétáme na SL s Turkish Airlines 25. listopadu. Na trek se s manželem vzhledem k věku nechystáme, ale zábavy se nebojíme.

henka

ahojt prave včera som sa vratila so Srilanky.Žila som medzi miestnimi.Užasne.Nešla bych do hotela.Ale určite pojdem ešte vo februari.To bude terti krat,Sri lanku som si zamilovala.Ak by ste niečo bližšie stači napisat Henka

Renata

Ahoj Mončo,
sháníte ještě nějaké parťáky? Mohli bychom se k vám přidat. Já a manžel?

David

Ahoj, budu cestovat po Sri Lance od 10. ledna do zacatku unora.. Kdyby se chtel nekdo pridat, ozvete se

luk
David:

Ahoj,

cestujes sam? poprve na sri lance?
mame stejne datum startu 🙂

s pozdravem Luk

Hanya

Ahojte,
chystám se na Srí lanku v období 12.12.-2.1.2015. Přemýšlím, že se vydám sama nebo někdo ke komu bych se mohla přidat? Chtěla bych projet Srí lanku po nejznámějších místech i méně známých. Nějaké rady čemu bych se měla vyhnout, kdybych jela sama?Díky H.

Hanka
Hanya:

Planovala jsem cestu po JV Asii, Indii nebo Sri Lance, ale nejak jsme nedohodli na terminu. Druha pulka prosince je idealni. Jeste stale planujes cestu na SL a hledas partaka? Diky za odpoved

DAVID
Hanka:

Na Sri Lanku odlietam 22.ledna s Emirates(do 10.února).Predbežný plán cesty je Negombo, Polonnaruwa, Sigiriya, Kandy, Adamova hora, Ella, Mirissa, Unawatuna a Galle. Nejaká spolucestovateľka s podobným plánom??? Skúsenosti s cestovaním mám dosť, ja 33 let.

markét
DAVID:

také se chystáme v termínu kolem 20. ledna odlet, ale stále nemáme letenky, máte někdo zkušenost se srbskými aerolinkami? mají to nejlevnější, ale docela se bojím… díky

Pepa
markét:

Ahoj, my už letenky máme na 15 – 27.1. od turků (teď ca 13.200,-),máme zajištěno auto s řidičem a program a myslím že by ještě 2 lidi uvezlo. My jsme 49 a 56 sportovně založení. Pokud by byl zájem mohu zaslat program. Pepa (pe*****@****am.cz)

markét
Pepa:

Ahoj, kdyby bylo možno zaslat váš program pro inspiraci, byla nych ráda. (mi****************@***il.com)

Pepa
markét:

Ahoj,
náš program

16th- i will pick you from the air port and drive directly to polonaruwa,(over night at polonaruwa),

17th-morning visit polonaruwa and going to sigiriya (over night sigiriya).

18th-morning climb sigirya rock and spend 3 or 4 hours and evening going to visit dambulla cave temple,(over night sigirya).

19th going to kandy,on the way Hindu temple,herbal garden,and coming to kandy (over night kandy).

20th visit around kandy,temple of the tooth,botanical garden,big budha,(over night kandy).

21st- going kandy to ella by train.am coming to ella by road with you travelling bags.and again i will catch you from ella rail way station.(over night at ella).

22nd- climb little adams peak,and if posible you can climb ella rock,and,tea factory, evenig take some herbal massage if you like from the herbal clinic.(over night at ella).

23rd- going to thissamaharama (near yaala park),and evining if possible you can visit bundala national park,by jeep,(4weel jeep,i will arrange you when we go to the place their is my friend).

24th- early morning visit yaala national park by jeep,and after finish safari going to mirissa,(over night at mirissa).

25th-all day mirissa beach ,you can do wheels watching,and relax (over night Negombo).

Pepa

26th- Negombo -Visit the fish market, as well as something interesting,and spend some time and going to air port

Colombo / Bandaranayake Int’l (CMB)
21:20 (26th January)

Lucie

Chci se podívat na Srí Lanku,hledám parťáka(čku),nejsem už nejmladší, ale celkem zachovalá, ráda cestuji, ale ne s cestovkami. únor, březen by byl ok.

lijavec
Lucie:

zachovalá rovná se zaplať mi to…

Lenka
Lucie:

Ja by som tam rada zavitala koncom januara- zaciatkom februara, a kamoska sa na mna vybodla, tak hladam nejakych dobrodruho alebo partiu, ku kt. by som sa pridala. Predsa len, jednemu je smutno 🙂

henka
Lenka:

ahoj LENI EšTE JE AKTUALNA SRI LANKA A HLADAš KAMOšKU JA BY SOM IšLA.na sri lanke som bola dva krat

Lucie
henka:

Ahoj, sháníte ještě letenky na Srí Lanku? my jsme si je koupili s přítelem, ale bohužel nakonec nemůžeme vycestovat,tak bychom je rádi prodali dál někomu kdo je využije 🙂
dyztak info na 775 60 75 51

katka
Lucie:

muzu se zeptat na kolik ty letenky vyjdou,

Lucie
henka:

ahoj, Mel by někdo zájem o dvě letenky na Srí Lanku?bohužel nemůžeme vycestovat, termín 30.1.2015 – 3.3.2015 (Praha – Colombo a zpet)
více info 775607551

Lucie:

To asi bude muset případný zájemce prodlužovat vízum v Colombu nebo si předem zajistit delší než 30 dní. Vychází mi to na min. 31 dní, když odečtu let (pokud tam není noc někde cestou).

henka
Lucie:

LUCI EšTE HLADAš PLARTAčKU OZVI SA

anstazie kvetova
Lucie:

lucie, ja take uvazuji o sri lance. byla jsem tam loni, je to bajecne misto pro ukraceni ceske mestske zimy …
budu rada, kdyz mi priblizis svoji predstavu o pobytu tam …termin pobytu, rychle nebo mas casu dost …
ZO*****@*****um.cz
jsem mladoduchodce a dekuji, ze mi napises. anastazie

Mira

Sri Lanka konec ledna nebo únor, pevný termín ještě nemáme, přidá se někdo? 🙂

Marek

Ahoj,

budu na Sri Lance 23.1. – 11.2. Chtěl bych udělat okruh po JZ části, kombinace aktivní a odpočinkové dovolené. Kdyby se chtěl někdo přidat tak se ozvěte 😉

Marek – 26

Markéta
Marek:

Ahoj,
my jsme 3 a chystáme se cca 18.1-8.2., tak bychom se mohli potkat, chystáme se pronajmout auto tak na 8-11 dnů a zbytek procestovat sami a proválet na pláži.
jo a je nám všem 23, já přítel a kamarádka 🙂

Lucka
Marek:

Ahoj Marku,jsme 3 a chystame se na Sri Lanku zhruba ve stejne dobe jako ty a mame stejnou predstavu,jestli jeste nikoho nemas,muzes se k nam pripadne pridat..Pokud mas zajem,ozvi se.

Marek
Lucka:

Ahoj Lucko, pořád hledám, psal jsem ti mail 😉

Blanka

V lednu je tam nejkrásněji..byla jsem tam tento leden 2014, památky pak Mirissa u moře náádhera ,krása..pohoda..

Markéta

Ahoj,
chystáme se na Srí Lanku cca od 18.1.-8.2., zatím sledujeme letenky, vypadá to srbské, nemáte s nimi někdo zkušenost, dost lidí mě nabádá na emiráty, ale ti jsou cca o 2000Kč dražší. Díky

bleest
Markéta:

Letím tam tiež 22.1.2015 – 18.2.2015 so Srbmi no ti prevádzkujú len prvú časť letu PRG-BEG…úsek BEG – AUH je síce cez Srbov ale operovaný Etihad Airways.No Air Serbia servis nadštandart o etihad ani nepíšem to je top

markéta
bleest:

Díky, to mě uklidnilo. Teď mi spíš dělají starosti povodně, ale snad jsou ve větší míře na východě

petr
bleest:

Ahoj, stran letenek pres AirSerbia ten prestup v Belehrade 45 minut je dost malo taky vaham zda je zakoupit nebo zkusit radeji Turky

markéta
petr:

Nám se to zdá také velmi krátké, ale nakonec v souvislosti s povodněmi jsme se rozhodli cestu o pár měsíců odložit 🙁

Jitka

Letíme na SL 19.1-2.2. a vypadla nám jedna osoba. Měl by někdo zájem? Chystáme se procestovat SL s českým průvodcem žijícím na SL.

Daniela
Jitka:

Ahoj. Bylo by možné poskytnout kontakt na průvodce? Díky

Roman

Ahoj, mohli byste nas prosim nekdo obeznamit se situaci na Sri Lance (zaplavy/sesuvy – konec roku 2014)? Planujeme odlet brezen/duben. Diky moc. Romca:)

Veronika

Ahoj,

7.1.-21.1. letíme s přítelem na Srí Lanku. Plánujeme cca Negombo, Kandy, Ella nebo Nuwara Eliya, Adamova hora, Hikkaduwa, Galle, Mirissa.
Kdyby jste měl někdo podobnou trasu dejte vědět, díky 🙂

Lenka
Veronika:

Ahoj. Letíme v podobném termínu od 9.1.2015. Plán máme cca stejný jako vy..Neřešili jste nějaké info ohledně nynější situace se záplavami? že by jste se nějaké oblasti vyhnuli? nemáte někdo bližší info? díky.

Veronika
Lenka:

Ahoj, nam psal nas domaci u ktereho budem prvni noc v Negombu a ze pry spatne pocasi skoncilo, ale skody jsou velke hlavne na zeleznici mezi Nuwara Eliya a Ella, ale ze z Kandy do Nuwara Eliya se da dostat. Takze mozna nakonec vynechame Ella 🙁

Lenka
Veronika:

Ahoj, díky za info! Co jsem zjistila, tak to ve středozemí není tak strašný, takže snad o nic, co jsme chtěli procestovat nepřijdeme. Škoda té železnice, mezi Nuwara Eliya a Ellou jsme si ji chtěli projet. Ale tak asi spíš vypustíme Nuwara Eliyu, Ellu si ale ujít nenecháme 🙂

Kormoran

Ahoj!

Odletáme s kámošem 10.1. z Práglu a zpět 28.1.z Colomba.
Jak jsem tak pročítal komentáře, tak můžem udělat českou párty na Sríčku 😀 úplný přesun národa…

Pěkný den a štastný let

Martina
Kormoran:

vyrážime zítra 30.1 a budeme do 6.3.Z letiště jedeme do Hikaduwa , možná po týdnu máme v plánu cestovat asi 10dní.Pokud chce se někdo přidat napište na ma****@*****um.cz. Jsme 3 holky :-)49,51,56

Ivča

Ahoj, jedu tam s kámoškou 9.- 23.1. Kdyby se chtěl někdo na nějakou část přidat, tak se ozvěte. Jedeme dvě.

Šťastné cestování

Lenka
Ivča:

Ahoj letíme taky 9.1. odpoledne z Prahy s Emirátama, tak třeba se potkáme na letišti 🙂 Pěkný cestování přejem.

David
Lenka:

Taky letim 9.1. Emiraty 🙂

Petr
David:

my 20.1.-17.2. už se těšíme 🙂

Ivča:

Ivco, jaky mate plan cesty? Letim az v breznu na 11 dni, tak ze bych se inspirovala. 🙂

Zdeňka

S přítelem letíme 9.1. s Emirates odpolko a návrat 25.1. .. plán je den a noc v Negombo, pak přesun na Anuradnaphura, asi 2-3 dny trojúhelník Dambula, Sigiriya, Polonawura, Kandy .. pak výšlap na Adams peak a snad cesta vlakem do Ella z Nuwara Eliya pokud to pojede .. a pak veget na J plážích a Galle .. kdybyste se chtěli někde potkat na pivo či výlet, dejte vědět 🙂 aspoň nebude můj drahý na můj strach z hadů v zemi, kde je největší počet úmrtí na uštknutí hadem na světě sám 😀

Verča

Ahoj, koukám, kolik lidí letí v lednu na Srí Lanku, to se tam asi s někým z Vás potkáme :)) My s přítelem letíme 20.1. s Air Serbia a vracíme se 23.2.2015. Budeme muset hned po příletu zařídit prodloužení víz, kdybyste měl někdo podobný problém ve stejný čas, dejte vědět, můžeme to na úřad vzít společně :)) Jinak přeji všem šťastnou cestu, my se už nemůžeme dočkat..

jura

Hoj, letim sam 19.1. pres rim, 20.1. budu v colombu.zpet 5.2. Neni tu nekdo kdo jede podobne? Koupil jsem si letenky s tim ze se mnou pojedou kamaradi a zustal jsem sam, nikdo si nic nekoupil. Dovolena o samote je na prd. piste na mejl diky Jura 28

Majda

Ahoj, letíme s mužem 21. 1. s Emirates (22. 1. budem v Colombu), zpět pak 11. 2. Tak jako valná většina, hodláme spojit aktivní dovču s klasickou flákačkou, přičemž chceme začít pohodově na jihu, tzn. Hikkaduwa, Unawatuna, prohlídka Galle, Mirissa, Tangale, a dále pokračovat směr Národní park Uda Walawe – Ella – Adamova hora – Kandy – Dambulla (Sigiriya a Polonnaruwa). Pokud má někdo podobný plán a chtěl by se přidat, ozvěte se, budeme jen rádi 🙂

Petr

Ahoj my priletame 21.1. A bereme take hned smer jih, kdyz tak si pak muzeme napsat a nekde se sejit na pivku 🙂

Majda
Petr:

Ahoj Petře. Dneska jsme dorazili do Mirissy. Zatím máme v plánu tu dva dny zůstat. Když tak se ozvi na mobil +94 770 284 330, jestli jste poblíž.

Lubos

Dobrý den.
Cca za týden letime na SL. První dvě noci zůstáváme v Negombo. Potom bych chtěl do Jaffny. Mate někdo nějake info? (ubytko, cesta, nejlepší doprava-vlak/bus/motorka/auto, atd…)
Všechny informace mile rad uvítám na:
ca********@****am.cz

Moc děkuji
Luboš

Veronika

Ahoj, najde se na Srí Lance práce pro Čechy, nejlépe celoroční. Byla bych já a přítel. Pokud o něčem víte můžu poprosit o nějaké info na můj email Br*********@****am.cz moc děkuji

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: