Spolucestování Asie/ Australie

Srí Lanka březen/duben 2013

Lenka

Ahojte,

jel by někdo na low-cost dovču na Srí Lanku na přelomu března a dubna cca na měsíc?

Lenka (29)

Zkušenosti čtenářů

Ahoj,možná bych se přidal.Máš nějaké konkretni představy?Lubor

Lenka

Ahoj,

zatím žádný konkrétní plány nemám. Tak nějak čekám na levnou letenku, jestli nějaká bude. Jinak bych to ale viděla na přírodu, architekturu i pobřeží – od každýho něco. Chci to zkrátka projet vlakem a vidět všechno zajímavý. Je to maličký, takže času by mělo být na všechno dost…

Pokud budeš mít zájem, dej mi e-mail a já se ti ozvu až se trochu pohnu z místa.
L.

Lenka:

Ahoj,
Jj,taky si myslim,ze by to mohlo byt zajimavy.Treba najdem spolecnou řeč:-)Muj email je po*********@ti*****.cz
Tak kdyz budes chtit napis a zkusime to naplanovat.
Hezky den,L.

Lucka

Kdyby to šlo posunout do termínu 9.2 – 3.3. přidávám se snadšením :-)Letenku jsem včera viděla za 14 600,- přestup v Londýně, tak nevím, jestli je to dobrá cena …
E-mail: ne*******@at***.cz

Lenka
Lucka:

Bohužel, nejdřív budu moc odjet první týden v březnu. Cena kolem 15 tisíc je taková normální, já doufám, že narazím na nějakou special offer…

Jirka

Odlétám 26.1. První týden plánuji pobyt u moře (pláž Unawatuna), druhý týden poznávání, památky a vnitrozemí… Jirka (42)

Zlatka

Ahoj,
my letíme s kamarádkou 31. března a máme letenku za necelých dvanáct tisíc z Prahy. Momentálně hledáme hlavně někoho do party na sedmidenní výlet (ochutnávka), aby to bylo trochu levnější. Pak se budem různě ještě potulovat.

Zlatka

Katka

Ahoj Lenko, jeste stale hledas nebo uz jsi nasla? Planuji Sri Lanku na mesic, mozna bychom se mohly domluvit.

Jirka

Ahoj,
mi-skupina 4 lidí-jedeme 7.4. Pokud by jste se chtěli někdo sejít nebo spolucestovat třeba do hor nebo jen tak, budu rád. Máme letenky od ČSA za cca 12tis. a už se nemůžeme dočkat. Jsme tam až do 27.4. Dejte vědět a něco podnikneme. 724020135, ma*********@em***.cz
Jirka

Ahoj Lenko,
pokud je tvoje „poptávka“ stále aktuální, tak na Srí Lanku vyrážím s batohem v termínu 9.3.-27.3.2013, tak pokud se budeš chtít připojit, ozvi se na mail: se***@se****.cz
Vašek (38).

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: