Spolucestování Asie/ Australie

Srí Lanka 11.2. – 2.3.2014

Zuzy

Ahojte,
11. unora vyrazime s kamaradkou na Sri Lanku – hlavne za prirodou a pamatkami, s batuzkem, po levnejsich guest housech, mistni dopravou…
Pokud by se nekdo chystal v podobnem terminu, muzeme spojit sily 😉

Zkušenosti čtenářů

Eliška

Ahoj Zuzy,ráda bych se přidala.Nebo hledám spolucestujíci na Srí lanku i na delší dobu.Nevíš o někom?Díky Eliška

Eliška

Ahoj Zuzy,ráda bych se přidala.Nebo hledám spolucestujíci na Srí lanku i na delší dobu.Nevíš o někom?Díky Eliška

Pavla
Eliška:

Ahoj Eliško, také někoho hledám na delší cestování. Sice jsem měla v plánu spíše Thajsko, Vietnam, Kambodžu, ale nakonec Srílanka – proč ne? s cestováním mám zkušenosti, takže s tím nemám problém:-) jsem pohodová 33, z Prahy, můžu od konce ledna do března…..máš nějaký konkrétní plán?

lucka

Ahojky holky, jedu s přítelem na srilanku 11.2 do 6.3 s emiratama, tak by nebyl problém chvíli po cestovat spolu. Jinak mám kamarada který mel jet taky, ale moje kamaradka to zrusils tak on nakonec taky letenku nezaplatil. Takže kdyby jsi chtěla (eliska) jet na srí lanku s chlapem dej vedět na mejla

lucka

Ahojky holky, jedu s přítelem na srilanku 11.2 do 6.3 s emiratama, tak by nebyl problém chvíli po cestovat spolu. Jinak mám kamarada který mel jet taky, ale moje kamaradka to zrusils tak on nakonec taky letenku nezaplatil. Takže kdyby jsi chtěla (eliska) jet na srí lanku s chlapem dej vedět na mejla

jirka
lucka:

Ahoj
Také někono hledám. Ale pouze chlapa. Jsem zadaný a manželka mě pustí pouze s chlapem. Pracuje ve školství a tak nemůže jet se mnou

lucka
jirka:

Ahoj tak posli mejla a já se svého kamaráda zkusim zeptat jestli by mel ještě zájem atd a par inf.

Lenka

Ahoj Zuzy, tenhle termín jsem přesně chtěla někam jet ale nemám s kým. Jestli mě přiberete sebou, napiš mi to prosím brzy, musela bych rychle koupit letenku. Moc děkuji a zdravím, Lenka

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: