Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Ahojte,
11. unora vyrazime s kamaradkou na Sri Lanku – hlavne za prirodou a pamatkami, s batuzkem, po levnejsich guest housech, mistni dopravou…
Pokud by se nekdo chystal v podobnem terminu, muzeme spojit sily 😉
Ahoj Zuzy,ráda bych se přidala.Nebo hledám spolucestujíci na Srí lanku i na delší dobu.Nevíš o někom?Díky Eliška
Pavla
Eliška:
Ahoj Eliško, také někoho hledám na delší cestování. Sice jsem měla v plánu spíše Thajsko, Vietnam, Kambodžu, ale nakonec Srílanka – proč ne? s cestováním mám zkušenosti, takže s tím nemám problém:-) jsem pohodová 33, z Prahy, můžu od konce ledna do března…..máš nějaký konkrétní plán?
lucka
Ahojky holky, jedu s přítelem na srilanku 11.2 do 6.3 s emiratama, tak by nebyl problém chvíli po cestovat spolu. Jinak mám kamarada který mel jet taky, ale moje kamaradka to zrusils tak on nakonec taky letenku nezaplatil. Takže kdyby jsi chtěla (eliska) jet na srí lanku s chlapem dej vedět na mejla
lucka
Ahojky holky, jedu s přítelem na srilanku 11.2 do 6.3 s emiratama, tak by nebyl problém chvíli po cestovat spolu. Jinak mám kamarada který mel jet taky, ale moje kamaradka to zrusils tak on nakonec taky letenku nezaplatil. Takže kdyby jsi chtěla (eliska) jet na srí lanku s chlapem dej vedět na mejla
jirka
lucka:
Ahoj
Také někono hledám. Ale pouze chlapa. Jsem zadaný a manželka mě pustí pouze s chlapem. Pracuje ve školství a tak nemůže jet se mnou
lucka
jirka:
Ahoj tak posli mejla a já se svého kamaráda zkusim zeptat jestli by mel ještě zájem atd a par inf.
Lenka
Ahoj Zuzy, tenhle termín jsem přesně chtěla někam jet ale nemám s kým. Jestli mě přiberete sebou, napiš mi to prosím brzy, musela bych rychle koupit letenku. Moc děkuji a zdravím, Lenka
Ahoj Zuzy,ráda bych se přidala.Nebo hledám spolucestujíci na Srí lanku i na delší dobu.Nevíš o někom?Díky Eliška
Ahoj Eliško, také někoho hledám na delší cestování. Sice jsem měla v plánu spíše Thajsko, Vietnam, Kambodžu, ale nakonec Srílanka – proč ne? s cestováním mám zkušenosti, takže s tím nemám problém:-) jsem pohodová 33, z Prahy, můžu od konce ledna do března…..máš nějaký konkrétní plán?
Ahoj
Také někono hledám. Ale pouze chlapa. Jsem zadaný a manželka mě pustí pouze s chlapem. Pracuje ve školství a tak nemůže jet se mnou
Ahoj tak posli mejla a já se svého kamaráda zkusim zeptat jestli by mel ještě zájem atd a par inf.
Ahoj Zuzy, tenhle termín jsem přesně chtěla někam jet ale nemám s kým. Jestli mě přiberete sebou, napiš mi to prosím brzy, musela bych rychle koupit letenku. Moc děkuji a zdravím, Lenka
Tip měsíce: Turecko
Top 10 míst v Istanbulu
Úchvatná krajina Kappadokie: skály tu připomínají obří údy
Zvláštní jezera v turecké střední Anatolii: Nar, Meke, Çıralı obruk
Knižní tipy
Časopis Travel Life píší cestovatelé pro cestovatele, tak CESTUJ!
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou
Nové články
Dubaj: Pouštní zázrak na břehu smaragdového moře
Škola volá i na Bali
Mentawajci ze Siberutu
Vybavení na cesty
CESTOVATELSKÝ FOTOKALENDÁŘ
Vytvoř si ten vlastní na Tiskařík.cz
EXKLUZIVNÍ ROZHOVOR
S cestovatelkou Manoelou Nagib
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.
JOLANA SEDLÁČKOVÁ
Proč je Indie je vysokou školou cestování?