Spolucestování Amerika

Spolusoputník do Latinské Ameriky zima 2012

LEGO

Kamarád z vážných důvodů musel zrušit naši výpravu do LA, měli jsme letět do Belize a poté se proklestit Střední Amerikou,případně se dostat částěčně i do Jižní. Délka pobytu není určena, ale já mám celou zimu volno, takže bych rád do jara vydržel,vyjde mi to levněji než tady vytápět:) Záměr není courat po památkách, víc než poznávací by to měla být cesta sebepoznávací. Ideálně co nejvíce skromně a lowcost, nástrojmi nechť jsou nám znalosti a dovednosti. Využívat couchsurfing i bushmancraft. Samo nejlépe by bylo se dostat až k nějakým izolovanějším indiánům a fungovat nějaký čas přirozeně,kde jinde být v době konce aztéckého kalendáře než rovnou u zdroje, že ? 🙂 Ale vše je otevřené a na domluvě.

Letenky jsme měli na prosinec, ale lze přebookovat na jiný termín, tím že kamarád odpadl a hledám náhradu, předpokládám, že by se neletělo dříve než v lednu. Sice jsem chtěl na ty bláznivé svátky pryč, ale co už…

Sehnal jsem levnější letenky, náklad je cca: 11 tisíc za čistou letenku 9 tisíc letištní poplatky. To platí pro let z Prahy, s 2 přestupy,možná by šlo srazit letem z nějaké okolní zěmě,ale asi to nebude moc,aby to za ty komplikace stálo. Do Belize se létá většinou za více než 30 tisíc, takže už tak je tu třetinová úspora. Belize je sice docela díra, ale jediná země, kde je úřední jazyk AJ, takže dobrá na aklimazitaci a zjištění aktuální situace v LA. Jinak je tam druhý největší korál na světě, takže na potápění ideál. Ale i destinace se může případně změnit, pokud by přišel někdo z lepší ideou. Cena letenky by se neměla měnit, ale je to do určitých zemí v Karibiku, podrobnější info přes mail či skype:

mail:vesmiran@gma­il.com

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: