Ahoj, hledám spolucestovatelku na Kubu – na 14 dní, termín v rozmezí konec října – listopad. Loni jsem Kubu objela kolem dokola, nyní bych se chtěla vrátit na místa, kde se mi líbilo – Havana, Trinidad, Matanzas. Mým cílem je hlavně užít si tamní atmosféry, hudby, přírody, moře. Pojďme kubáncům ukázat, že i češky umí tancovat salsu! 🙂
Ahoj,
planujeme s pritelem dovolenou asi tak na 3 tydny priblizne druha polovina listopadu a Kuba je jednou z moznosti. Jsme ale otevreni i jinym variantam. Treba se nas tu sejde vic a muzem vyrazit spolecne:-) Napis nejake poznatky, pritel z toho ma trosku obavy, jestli to neni nebezpecne.
Dik
Hana
Ahoj Hano,
nebezpečné to na Kubě rozhodně není. Věř, že je to pro cestování jedna z nejbezpečnějších zemí na světě. Když pominu otravné jineteros, kteří se ti neustále něco snaží prodat, tak se ti tam nemůže vůbec nic stát. 😉
Každopádně já můžu vyjet bohužel jen na 14 dní (nemám víc dovolené)…
Ahoj Veru,
v PO si jdu vyzvednout viza na Kubu. Ve ST letim do USA, budu nejaky cas v Orlandu a pak bych se k Tobe rada pripojila. Kubu chci videt, ale jeste jsem nemela cas nic naplanovat. Budu rada, kdyz se pripojim k nekomu, kdo tam uz byl.
Pokud stale hledas nekoho na cesty, tak me muzes kontaktovat na:
Kr***************@***il.cz.
J
Stále ještě jsem nenašla spolucestovatelku na Kubu! 🙂
Ahoj Veru, Kuba zni dobre 🙂 a na kolik takovy vyletovani vyjde?taky miluju more, tu atmosferu a hudbu.A hlavne super, ze uz jsi tam byla.
Ahoj, nakonec na Kubu nepojedu. Zlákal mě workcamp v Mexiku, doufám, že vyjde. Každopádně jedna známá se chystá na Kubu a hledá spolucestovatelku (inzeruje výše), tak se jí ozvi na e-mail ji*****@****am.cz. Jinač výlet na Kubu na 3 týdny s letenkou a útratou za bydlení, jídlo, cestování a šetřením na jídle nás vyšel na 35000,-, počítala bych spíš se 40 000,- 😉
Veru děkuju za reklamu:-) jojo pokud by rád někdo vyjel na Kubu dejte vědět a třeba se dohodnem:-) stejně jako Veru jsem už na Kubě byla a není se čeho bát:-)jen prosím pište na email:-)
J.
Ahojte
my sme dvaja-par, ideme na Kubu na tri tyzdne 28.10-17.11, chceme to trosku precestovat. Keby sa chcel niekto pridat na nejaky spolocny vylet aspon na par dni tak mi napiste!
Ahoj Veru,
cesta na Kubu by me moc lakala.
Vlastne jsem si rikala, ze pristi dovolenou bych chtela stravit prave tam.
Ale pred tydnem jsem se vratila z Tibetu, takze v listopadu si bohuzel nebudu moct dovolit odjet.
Spis jsem uvazovala o jaru.
To jen kdyby nahodou jsi svou cestu odlozila :-).
Kazdopadne by bylo zajimave si poslechnout zazitky a hlavne zkusenosti z teto zeme.
Vlasta
Ahoj Vlasto, kdepa… odkládat dovolenou nebudu, už jí potřebuju…šetřím si na ní volný pracovní dny celý rok a déle to nevydržím. 🙂 Každopádně přepisuji můj deník z loňské Kuby. Až bude hotov, můžu zaslat. Ale asi to chvilku ještě potrvá. 😉