Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Ahoj, sháním někoho na Špicberky v červenci 2014, viděl bych to tak na tři týdny. Dal bych přednost treku se začátkem od osady Pyramiden, např. k Ausfjorden..je mi 30, jsem z Prahy
Zkušenosti čtenářů
Honza
Ahoj, Špicberky mne hodně zajímají. Jen si nejsem jistý, jestli během léta je pěší trek nejlepší nápad: z doslechu vím, že je to tam h odně rozmočené, bažinaté a člověk musí mít s sebou pušku proti medvědům při pohybu mimo osídlení. Ale kdyby to šlo, rozhodně by mne to zajímalo. Honza, 33 let, Praha
Honza:
Mrkněte na naše zážitky z loňska, je tam hodně informací které se vám můžou hodit.
Ahoj, můžeš mi k tomu napsat nějaké podrobnosti na email. Hlavně předběžný rozpočet. Možná bych měl zájem, chtěl jsem sice letos jet na Island ale proč ne na špicberky 😀 Díky,
Michal, 28 let
Honza
Michal:
napiš mi svůj mail, nebo mi na mail napiš, v tým profilu jsem mail nenašel.
Já tam byl loni. Plánoval jsem 11 dní, nakonec jsem dal 7 dní a i to bylo dost i pro otrlého trekaře. Nést s sebou pušku a pyrotechnický ohradník není takovej problém, vody je všude dost, mapy se daj sehnat. Jen ta trudnomyslnost, jak psal Cimrman…:-)
Ve výsledku je krajina téměř totožná jestli to dáte na týden nebo na 3. Ale jestli tam fakt dáte 3-týdenní trek, tak klobouk dolů.
Ahoj, Špicberky mne hodně zajímají. Jen si nejsem jistý, jestli během léta je pěší trek nejlepší nápad: z doslechu vím, že je to tam h odně rozmočené, bažinaté a člověk musí mít s sebou pušku proti medvědům při pohybu mimo osídlení. Ale kdyby to šlo, rozhodně by mne to zajímalo. Honza, 33 let, Praha
Mrkněte na naše zážitky z loňska, je tam hodně informací které se vám můžou hodit.
http://www.tojnar.cz/pages/cestopisy/svalbard_2013/
Ahoj, můžeš mi k tomu napsat nějaké podrobnosti na email. Hlavně předběžný rozpočet. Možná bych měl zájem, chtěl jsem sice letos jet na Island ale proč ne na špicberky 😀 Díky,
Michal, 28 let
napiš mi svůj mail, nebo mi na mail napiš, v tým profilu jsem mail nenašel.
Já tam byl loni. Plánoval jsem 11 dní, nakonec jsem dal 7 dní a i to bylo dost i pro otrlého trekaře. Nést s sebou pušku a pyrotechnický ohradník není takovej problém, vody je všude dost, mapy se daj sehnat. Jen ta trudnomyslnost, jak psal Cimrman…:-)
Ve výsledku je krajina téměř totožná jestli to dáte na týden nebo na 3. Ale jestli tam fakt dáte 3-týdenní trek, tak klobouk dolů.
Tip měsíce: Turecko
Top 10 míst v Istanbulu
Úchvatná krajina Kappadokie: skály tu připomínají obří údy
Zvláštní jezera v turecké střední Anatolii: Nar, Meke, Çıralı obruk
Knižní tipy
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou
Časopis Travel Life píší cestovatelé pro cestovatele, tak CESTUJ!
Nové články
Dubaj: Pouštní zázrak na břehu smaragdového moře
Pořádáme Festival Obzory 9. – 10. listopadu 2024
Lodí po Canal du Midi
Vybavení na cesty
JOLANA SEDLÁČKOVÁ
Proč je Indie je vysokou školou cestování?
FOTOKNIHA CESTOVATELSKÝCH ZÁŽITKŮ
Vytvoř si tu vlastní ze 140 šablon na Tiskařík.cz
JAK PROJET
Divoký východ Kuby na kole?
CESTOVATELSKÝ FOTOKALENDÁŘ
Vytvoř si ten vlastní na Tiskařík.cz