Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Ahoj,
hledám někoho, kdo by měl zájem jet cca na 14 dní do Španělska někdy v průběhu července. Chtěl bych navštívit nějaká zajímavá místa, především u moře, ale třeba i nějaké hory apod., záleží na domluvě.
Zkušenosti čtenářů
Zbyněk K.
Ahoj
Chtěl jsem se jenom zeptat do chceš tam jet autem? taky mám v plánu španělsko koncem července.
Jarda
Zbyněk K.:
Ahoj,
chtěl jsem jet autem, ale nakonec to vypadá, že pojedu teď někam jinam, takže z toho Španělska asi nic nebude
Jarda:
Ok Ok,
co tě od cesty tam odradilo? nebo se naskytl lepší cíl cesty?
Alice
Zbyněk K.:
Ahoj Zbyňku, ráda bych jela do Španělska během července/srpna – hory a příroda – buď jih a Sierra Nevava (Granada a Mulhacén) nebo Andorra a Pyreneje, na cca tři týdny, na pohodku 🙂 Případně dej vědět své plány, můžeme se určitě domluvit. Díky, Alice
Zbyněk K.
Alice:
Ahoy Alice
Stále se chystám do Španělska během července/srpna, ale problem je zatim v tom, že nemám dopravní prostředek kterym by jsme se tam mohli dostat.
Ja měl v plánu spíš cestovat po pobřeží, ale neni problem cestu zkombinovat =)
Ahoj
Chtěl jsem se jenom zeptat do chceš tam jet autem? taky mám v plánu španělsko koncem července.
Ahoj,
chtěl jsem jet autem, ale nakonec to vypadá, že pojedu teď někam jinam, takže z toho Španělska asi nic nebude
Ok Ok,
co tě od cesty tam odradilo? nebo se naskytl lepší cíl cesty?
Ahoj Zbyňku, ráda bych jela do Španělska během července/srpna – hory a příroda – buď jih a Sierra Nevava (Granada a Mulhacén) nebo Andorra a Pyreneje, na cca tři týdny, na pohodku 🙂 Případně dej vědět své plány, můžeme se určitě domluvit. Díky, Alice
Ahoy Alice
Stále se chystám do Španělska během července/srpna, ale problem je zatim v tom, že nemám dopravní prostředek kterym by jsme se tam mohli dostat.
Ja měl v plánu spíš cestovat po pobřeží, ale neni problem cestu zkombinovat =)