Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Prodám tento český spacák,velmi dobrý stav,nevyužitý,šedo-oranžový,kompresní vak,pravý zip,info na http://www.prima-spacaky.cz/spacak-prima-classic-bivak-xp-220
Ahoj,
já bych ho i brala. Mohla bych jen poprosit o nafocení konkrétně tvého spacáku? Neber to nijak osobně, ale už jsem se takhle spálila a přeci jen 3 000 není malá částka a nechce se mi kupovat zajíc v pytli.
Případné fotky zasílej na la**********@se****.cz
A rád bych za něj dostal 2800kč..Dan
Ahoj,
já bych ho i brala. Mohla bych jen poprosit o nafocení konkrétně tvého spacáku? Neber to nijak osobně, ale už jsem se takhle spálila a přeci jen 3 000 není malá částka a nechce se mi kupovat zajíc v pytli.
Případné fotky zasílej na
la**********@se****.cz
Ahoj,
už jsi prodal? Měl bych taky zájem. Taky bych rád nějaké fotečky. Nejlépe i jak je velkej zabalenej. Předem děkuju.
st*************@se****.cz