Spolucestování Evropa

Skotsko, Isle of Skye, září 2013

Magda

Ahoj! Hledám parťáka/parťačku do Skotska (nízkonákladově), mám v plánu jít tento trek: http://www.dos­veta.com/the-skye-trail/ s úpravami v Cuillins, kde se chci podívat víc do hor. Mapy mám, představu trasy také, samozřejmě se ještě domluvíme a ev. doupravíme. Spaní pod stanem „na divoko“. Vidím to tak na 11 dní (trek, Edinburgh, Eilean Donan Castle,…) + cesta, ideální by bylo strávit tam zhruba konec září. V září mi bude 18, tak bych chtěla najít spolucestovatele zhruba v mé věkové kategorii. Magda

Zkušenosti čtenářů

Marie

Ahoj, přihodila by si email :-)? Ráda bych si o tom popovídala víc, ta trasa vypadá úžasně. Kdyžtak mi můžeš napsat na můj email [email protected]
Marie (21)

Marie

Ahoj, přihodila by si email :-)? Ráda bych si o tom popovídala víc, ta trasa vypadá úžasně. Kdyžtak mi můžeš napsat na můj email [email protected]
Marie (21)

Jirka

Ahoj,
plánuji letos opet Skotsko, měl jsem jet s kamaradem, bohužel z toho vycouval, takže také hledám někoho kdo by jel. Pokud by jsi měla zájem si o tom nějak více popovídat tak mi můžeš napsat na mail [email protected]. Jinak momentalne bydlím kousek od Prahy a je mi 23 let 🙂
Zatím se měj Jirka

Jirka

Dobře tak ještě jednou sem, nevšiml sem si odkazu pod prispevkem :))

Ahoj,
plánuji letos opet Skotsko, měl jsem jet s kamaradem, bohužel z toho vycouval, takže také hledám někoho kdo by jel. Pokud by jsi měla zájem si o tom nějak více popovídat tak mi můžeš napsat na mail [email protected]. Jinak momentalne bydlím kousek od Prahy a je mi 23 let 🙂
Zatím se měj Jirka

Misa

Ahoj, výlet do Skotska by mě taky moc lákal, takže pokud by vám nevadila „stařena“ (30), ráda bych se přidala!!!

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: