Spolucestování Amerika

Severozápad USA červen 2015

Veronika

Ahoj, hledá se spolucestovatel na severozápadní okruh USA. Původně jsem tam měla jet s přítelem, ale ten už je teď bývalý. Mám letenku do Seattlu na 8. 6. – 25.6. Plán je půjčit si auto a jet: Seattle -> Mt. Rainier NP -> Pallouse Falls -> Glacier NP -> Yellowstone NP -> Dinosaur NM -> Black Canyon of the Gunnison NP -> Colorado NM -> Goblin Valley SP -> Little Wildhorse Canyon -> Salt Lake City -> Bonneville Salt Flats -> Reno a Lake Tahoe -> Lassen Volcanic NP -> Redwood NP -> Crater Lake NP -> Salt Creek Falls -> Oregon Dunes -> Heceta Head -> Multnomah Falls -> Oneonta George -> Olympic NP -> Seattle.
Najde se nějaký sympaťák, aktivní řidič ve věku 27 – 40 let? Já jsem pohodová a pohledná, je mně 30 let a bydlím kousek od Brna. Piště prosím na ma********@****am.cz.

Zkušenosti čtenářů

22 míst na takové obrovské rozloze za sotva 17 dní – to je šílené. Na Yellowstone to chce aspoň 2 celé dny, ale raději 3.

To zalezi na tom,jestli chces videt spoustu mist nebo stravit vice dni na jednom miste. Yellowstone se da stihnout za ty 2 dny :o) uz jsem tam byla.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: