Spolucestování kamkoliv

Setkání singl cestovatelů nad 50let v Praze v PO 20.8.2012

cestovatelka

Ahoj,je mi 56let,žiju v Praze,ráda cestuju s baťohem doma i po světě,(jednodenní výlety,víkendové,prodloužené víkendy,dovolená)preferuji přírodu,hory,ale i hezká města,místa.Hledám touto cestou kamarády,kamarádky(na pohlaví nezáleží).
Dostala jsem praštěný nápad.V pondělí 20.8.2012 v 18hodin,budu stát na posledním schodě(tzn.až nahoře)u kostela (sv.Ludmila) na Náměstí Míru v Praze 2 Vinohrady(stanice METRA „A“).V ruce budu mít stočené noviny či časopis.
Pokud mě někdo osloví zda jsem „CESTOVATEL“,budu ráda.Prosím,nechoďte jen očumovat,ale zapojte se.Můžeme cestovat spolu.Vím,je to na rychlo,ale můžeme si to někdy příště zase zopakovat.Budu ráda za vaše názory.Napište,zda přijdete.Díky.

Zkušenosti čtenářů

cestovatelka

Skvely napad ! Prijdu rada!

Tomas
cestovatelka:

Asi tam budeš sedět sama.

Eva
Tomas:

Sama tam nebude, já přijdu určitě. Jen doufám, že tam nebude Tomáš. Eva

Jana

Snad to stihnu…………

cestovatelka

Boze chran, aby prisel kdokoliv „mily“ jako je Tomas!

cestovatelka

Borti se mi program, pokud nestihnu, prosim damy, hlavne tu s casopisem co bude cekat, napiste mi !! Ja bych se fakt rada sesla! Diky !

cestovatelka

Borti se mi program, pokud nestihnu, prosim damy, hlavne tu s casopisem co bude cekat, napiste mi !! Ja bych se fakt rada sesla! Diky !

cestovatelka:

………prosím,toho,kdo sem píše pod jménem „cestovatelka“,aby se laskavě podepsal jiným jménem,nebo přidal své pravé jméno.
Já,která jsem psala první řádky, jsem Dáša. A žádné jiné jsem nepsala,pak tyto.
A sedět sama tam určitě nebudu,protože jak jsem psala, budu stát…………
cestovatelka (Dáša)

Pavel

Ahoj Dášo,můžete,prosím,zaslat nějaký bližší kontakt na Vaši osobu.Rád bych se zúčastnil.Pravda, je sice již po termínu ale snad se to dá nějak napravit.Rád bych se podílel na nějaké cestvatelské aktivitě.Hezký den.Pavel

Jirka
Pavel:

Dobrý nápad Dášo, přidávám se k Pavlovi a prosím o zaslání kontaktu, též bych se rád sešel v jakémkoliv náhradním termínu. Zdraví Jirka

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: