Zdravím lidi,
s kamarádem bychom v létě rádi vypadli z Česka a něco si vydělali, nejlépe na nějakém sběru v zahraničí se slušným přívydělkem. Chtěl bych poprosit všechny co mají nějáké zkušenosti se sběrma, aby dali vědět a napsali své zkušenosti a poradili nám.
Děkuji Honza
Taky bych rada s kamaradkou na neco takového na leto brigadu 🙂 kdyby jste o něčem věděli dejte vědět na mejl:) z
S kamarádkou taky něco takového hledáme, taky dyžtak dejte vědět celkem by se to hodilo 🙂 děkuju A.
Taky hledám a tady jsem aj cosi našel .. http://www.hedvabnastezka.cz/diskuse/prace-pomoc-v-zahranici/zprostredkovatel-prace-brigady/
Ahojte muzu poradit francie vino jih.jablka kolem mesta Saumur u atlantiku.lucembursko mam par kontaktu kdyz sem projizdel.nic jistyho ja tam jezdim jak se da.pro nekoho je ale problem jet jen tak na blind.jinak vse kolem cervenec srpen.francouzi plati 9.50 na hodinu
Jak si psal o sběru vína ve Francii, máš nějaký kontakt, nebo aspoň přesně lokalitu, kde jsi byl? díky za odpověď
Ahoj muzu taky nejaky info ? díky moc pane kolego
Ahoj, můžu poprosit o nějaké kontakty na vinice ve Francii? popř. i jiné tipy na letní brigádu?
Ahoj, mohla bych prosím taky poprosit o kontakt? 🙂 děkuji!
ahoj mě by taky zajímala ta francie zda máš nějaký kontakt 🙂 dííík!
Petře zdravím, mohla byhc poprosit o e-mail kontakt na tu Francii? Děkuji moc
Dáša
Ahoijj .. hledám práci na léto ..děkuji Milena
ahoj, měla bych zájem o kontakt 🙂
Ahoj Petře, můžeš mi také poslat kontakt nebo více info o sběru víne ve Francii? Díky!
mam zejem se pridat ke skupine na sber ovoce,vite nekdo o necem dekuji moc
jakákoliv brigáda co se týče sběru prosim nějaké stránky popripade info potěší, ráda se k někomu i přidám .. v květnu mi bude 19, angličtina asi jakš takš.. přinejlepším celé letní prázdniny nebo tak poloviny srpna, třeba již od poloviny června nebo konce.práce mi rozhodně nesmrdí!
Předem dekuji za jakoukoliv nabídku, či info
Ahoj, mohla bych také poprosit o nějaký kontakt? Děkuji
sl****@****am.cz
Ahoj, máš to ještě aktuální ?? 🙂 ..Věnuji se tomu už 3 týdny a stále jen čekám, díky za odezvu! sl***********@***il.cz
Ahoj posimtě máš nějaké kontakty,s kamarádkou bysme chtěly vyjet na celé léto, mužeš mi prosím poslat na email sa*******@****am.cz nějaké info
Ahoj petře,
rád bych se zeptal jestli mi neporadíš s tou Francií. Hledám co můžu a konečně už zde jsou nějaké nabídky na netu, ale nejsou zde žádné kontakty. Jen adresy a sem tam nějaké jméno. Prosím porad 🙂
Děkuji! sl***********@***il.cz
Ahoj mohl bych se pobavit s tebou o Francii a dal, zajímalo by mě to.Jo a měl bych i pro tebe něco zajímavý
Ahoj taky bych rada vydelala nejakej ten peniz v cizine nelepe v Nemecku,schanim brigadu nebo i praci nemecky se trochu domluvim,nevite nekdo o necem prosim?piste na:Ru************@*****am.cz
Ahoj, taky bych byla ráda za nějaký kontakt či doporučení. Díkyy:))
Ahoj Petře a další lidičky,
ráda bych makala letos ve Francii či někde poblíž v Evropě. Domluvím se francouzky i anglicky. Dejte mi prosím nějaký dobrá duše vědět na mail. Mám kontakt do Itálie na jablka, ale je to oser.
Případně uvítám jakýkoliv nápad někam společně jet, ne moc ráda se vracím na stejná místa. Děkuju za odezvu, Petra
Ahoj Petře a další lidičky,
ráda bych makala letos ve Francii či někde poblíž v Evropě. Domluvím se francouzky i anglicky. Dejte mi prosím nějaký dobrá duše vědět na mail. Mám kontakt do Itálie na jablka, ale je to oser.
Případně uvítám jakýkoliv nápad někam společně jet, ne moc ráda se vracím na stejná místa. Děkuju za odezvu, Petra (st************@****am.cz)
Dobry den,je tato prace i na sezonu 2015?pro dva lidi
http://www.dandbgrant.co.uk/contact.asp
http://www.petermarshallfarms.inforychle.cz/
já jsem našel tohle, ale nevím jestli má s tím někdo zkušenost, ale prý to jsou dobré firmy, které “neošulí“
popř. rád bych se k někomu připojil 🙂
My s přítelem také sháníme. Přihlášky resp. žádosti jsme poposílali už na kde co (Británie, Dánsko, Holandsko), ale nevíme ještě nic… Rádi se k někomu připojíme popř. budeme rádi, když se někdo připojí 🙂
Ahoj .. mám zájem o sběr ovoce v zahraničí …děkuji Milena
Decka vezmete me nekdo s sebou 😀 mam kamose lemry a nikomu se nic nechce, tak kdyby nekdo shanel partaka, tak se ozvete, byla bych rada 🙂
Taky uvazuju o nejaky ty brigade na leto v zahranici.nechci jet sama,kdo se prida?
Ahoj, plánujeme to s kamarádem také, ale pokud se k nám někdo přidá, budeme jen rádi 🙂 pište na mail
Ahoj .. hledám práci na léto ..děkuji Milena
ahoj jsme dva kamarádí a taky bychom jeli na sběr.díky ti za odpověd.
Ahoj,snažím se sehnat někoho dalšího,který by se mnou přes léto vyrazil někam za teplem si přivydělat a získat další zkušenosti.Před měsícem jsem se vrátila z Londýna a můžu potvrdit,že každá zkušenost je k nezaplacení.Kdo by měl zájem se přidat,napište mi na email : an***********@****am.cz .Budu se těšit 🙂
Ahoj.
Moc ráda bych si taky přivydělala v zahraničí, vůbec,ale nevím,kde hledat a co a jak.
My s kamarádkou,teda nevím jestli kamarádka nevycouve,ale já stopro potřebuju pryč
ahojik nekdo kdo by me vzal sebou na zber ovoce jsem 28 leta jsem vesela holka nabidne nekdo jen vazne co nejdrive mohu odcestovat ihned ozvetese odpovim vsem
taky bych se ráda k někomu připojila, mám líné kámoše! dlouho uvažuju o brigádě v zahraničí. tak kdyby jste někdo někoho sháněl tak se ozvěte! 🙂
Ahoj, přidala bych se určitě, sama bych nejela nikdy 😀 taky mám kámoše lemry 🙂 budu ráda, pokud se někdo přidá. Nejlepší by to bylo v Anglii, mám tam známé. ri*******@****am.cz
Ahoj, já bych se klidně přidala, pokud o něčem víš. Jestli můžu 😀 🙂
Zdravím, taky mám v plánu někam vycestovat za prací o prazdninach červen-srpen, samotné se mi jet nechce, tak kdyby se chtěl někdo přidat :).
určo, když tak napiš email 🙂
mám nabídku ve skotsku (D&B) od 10. července do konce sprna, tak jestli tam jede z česka někdo ?:)
Ahoj,
také bych jela někam v létě na brigádu do Anglie nebo Skotska. Nechci jet sama. Vezmete mě někdo s sebou? Jsem na emailu: s.*********@****am.cz dík
Ahoj, my jsme s přítelkyní rozhodnutí někam na léto vyrazit a nemáme problém s tím se k někomu připojit. Zatím nemáme nic konkrétního, ale chceme sběr ovoce ve Skotsku nebo Irsku. Kdyžtak email lu*********@****am.cz
Děkuji
Lukáš Petr
do Irska či skotska bych jela ráda taky, jen to chce najít nejaky dobrý tip..napadlo me se zeptat i na UP v tech jejich programech eures. ?
Ahoj, já bych se přidala. Napiš mi na mail – ma************@****am.cz
My bychom se moooc rádi přidali.)skotsko zní super a my jsme též super:) ozvi se, pokud nabídka ještě platí:)
čaute! zajímá mě jakakoliv prace od 1500euro nahoru.díky za jakoukoliv nabídku.
ahoj,
máš nějaký kontakt přímo na farmu :)?
Děkuji za odpověď
Ahoj, mam zajem o praci v Britanii. Od 1.dubna muzu kdykoliv. Jestli vite o necem konkretnim, tak jedu ihned :). Prace se nebojim. Moc bych tam chtela. Jsem spolehliva. Jsem z Chomutov,je mi 23. Budu moc rada kdyz se ozvete. An*********@****am.cz, tel. 605252317. Myslim to vazne.
Ahoj,
máš stále tu nabídku ve Skotsku ?? 🙂 reaguj prosím, sl***********@***il.cz
Ahoj do skotska bych vyrazil co máš za nabídku ? Kdyby neco jsem na mailu. to***********@***il.com
Ahoj lidi, přemýšlela jsem taky o nějaké té brigádce. zatím sem jen o tom slyšela a vůbec nevím co je k tomu nutné!!! kdo z vás se v tom prosím nějak vyzná a sleduje nabídky na letošní léto, dejte prosím info 🙂 a když všichni hledáte parťáky, tak bych taky ráda nejela sama… nový kámoš, kámoška by se hodili 😉 dík
Ahoj,také hledám někoho, protože samotnému se asi nikomu nechce 🙂 Tady je můj email a domluvíme se ji********@****am.cz
S pozdravem Jirka.
Ahoj, taky bych měla zájem se přidat 🙂 v červnu mi bude 18, jela bych klidně na celé dva měsíce o prázdninách 🙂 Kdyžtak se mi ozvěte na mail Pi*********@****am.cz
Děkuju:)
Ahoj,
snažím se najít brigádu, sběr ovoce, již jsem napsala několika farmám, ale stále se mi žádná neozvala. Nevíte někdo o nějaké, kde ještě potřebují brigádníky?? Pokud jo prosím napiště mi – zu**********@***il.com – děkuji
Ahoj,také bychom s kamoškou chtěli někam vycestovat za prací.Sběr ovoce by byl nejidealnější. Kdyby jste měli nějaké kontakty nebo info,tak prosím napište.
Zdravím, taky mám kámoše lemry! Vemte mě někdo 😀
Taky s kamarádkou sháníme, kdyby se chtěl někdo připojit nebo o něčem věděl, prosím napište 🙂
Díky
taky bych chtěla v létě jet, pokud někdo o něčem víte, ozvěte se, prosím 🙂
Já bych se připojil, když tak napiš kontakt. 🙂
Ahoj, já bych se klidně taky kdyžtak přidala 🙂
Zdarec, jsme skupinka 2-4 lidí, 2x Kluci a 2x Holky z Brna. Hledáme nějakou fajn skupinu na prácí v zahraničí, ideálně v zemědělství. Pokud se najde někdo kdo by byl ochotný nás vzít sebou piště, klidně i na mobil. 739-954-882
Ahoj :), sháníme s kamarádkou taky nějakou tu brigádu v zahraničí, maximálně na dva měsíce. Rády bychom se k někomu připojily.Kdyby ste někdo něco měli tak budeme rády, když se ozvete. 🙂 Jana a Dája
Ahoj,
s kamarádkou také sháníme brigádu, jsme obě dvě vysokoškolačky a umíme dobře anglicky. Chtěly bychom jet od července do srpna a rády bychom se k někomu připojily. Zároveň bych chtěla požádat o jakékoliv informace, jestli tu někdo má, co se týká zprostředkovatelských agentur nebo brigády v Anglii celkově. Dopředu děkuji za odpověď a tady na sebe přikládám kontakt: mi****************@****am.cz 🙂
Ahoj, taky hledám brigádu na léto, nevíte někdo o něčem? Kdyžtak mail mmartina11(@)centrum.cz
Ahojky, taky hledám brigádu na léto 2014. Někdo ke komu bych se mohla připojit?. Když tak mail: kr************@***il.com
Ahoj, taky hledám brigádu na léto nejlépe Anglie na sběr ovoce vcelku je to jedno. Nechtěla bych jet sama tak se když tak ozvěte na meil – zu********@***il.com 🙂
Ahoj, hledám brigádu na léto sběr ovoce, kamarádi se do toho moc nehrnou, a sám bych tam jel jen jako krajní možnost, rád bych se k někomu přidal:) (17 let)
Ahoj, letos maturuju a chtěla bych o prázdninách někam vyjet, ale bohužel s tím nemám žádné zkušenosti ani parťáka, tak kdyby jste někdo potřebovali „kámoše“ 😀 ráda bych se přidala 🙂
Dobrý den
Sháním brigádu, popřípadě i práci v zahraničí od 1.4.2014
Je mi v celku jedno co budu dělat, ale aby to bylo zaplacené.
Zkušenosti se zahraniční prací nemám, takže bych uvítal kdyby se někdo ke mě přidal.
Na angličtině, intenzivně pracuji.
Jsem z Brna,je mi 27 roků, pohodový borec.
Můj email: er****@****am.cz
Díky za odpověď
Zdravím, také s kamarády plánujeme na léto (červen, červenec, srpen) pracovat do zahraničí, nejlépe sběr ovoce. Rádi se k někomu klidně připojíme (jsme 3). Pokud máte někdo nějaké rady, budu za ně rád. Díky.
ještě email: be****@****am.cz
Ahoj, chtěla bych letos vyrazit v létě po maturitě na nějakou farmu, mohl by mi doporučit někdo nějakou ověřenou? 🙂 Díííky
Zdravím,hledám s bráchou sběr ovoce na konec března (Španělsko,Francie,Itálie). Kdyby někdo něco věděl rádi by jsme se k někomu připojili. Děkuji 😉
Zdravím,hledám s bráchou sběr ovoce na konec března (Španělsko,Francie,Itálie). Kdyby někdo něco věděl rádi by jsme se k někomu připojili. Děkuji 😉
Ahojky, též se chystám vyrazit na sběr ovoce, je mi jedno čeho a kam, hlavně ať je tam teplo:) a je to super zaplacené;):) Mimo bych ráda trochu pocestovala. Prosím, máte nějaký tip, ODKAZ? Pak se určitě s nějakými dobrodruhy z těchto stránek ráda spojím:) Můj mail je st*****@**********ce.cz
Zdravím, hledáme s kamarádem brigádu na srpen. V podstatě je nám jedno, kde bychom pracovali. Rádi bychom zkusili něco nového a ještě si přitom trošku přivydělali. Nevítě někdo o nečem, byli bychom vděčný. Popř. kdyby se chtěl někdo přidat.
Můj mail je ku*****@***il.com
Ahoj, hledám sběr pro 2 pracovity lidi.Prosím, kdo ví někdo oněčem at dá vědet.Děkuji za každou nabídk***************@****am.cz
Ahoj,
taky bych ráda vyrazila na brigádu do zahraniči..Anglie,Francie,Skotsko, tak kdybyste někdo měl nabídku, nebo někoho sháněli, tak budu ráda za každé info 🙂 můj email- ma**********@***il.cz Děkuji!
Některým jsem odepsal, některým nestihl, každopádně se mi ozvali s tím, že mě přijali, pořád berou. když tak
De*********@****am.cz
Čauves najde se nějakej dobrodruh co by rád změnu od tutoho nudnýho státu ? 😀 Myslím tím klidně i vyrazit na slepo nebát se toho :)) Vybudovat si někde příjemnější život. Jak se říka risk je zisk :))Sem pohodář pro každou srandu žádný stress.. just chill yo 😀 Kdyžtak se*************@****am.cz
Ahoj, taky hledáme s přítelem nějakou práci na léto v zahraničí.. Nejlépe teda asi ten sběr ovoce 🙂 Pokud by měl někdo nějaké info, budeme moc rádi 🙂 Díky. ho************@****am.cz
cau lidi nehledate nekdo partaka do zahranici na sber ovoce? rad bych si privydelal jen o tom nic nevim kbyby nekdo o necem vedel tak dejte prosim vedet diky So**********@****am.cz
Ahoj, taky jsem chtěla někam o prázdninách vyrazit. Nejlíp Anglie a tak, ale nevadila by mi i jiná nabídka. Nevíte někdo ještě o něčem? A úplně nejlepší by bylo, kdybych se k někomu mohla připojit, že by mě vzal s sebou 🙂
Kdyžtak prosím na mail: Ka*************@****am.cz
Díky moc
Ahoj,jsem student z Brna a chtěl bych pracovat v cizině nejlépe ve Skotsku, ale nevím jak to zařídit. Nevíte někdo o něčem? Případně bych se rád k někomu přidal. Budu vděčný za každou radu. Děkuji 🙂
Můj mail je: mr*******@***il.com
Ahojik rada bych se kvám přidala pojedu kam koliv 🙂 😉 jestli máte někdo zkušenosti s nějakou firmou prosim o zaslani stranky ať se na to můžu juknout Děkuji na email :dr******@****am.cz 😀 je to od brachy tak se moc nedivte 😀 😉
Zdravím všechny. Jsem nadšenec pro letní zahraniční práci. Po internetu jsem rozeslal spousty životopisů, ale nikde mě nevzali. Ještě se nevzdávám. Chci využít všechny cesty a tak píšu i sem s trošku beznadějným pocitem. Pojedu tedy s kýmkoli kamkoli. ja**********@***il.com
Ahoj všem, ráda bych se připojila k někomu s kamarádkou na sběr ovoce, ale můžu jen na měsíc srpen. Nevíte někdo jestli je to možné jen na měsíc? Nebojíme se žádné práce :-)))) Díky předem Míša
Ahoj, hledám něco na sezónu , je mi jedno kde, já i s přítelkyni, auto máme k dispozici a německy, anglicky i rusky se domluvíme. Děkuji za kazdou nabídku. Meil. Li*******@****am.cz
Ahojte taky shanim kdyby nekdo o necem jeste vedel budu moc rada Dekuji Hanca 🙂
Čau nemate někdo nějaké zkušenosti s agenturou Perega?
Čou, jel bych uplně kamkoliv na farmu do Evropy, nebo k nám, za nějaký rozumný peníz.. Celý srpen, email: ja*********@***il.com tel: 775 901 480
Ahoj, taky bych ráda vyrazila na sběr ale tak na měsíc. Máte nějaké informace nebo zkušenost se spolehlivou agenturou?
Ahoj všem,rád bych také vyrazil jako většina z vás někam za prací či brigádou.S angličtinou je to u mě trochu horší,takže bych se rád přidal k někomu,kdo se v pohodě domluví.Nebojím se žádné práce,slyšel jsem i o pracích na polích … Klidně mohu na 3 a více měsíců nebo i jen krátkodobě.Dle potřeby.Díky
Dobrý den,sháníme s kamarádkou na léto na cca.2týdny brigádu,nevíte o něčem? 🙂
Zdravím tady, všechny lidičky ,prosím řekli by ste mi někaký info otom ,jak vypadnout nachvilku s cz??
Já a další 2 kámoši máme naplánovanou Anglii,na minimálně 2 měsíce asi od pulky června. Kdo by se chtěl přidat tak se ozvěte, nebo kdo by někdo jel a měl neco domluveného tak se rádi přidáme
Zdravím,
Měl bych vážný zájem v létě o sběr ovoce v zahraničí idealně Anglie (nebo anglicky mluvící země). Jeli bychom já s mojí kamarádkou a oba nemáme problém s anglickým jazykem. Ona dělala au pair na rok a ja mám FCE zkoušky. Pokud by měl nekdo nějaké informace případne rady, typy kde práci sehnat. Prosím o ně buď na email: Mi********@****am.cz nebo přímo na mobil 724939806
Předem moc děkuji
čaues, chtěli bychom s kamarádem a jeho přítelkyní vycestovat v létě někam do zahraničí na nějakou tu brigošku, zkušenosti s tím máme nulový, a tak bych se chtěl zeptat na nějaké důvěryhodné kontakty, popřípadě bysme se mohli klidně k někomu připojit v tom nevidím problém. děkuji předem za rady/nabídky, kontakt: mi********@****am.cz
Pokud by někdo sháněl dvě šikovné slečny, tak se ozvěte. díky
ahoj porad planujete sber ovoce ? z kamaradem jedeme autem a mame misto 🙂
Ahoj Zdendo, jsou ty místa v autě ještě aktuální? Chystám se vyrazit začátkem září. A kam máte namířeno?? dyžtak: li***********@*****um.cz
Ahoj,s kamarádem chceme taky vyrazit,klidně hned,kdyby ty místa byly ještě aktuální,tak dej vědět prosím :). Pe*****@****am.cz
Ahoj,
auto bychom taky měli, a v září bychom taky chtěli vyrazit na sběr jablek-můžu se zeptat-kam,že to jedete?
Ahoj Zdendo,
kdyby byla mista porad aktualni,tak pojedu raz dva 🙂 napis kdyztak na email,nebo tady dekuju moc! 🙂
můžu dotaz kam jedete? Taky scháníme s kámoškou:-)
Ahoj Zdendo.mám veliký zájem pokud je to místo ještě aktuální
Ahoooj máte ještě volné místooo?:)Můžu odjet začátkem září nebo ke konci srpnaa… mladá pracovitá slečna 23let 🙂 kdyžtak mail díky
ahoj mel bich misto na sber jablek v italii oblast trentino na 2 az3 tydny pokud mas zajem
Ahoj Petře,
mám zájem o práci, kterou nabízíš. Jsou ta místa ještě volná?
Díky za odpověď. Honza
Ahoj, ráda bych vyrazila tenhle rok (2015) do Španělska nebo Itálie na brigádu, kdybyste měl někdo místo, byla bych strašně vděčná…..:) Nemám problém zdržet se déle, klidně tam zůstat napořád….:)))
Ahoj, ráda bych vyrazila tenhle rok (2015) do Španělska nebo Itálie na brigádu, kdybyste měl někdo místo, byla bych strašně vděčná…..:) Nemám problém zdržet se déle, klidně tam zůstat napořád….:)))
Ahoj, plánujete sběr i na letošek? Kdyby ano, budu moc ráda, když se ozvete na ba********@****am.cz
us ste neco sehnaly mel bych dve mista v italii na dva as tri tydny na sber jablek
Zdravím, chtěla bych se zeptat, zda-li ty dvě místa ještě platí a od kdy do kdy je sběr? díka
Zdravím,mám zájem o sběr ovoce a snažím se nashromáždit co nejvíce informací.Ráda bych vypadla co nejdřív,mám možnost jet do Itálie na jablka koncem září, ale klidně bych jela někam už od 15.9. Prosím o jakékoliv info. Díky
jedu pristi tyden stopem italii a mozna spanelsko ruzne po zberech neprida se nekdo 602465430 popripadne jestli nekdo nema stejnou cestu autem rad pridam na naftu a aspon nebudu sam v parte lepsi zabava a zazitky
Zdar Marek, mas vytipovane nejake oblasti v Taliansku, kde by si chcel ist, respektive je tam problem s anglictinou? mozes ma kontaktovat na mail, dik
Ahoj s přítelkyní hledáme práci v zahraničí ale nemáme zkušenosti a nemůžem nic najít poradite nám prosím někdo??? 🙂 Předem děkuji. Email: ko**@****il.cz telefon 732865625
Ahojky jsme tři fajn holčiny a rády bychom někam na zběr ovoce nejlepe Irsko či anglie…poradí nám někdo případně mužeme se klidně připojit předem díky za odpovědi…Email : br************@****am.cz 🙂 PS:vycestovat mužeme klidně už od května 🙂
Ahoj! 🙂
Moc rád bych vyrazil na sběr letos… je mi jedno kam, už 3 týdny se tomu věnuji, taže jestli máte chut si vyměnit info nebo mi poradit a případně se i spojit! ::) určitě napište … sl***********@***il.cz
Díky za reakce
Taky hledám ,píšu na farmy,ale stále nic … Francie, Španělsko, Dánsko… všechno sběry a podobně… Všude píšu, Anglicky se domluvím slušně… Poraďte někdo, Od května se dá už dávno makat a já si připadám, že mi to všechno uteče pod nohama 😀
Zdravím, s kamarádem hledáme na léto nějakou brigádu (ideálně nějaký sběr ovoce, ale snad i cokoli jiného. Nevíte někdo o něčem?
Čau, taky hledám a mám hodně stránek s vyhledávači práce v cizích zemích, nechcete si vyměnit nějaké info ?
To by bylo super. Třeba něco vymyslíme. Můj e-mail kdyžtak je ji*********@****am.cz
Čau, taky hledám a mám hodně stránek s vyhledávači práce v cizích zemích, nechcete si vyměnit nějaké info ?
Rádi by jsme s kamarádem vyrazili 1. června Do Skotska na sběr ovoce do oblasti SV od Glasgow. Doprava Praha – Glasgow je od cca 1500 Kč do 2500 záleží kdy si místo zarezervujeme + další výdaje. Rádi by jsme sehnali někoho kdo by se k nám na 100% přidal (klidně i víc lidí). Společně se domluvíme a všechno pořádně naplánujeme.Kontakt: Ji*******@****am.cz
Ahoj,
Četl jsem že hledáte někoho do party na sběr ovoce ve skotsku. Rád by jsem
se k vám přidal, prosím o více informací. Máte už nějaké zkušenosti s prací
v zahraničí?
Zdravím 🙂 .. také bych ráda s kamarádkou na léto vypadla do zahraničí za brigádou(sběr ovoce nejlépe).Kdyby někdo o něčem věděl kontaktujte prosím na e-mail(d.*********@***il.com).Obě dvě pracovité holky(18,19).Budu ráda za každou odpověď díky moc 😛 .
Ahoj lidi 🙂
Jak se tak koukám, tak je nás tu hodně, co by rádi vycestovali do Anglie nebo do Skotska. Co kdybychom se všichni domluvili a jeli všeci společně? 😀
Mám záje o sbíráí ovoce, rád bych se přidal k někomu, někam na sběr. 🙂 kdyžtak se ozvěte ol*********@****am.cz
Sklizeń třešní Tyrolsko – 7/2014,sháním několik pracovitých lidí starších 20 let, ubytování + obědy zdarma, mzda 4,- E/hod.
ahoj, mohl by jsi mi poslat bližší informace? Jsme skupina 4 lidí.
díky
ka**************@****am.cz
ahoj, mohl by jsi mi poslat bližší informace? Jsme skupina 4 lidí.
díky
ka**************@****am.cz
Ahoj Pavle!;) Pošli mi prosím víc info. Ráda já&další známí pojedem! el******@***il.com
Ahoj
také něco sháním, ráda se připojím!!!
Ahoj, měl bys ještě volné místo ve vaší výpravě do Tyrol? Jestli jo, prosím zkontaktuj mě, moc rád pojedu.
Ahoj Pavle, můžu poprosit o bližší informace :). Měla bych vážný zájem :).
Hoj..zaujal nás tvůj inzerát s nabídkou práce na sběru v Tyrolsku. Jsme sourozenci Lukáš a tereza (28 a 21 let). Prosíme o info je-li to ještě aktuální na mejl we***********@***il.com a nebo 723770778. Díky. Lukáš a Terka
Zdravím všechny! Jako všichni tady, chtěla bych na prázdniny odjet pryč a něco málo si přivydělat. Spíš bych potřebovala změnit prostředí, protože tady na mě už všechno padá. Je mi 20 a studuju jazykovku – angličtina. Takže se domluvím. Byla bych moc ráda, kdyby jste se mi někdo ozval, poradil jak na to a případně se ke mě přidal. Jak se říká, ve dvou se to lépe táhne:) Tak se těším!:)
Ahoj všem,prosím hledám brigádu na letní prázdniny,to už mi sice bude 37,ale snad mě někdo z vás vezme do party.Prosím nabídky zasílejte na email:Bo********@****am.cz Děkuji moc
Zdravim, rada bych si pres prazdniny nasla s pritelem brigadu v zahranici 🙂 nemate nejaky typy a blizsi info? Moc dekuji, Si********@****am.cz
Ahoj, také hledám brigádu v zahraničí (v anglic. mluvíc. zemích) na léto. Pokud by někomu nevadilo, rád bych se přidal k partě fajn lidí, neboť jet sám, to je na nic. 🙂 Předem díky za jakoukoliv nabídku. 🙂
ng***********@***il.com
Zdravím všechny, taky bych ráda v létě na nějakou brigádu, hlavně kvůli procvičení jazyka 🙂 a taky bych nechtěla jet sama, tak kdyby se někdo chtěl přidat, byla bych moc ráda 🙂 Ozvěte se případně na mejl Pa****************@****am.cz, nebo na facebooku Pavlína Kořínková.
Ahoj všichni,
hledáme s přítelem na léto brigádu – sběr ovoce v německy mluvících zemí Rakousko, Německo nebo Švýcarsko. Kdybyste znali nějakou prověřenou farmu a měli s ní zkušenosti, dejte prosím vědět 🙂
Tereza
Zdravím, chci ojet v prubehu priuštího týdne makat do Holanska _ necvhcete jet někdo se mnou..? přeci jen ve dvou se tov lépe táhne. napište na mail kdyžtak : ri*****@****am.cz díky
zdravim, kdyby někdo věděl o nějake dobre farmě na sběr ovoce a nebyl by tam žadny problem s placenim dejte mi prosím vědět. Na internetu nemužu najit nic pořadného.Chtěli by sme s přítelem na pár měsícu odjet a skusit si to.Děkuju.meil,na**************@****am.cz
Ahojte, chtěly bychom s kámoškou jet někam na sběr, nejlépe se k němu připojit, tak kdyby byl někdo tak hodnej a vzal nás s sebou tak se pls ozvěte na mail: kr*********@****am.cz
Ahojky, rád bych vyrazil někam v létě na brigádu. Prosím o nějaké info, či kontakt. Rád se i k někomu připojím. Díky
Hledám brigádu v Německu, Anglii,Rakousku. NJ, AJ základy.
praxe v loni 3 měsíce brigáda v UK v pekárnách.
Hledám brigádu v Německu, Anglii,Rakousku. NJ, AJ základy.
praxe v loni 3 měsíce brigáda v UK v pekárnách.
Zdravím lidičky rád bych se připojil na sběr na brigádu v období červenec a srpen jestli někdo něco tak dej tě prosím vědět ….!!! :)) Děkuji . e-mail : Jamall.Malik@seznamcz
Zdravím váš všechny, s přítelem chceme také odjet do zahraničí a vydlat si pár peněz. Jenže bych potřebovala poradit od někoho kdo už byl, a poradil mi. Děkuji moc :* Týnkaa
Dobrý Den. Rád by jsem taky jel na sběr do zahraničí. Práce my nevadí. Budu vděčný za jakékoliv nabídky.
Ahoj,hledám s kamoškou práci v zahraničí,nejlépe v Itálii. Nevite prosim někdo o něčem. Diky za nabídky. …
Ahoj 🙂 s kamaradkou hledame brigadu na leto, nejlepe v italii, neni na to uz pozde? Kdyby jste nekdo mel nejake info, tak se prosiiim ozvete 🙂 Nebo bysme se mohly domluvit, aby nas jelo vic 🙂
Kdyztak muj email: ma*******@***il.cz
Ahoj, nemáte někdo zkušenost s touto farmou Prices Fruit Farm: Derryhale Portadown, Ireland . díky
Ahojky 🙂 moc ráda bych tohle leto taky vycestovala někam do zahraničí..ale sama si na to netroufám.. práce se nebojim, tak pokud se tu najde ňáka dobrá dušička, co by mě vzala sebou, budu móc vděčná.. 🙂 předem děkuji.
Ahoj, taky bych chtěl letos na sběr ovoce 🙂 Co se někdy sejít a probrat to osobně? 🙂 Odkud jsi?
Dobrý den,
chtěla bych Vás poprosit o nějaké informace ohledně vašich zkušeností se sběrem ovoce. Popřípadě nějaké odkazy na různé firmy, s kterými máte dobré zkušenosti. S přítelem bychom rádi vycestovali a je nám jedno do jaké země.
Mockrát děkuji za vaše odpovědi
Ozvěte se prosím na email: MA*****@****am.cz
Zdravím, rád bych odcestoval za brigádou do zahraničí, nejlépe na sběr ovoce nebo něco podobného. Sám, ve dvou ve třech klidně. Pokud by někdo měl nějaké info a nechtěl by jet sám, či někoho shání ať dá vědět.
S pozdravem
Ahoj, ráda bych se připojila třeba i ke skupince lidí, která má zkušenosti s brigádami v zahraničí – sběr ovoce. Nearada bych takovu cestu podnikala sama a moje angličtina je základní. Nejlépe na období letních prázdnin. Kdyby se někdo našel budu ráda za kontaktování.
Děkuji 🙂
Ahoj, hledám práci pro sebe a přítelkyni. Chceme změnit na chvíli prostředí. Lokalita nerozhoduje. Za jakékoliv info budu vděčný :)))
Ahoj hledám brigádu sběr jahod a jablek ? do Zahraničí…………… jestli má někdo stejný nápad tak se ozvy . Děkuji ………..můžem se domluvit na 100 procent jedu……
Já bych ráda do jakékoli německy mluvící země. Chodím do Goethe Institutu a studuju kurz B1 a anglicky umím plynně. V létě mi bude 18. Nejradši bych jela na konci srpna. Pokud víte o něčem, neváhejte, piště mi! 🙂
Ahoj nevíte někdo o nějaké brigádě v zahraničí? kdyžtak info na e-mail mc**********@****am.cz diky
Dobrý den 🙂
Také hledám práci na prázdniny červenec, srpen…Pokud byste někdo prosím věděl o něčem, nebo měl místo, dejte vědět. Pouze německy. Díky Michal
Ahojik pratele taky zhanim a nic nevim jsem sam rad bych jel autobusem trebas s bandou lidi sbirat cokoliv kdykoliv kdyby neco tak sem na drate 604967268
Ahojda,ráda by jsem vycestovala také na nějakou tu brigošku,kam je jedno,ale nechce se mi dávat peníze za spřostředkováni agentuře …Umím tak trochu anglicky,ale ráda by jsem jela s někým a néé sama:))Nejlépe teda na ten červenec,srpen:)Déle určitě ne:)..Takže,kdyby měl někdo zájem něco vymyslet,dejte mi vědět na an********@***il.com a snad něco dopadne:))Anet
Zdravím, chtěl bych se svou slečnou na pár měsíců zkusit brigádu sběru ovoce v zahraničí, nevíte o něčem? červen, červenec, srpen… Díky 🙂
Ahoj, taky bych měla zájem o nějakou brigošku na léto v zahraničí. Kdokoliv máte nějaké bližší info, prosím, ozvěte se mi.
Díky moc! 🙂
zdravim potreboval bych nake info na italie zber chtěl bych jet s pritelkini nekam na jih můžete poradit předem dekuji vsem za info …na pi******@***il.cz nebo tel 720111030 dekuji milan
Taky bych chtela brigošku v Anglii, prosim o bližší info.
Díky.
Ahoj nechce někdo se mnou ject na 3 měsíce do Španělska sběr ovoce a česneku?Nechce se mi samotné.Bližší info na Ba************@****am.cz
Ahojte,
tiež rada v lete pôjdem pracovať do Anglicka, Škótska… Aj na nejaké zbery, hľadám parťáčku, ktorá s tým má nejaké skúsenosti a nemá s kým ísť 🙂
take schanim aspon brigadu na leto nejlepe sber ovoce
Ahoj taky máme zájem jet s kamošem na sběr přesl léto kdyby někdo o něčem věděl nejlipe španělsko ozvěte se prosím.
Neexistuje jet beze mě!:P také schaním ted nějaké sběry ,či něco takového …nejlepe jabka,banany ..2roky zpět jsem byl s 3dalšími lidmi v italii na sběru jablek,paradní výdělek ,jenže letos to opět není! ocenil bych každnou nějakou podobnou nabídku ,prostě at je to zarověn dovolená i přividělek ,vice pls mi pište na muj email: lu************@****am.cz nebo sms na čislo 731366050 ,doufejme že néé ale myslím že tento rok bude trocha chudší! přesto by bodlo jet.
čau ahoj
taky hledám nějakou brigádu na léto a sběry jsou idealní ale nemožu nic sehnat na prázdniny tak jesli nekdo o nečem víte a chcete parťáka tak sa hlásím 😉 na oplátku možu nabídnout sběr hroznu někdy kolem září 🙂
Ahoj lidi kdyby někdo věděl o nějakém sběru přes léto nejlépe francie,španělsko,itálie.určitě se ozvěte na mi********@****am.cz jsme dva kamarádi tak by sme rádi odcestovali,auto není problém.
Ahoj,s přítelem sháníme nějakou brigádu na léto. Super by byly nějaké sběry ovoce. Nevíte o něčem někdo??
Ahooj, taky bysme s kamarádkama rády vypadly, kdyby něco bylo budu ráda za jakékoliv info!!! 🙂 děkuju
Ahojky, s přítelem taky sháníme sběr v zahraničí. Pokud byste měli někdo nějaké zkušenosti z farem, či věděli od kamarádů kde byli, prosím zašlete nějaké ty informace. Je nám jedno jaká země, hlavní jsou informace. Děkuji mockrát:)
Ahoj mal by som záujem o t prácu na leto (zber ovocia)
dajte prosím vedieť ak je to ešte aktuálne ?
na email gr****@**et.sk
diky
Dobry den, měla bych velký zájem o tuto práci Děkuji za odpověd zda je ještě možné místo…
Čaute :-)… Máte někdo volné místo na brigádu? Tůůůze rád bych se přidal ;-)… Můj mail (to************@***il.com) popřípadě Facebook ;-)… Díky…
Zdravím,hledám brouzdám a nic,kdyby jste teda nekdo o něčem věděl rád sezučastním:)
Upravit
to*************@******ok.com
Je tu ještě někdo kdo ví o nějaké brigádě?ze známou by se nám to strašně hodilo..Pokud by jste někdo o něčem věděl napište na re*************@****am.cz..Děkuji
Zdravím
Odpadl mi kámoš a tak hledám kohokoliv na sběr do Španělska
Pište na meil chci net co nejdřív!!!!
Čau, na jak dlouho to plánuješ?Měl bych zájem,Mi******@****am.cz, dík
Ahoj ČAU JEDU NA SBĚR, nikde nevidím tvůj mejl kam se hlásit a prodiskutovat to Španělsko. Já bych jela okamžitě!
Ahojky, ohledně toho Španělska také bych se přidala pokud by to šlo. Pište na můj e-mail.
Vo*******@****am.cz mám auto odřídím můžu vyjet ihned.
Zdárek mám vážný zájem! napiš info do emailu a proberem to 😉ru*****@****am.cz
Zdárek mám vážný zájem! napiš info do emailu a proberem to 😉ru*****@****am.cz
Hola,
Jsem teď momentálně v Barceloně a kamarádkou co tu žije.
Rádi bychom našli nějaký sběr ovoce ve Španělsku.
Ona mluví Španělsky, Katalánsky a Anglicky.
Pokud má někdo nějaký kontákt, můžem si vzájemně pomoct..
Ahoj,
s přítelem by jsme rádi jeli na sběr ovoce na červenec, srpen a půlku září. Oba dva se anglicky domluvíme případně francouzsky pokud by někdo o něčem věděl nebo by jsme se mohli k někomu přidat budeme moc rádi.
Kontakt: facebook-Barbora Žemberová, em***************@***ik.cz
Ahoj, chtela bych vyrazit na sber nejlepe hroznu v zari.
Pokud byste nekdo o necem vedel, budu rada, pokud napisete na mail ma************@***il.com. Rada se k nekomu pripojim. Mluvim anglicky a nemecky.
Sama jsem par mist kontaktovala, tak ted cekam na odpovedi…kdyby prisla nejaka pozitivni, tak dam vedet!
Predem diky!
Martina
Zdravím všechny ,
s přítelkyní sháníme brigádu v zahraničí s odletem kolem 2.8.2014. nejlépe sběr ovoce a dlouhodobě.
Pokud by někdo o čemkoliv věděl dejte nám prosím vědět .
Děkujeme
Zdravím všechny,
prosím víte někdo v které lokalitě Itálie je největší naděje na sběr jablek(rádi bychom si vše domluvili osobně na místě).Nejlépe srpen.Děkuji za jakoukoliv informaci či kontakt.
Ahoj lidi 🙂 s přítelem bychom radi jeli na brigadu do Angli nejlepe na sber jablek od srpna do zari.
Kdyby nekdo o necem vedel, dete nam vedet prosím 🙂
chystate se jeste nekdo nekam na sbery? jel bych hned
chystate se jeste nekdo nekam na sbery? jel bych hned
hola hou, jsme ted v anglii, mame nabidku na sber brambor v camridge, chceme tam jet 15.9, to uz sbery poleti v plnem proudu. problem je ze nemame ubytovani a cambridge je pekne draha. takze shanime nekoho kdo si chce vydelat a ma dve mista v nejake dodavce s kuchynkou kde bysme mohli i prespavat, abysme snizili co nejvice naklady. piste prosim na majl, jen vasnivi zajemci:) jsme pohodari, hledame jen pohodare a nekoho, kdo jiz ma zkusenosti se sezonnima pracema. Jsou to vetsinou prace ktere rychle lezou na mozek…takze to chce brat v klidu, ale makat rychle:)
piiic.
Ahoj,
aktuálně urgentně sháníme nějakou solidní práci/brigádu v Anglii a chtěl bych se poptat na bližší podrobnosti ohledně toho sběru brambor, jak jsi uváděl ve svém příspěvku. Nějaký odkaz související s tou prací atd, díky za veškeré info. Měj se hezky 🙂
zdarec sháním brigádu sběr jablek je mi 24let
Ahoj vsem, je tu nekdo kdo jezdi na sbery ovoce pravidelne kazdy rok v sezone kamkoli a ovlada perfektne jazyky a rozumi tomu vsemu?Pokud ano at se mi prosim ozve na email Lu********@****am.cz nebo na tel 732507129.Rada bych jela ale neovladam zadny jazyk 🙁 a radsi s nekym zkusenym.Predem moc dekuji Lucka.
Ahoj,nevite nekdo kontakt na sber ovoce kamkoliv do zahranici pro dva lidi na pristi rok?? napiste mi na mejl kdyby někdo věděl..díky 🙂
Zdar…nevite jeste nekdo o nejakem sberu ovoce kdekoliv? Kamosi jsou ted v Talošce a zatim nic…diky za info
Zdar,nevíte o nějaké brigádě sběr ovoce Itálie 2015
Ahoj,shaním brigádku sběr ovoce v Itáliíí 2015? nějaký tip, kontakt? Prosím >>mail
Zdravím, s kamarádkami sháníme brigádu, kromě au pair cokoliv,tak na měsíc, nejlépe Francie, ale může být i jinde. Umíme anglicky a francouzsky. Kdybyste někdo o něčem věděl, nějaký tip nebo kontakt, dejte prosím vědět, budu moc ráda 🙂
ahoj s kamaradem shanime jakoukoliv brigadu v Italii na leto ,klidne i sber ovoce:) pokud byste o necem vedeli napiste mi prosim na e.********@***il.com dekujii :))
Ahoj, mám zájem o brigádu – sběr jablek, nejlépe Itálie – září 2015. Díky.
Zdravím, s přítelkyní sháníme jakoukoli brigádu v zahraničí se slušným výdělkem. Prosím pište ro*********@***il.com
Má nějaká holka nějaké negativní zkušenosti s jablkama v itálii?
Taky bychom rády něco takového podnikly, ideálně léto 2014. Chtěly bychom se k někomu připojit, domluvíme se slušně anglicky.
Díky Katka a Míša
dej mi na sebe prosimtě kontakt 🙂
Máte ještě místečko pro hodnou duši?
Taky se hlásím jako hodná duše 🙂 😀
Ahoj! 🙂
Taky bych rád vyrazil s kamarádkou do Francie na sběry vína. Máte nějaké info či zkušenosti.
Děkuji za jakékoliv reakce 🙂
sl***********@***il.cz
ahoj, rad bych vyjel s kamošem do ciziny na zber ovoce .
Ahoj taky bych měla s kamarádkou zájem. Děkuji za jakékoliv informace
Ahoj, pořád platí, že bys jela někam do zahraničí na brigošku?
Já se hlásím takééé:))
Taky bych se rad pridal k nekemu kdo pojede nekam na zber a ma jeste fleka kdyz tak kontakt je ci****@****am.cz predem dik
ráda bych se taky připojila 🙂
Rádi by jsme s kamarádem jeli někam na brigádu do zahraničí. Kdyby jste o něčem věděli, tak se ozvete. Děkuji 🙂