Práce/pomoc v zahraničí

sběr ovoce 2012

Kateřina

Ahoj, ráda bych vyrazila na sběr jahod do Anglie popřípadě Španělska, ale nemám žádné zkušenosti. Může mi někdo doporučit dobrou agenturu, se kterou zkušenosti má, nebo kdyby se našel někdo, kdo na sběr do zahraničí jezdí a hledá společnost? Děkuji.

Zkušenosti čtenářů

Klára

Ahoj, prosím Vás, nevite nekdo o nejaké brigáde v zahraničí? Nejlépe na jihu, kde by se mohlo pracovat treba na plantázich? ( pr. sber ovoce..) ráda bych to zkusila, ale nemám zádné kontakty, o kt. bych vedela, ze jsou spolehlivé:(…. moc byste mi pomohli..:) dekuju.K.

michaela

Kateřino, na agenturu se vykašli, zaplatíš jí nehorázné peníze a dva měsíce se akorát budeš dřít, aby jsi se dostala do plusu …. na internetu a českých www najdeš mnoho kontaktů na farmy, napiš jim email, teď je nejvhodnější doba a tvé náklady se zminimalizují. Když ještě budeš mít partu kámošů, co vyrazí s tebou, tak prázdniny nebudou mít chybu 🙂 Práce to není sice uplně nenáročná, ale jako prázdninová brigáda, proč ne 🙂

roman
michaela:

dobry den chci se zeptat jestli nemate nejake adresy a letni brigadu na sber ovoce spanelsko nebo italie dekuji za odpoved Roman

em*******************@em***.cz

Bára

Ahoj, taky by mě lákal nějakej sběr ovoce, zkouším hledat na netu, ale nic jsem neobjevila:( a docela se bojím, abych nenaletěla.. Poradíte mi někdo?

danca

Dobrý den, mohl by mě někdo poradit kde si mam najít nakou brigýdu na sběr ovoce? nikde nic nemuzu najit diky za odpoved

míšša

ahojky…taky bych ráda na nějakou farmu,ale nevím jak nějakou sehnat a nechci jet sama…takže kdyby měl někdo nějaký tip a chtěl by spolucestujícího,tak dejte vědět…..dík míša

my*****@se****.cz

michal foldyna
míšša:

ahojik jmenuji se michal a jsem z brna…mam praci ve spanelsku na farmach nejsem agentura….jsem pohodovej tipek……kdyby te to zaujalo tak pisni nebo brnkni…tel 774 039 044…zatim semej ber to jako typ

Helena Sovová
michal foldyna:

Ahoj moc ráda bych skamarádkou jela na prázdniny do Španělska na nějakou tu brugádu myslíš že by jsi mi pohl poslat přesnější info 🙂

Jack Jea
Helena Sovová:

Ahoj jsem ve spanelsku a vim o zberech u Gandie ale v sezone ta zacina okolo breznu roku 2013 pokud mate s kamoskou zajem s pozdravem Jack

Helena Sovová
michal foldyna:

Ahoj moc ráda bych skamarádkou jela na prázdniny do Španělska na nějakou tu brugádu myslíš že by jsi mi pohl poslat přesnější info 🙂

Nikola
michal foldyna:

Ahoj, mohl bys mi prosimte na mejl poslat blizsi informace?

ei***************@gm***.com

Dekuji 🙂

Martin
michal foldyna:

Zdarec, mohl by si mi poslat vice info o tve nabidce:-D? zní to zajimavě… Dlouho jsem hledal brigádu ale nemohl jsem najit jsme 2 osoby z Frýdku Místku

Andrea
michal foldyna:

Ahoj, prosím můžeš mi poskytnou nějaké bližší informace, jak a kde získat krátkodobou sezonní práci v Evropě? Znáš nějakou věrohodnou agentůru? co je třeba vyřídit před odjezdem. Můžeš mi poslat nějaký odkaz s nabídkou.
Hledám spěr ovoce, IT, ES , GB. Je třeba obvládat jejich jazyk nebo stačí angličtina ? Děkuji za info a pomoc. přeju pěkný zbytek dne Andrea.

H.
Andrea:

Holky, doufám, že jste se ještě nenechaly napálit… Michal Foldyna je docela známý tím, že byl několikrát v base za krádeže…takže doporučuju si před ním hlídat peníze a mobily… bohužel to vím z vlastní zkušenosti… takže hlavně neposílat žádný peníze…

Alex
Andrea:

Na e-mail jsem si nechal zasílat různé nabídky brigád = tuzemské i zahraniční.
Před chvíli jsem dostal nabídky do Španělska. Kdo umí jazyky, tak se na uvedené odkazy podívejte. Brigády jsou vhodné zejména pro slečny. U každého inzerátu jsou podrobnější informace a telefonní kontakt. U všech nabídek je zajištěno ubytováni a strava.

Pozice: pomocná síla v kuchyni (1 osoba) = http://www.fajn-brigady.cz/5395952/

Pozice: pokojská (1 slečna). = http://www.fajn-brigady.cz/5395951/

Pozice: recepční (dobrá znalost NJ). = http://www.fajn-brigady.cz/5395953/

Pozice: recepční (2 osoby). = http://www.fajn-brigady.cz/5395954/

Pozice: servírka (pouze slečny). = http://www.fajn-brigady.cz/5395955/

Veronika
michal foldyna:

Dobrý den, máme s kamarádkou zájem o sběr ovoce rády bychom se dozvěděly více. Děkuji s pozdravem Kubínová tel:777 92 15 12

jara sidak
michal foldyna:

dobrý večer s manželkou máme zájem o nejakou brigádu v zahraničí,je váš inzerát ješte aktuální_ dekuji za odpovedi.

Matěj
michal foldyna:

Čau Michale,mohl by jsi mi k ty práci říct něco víc?Děkuju ti za odpověď.Matěj

MP*******@se****.cz

Tereza
michal foldyna:

Ahioj,našla jsem tvuj prispevek na webovy adrese,ohledne brigady v zahranici.Chtela jsem se zeptat nevíš kde mam případne naky hledat?Hledala jsem na netu,ae nic tam není…:(

Jachym Trnecka
michal foldyna:

Ahoj sme dva a chteli by sme vice informci o praci na farme kterou nabizis,diky

Veronika
michal foldyna:

Ahoj, je nabídka ještě aktuální? Prosím o kontakt na mail

ve**************@se****.cz

martas
michal foldyna:

ahoj mel bych zajem otvou nabidku mel bys prome vic info. muj tel 722235122

Erika

Ahoj, rada se pridam, nejsem si jista, jestli je lepsi hledat v ceskych agenturach, nebo primo v agenturach te dane zeme. Osobne si radeji vse zarizuju sama.
Rada bych se s nekym domluvila, spolecne se da vymyslet plan a cesta :). Idealne na prazdniny cervenec – srpen/zari

Erika

dv**********@se****.cz

jana
Erika:

ahoj prosim ta neves o dakej praci v zahranici na zber alebo nieco si privyrobita ves ? janka

Hammer

11.3. 2012 odjíždím do Španělska měso Tarifa, mám volná místa v autě info na email

anna
Hammer:

ahojky ja bych jela rada mas o tom nejake informace?? 🙂

Martin
anna:

For Hammer – Taky bych rád vyrazil, dáš mi nějaké info. Díky.

Sandra
Martin:

čaues. Nevěděl byste někdo o sběru ovoce tak na 2-3měsíce. Je mi jedno kde 🙂 díkes

míííššša
Hammer:

Tak nevím jestli se dá nějaká práce na 2 měsíce v Itálii nebo ve Španělsku sehnat. Nejraději nějaká sklizeň?? jestli máte flíček tak se prosím ozvěte. Díky

ne********@se****.cz

Kory
Hammer:

zdravim Hammer sme dva s kamaradem radi by chom se zapojili s tebou 😉 napiš mi co nejdříve 🙂

Filip
Hammer:

Zdravím, měl bych zájem, můžes mi na mail napsat nějaké bližší info ?

Lenka
Hammer:

Ahoj,
prosím Tě chci se zeptat jestli mám ještě jedno volné místo moc ráda by jsem jela na sběr ovoce .

Děkuji

Lena

Nikola
Hammer:

Ahoj, zajimave, nemohl bys napsat nejake dalsi info k tomu 🙂 chteli bychom jet s pritelem …

Veronika
Hammer:

Dobrý den s kamarádkou máme zájem o brigádu v zahraničí rády bychom se přidaly. Děkuji za info Kubínová tel: 777 92 15 12

Mirka

Ahoj, taky bych moc ráda sehnala práci v zahraničí. Hrozně by mě lákalo vyrazit s partou někam za hranice a sbírat ovoce někde na farmě a po večerech se bavit. Hledám ale už dva měsíce, posílám životopis na každou druhou e-mailovku nějakýho hotelu nebo servru a zatím mi nepřišla ani jedna kladná odpověď. Začínám být trochu zoufalá… Nemáte někdo nějakou radu?

Zdenek Zatloukal

HLEDÁM brigádu/práci na léto 2012-španělsko,itálie,rakousko na SBĚR OVOCE/PRÁCE NA FARMÁCH,je mi 32let,částečná znalost NJ tel.+420732831042!Vycestovat můžu ihned a na jak dlouho bude třeba!!!Nabídky na tel nebo email!!!Díky ZDENEK!

Filip

Zdravím, mohli byste mi dát odkazy na farmy, kterým napsat ? Nejlépe takové, o kterých víte, že jsou osvědčené. Děkuji

lenka moravová

Ahojte, o prázdninách bych se taky ráda vydala někam do zahraničí na sběr ovoce. Hledám někoho, kdo by se přidal a společně to se mnou pořešil:o) tak pište, pište:o)

mo************@se****.cz

alena

omlovam se, omylem jsem klikla na ikonu “ nevhodnost prispebku “ !!!!!!!

richard

dobry den shanim nejakou praci v cizine treba sber ovoce ale muzu az od rijna pokud nekdo o necem vi dekuju za info na muj meil popripade nejaka odmena dekuju

Michaela Doležalová

Zdravim vás,nemáte někdo nějaký tip na brigádu nebo práci v zahraničí,nebo nescháníte někoho k sobě,ráda bych se připojila nechce se mi samotný…Díky

Marťas

Já bych se taky k někomu rád připojil. Je mi jedno kam, jaká práce, či brigáda. Kdyby někdo chtěl, tak ať se ozve.

sp********@se****.cz

Je mi 20 a nějaké zkušenosti už mám.

Boris

Ahoj,

tiež zháňam na leto zber jabĺk, hrozna alebo niečo podobné v Taliansku alebo Rakúsku (so Španielskom má veľa ľudí zlé skúsenosti – mnohých tam držali ako otrokov a museli utiecť…), ale nejak sa mi nedarí. Ovládam AJ a NJ, no nie na dobrej úrovni. Ak by sa niekomu podarilo niečo nájsť a chcel by ísť so mnou, budem rád. 23 r., nefajčiar.

Tereza

Ahoj
měla bych zájem o sběr ovoce ve Španělsku, ale nejdříve můžu tak od půlky června nevíte někdo o něčem? Díky Terka

HonzaStedry
Tereza:

Ahoj, mám kontakt na jednu farmu na sběr hrušek a jablek. Práce je v září a říjnu. Byl bych rád kdyby se mnou jel ještě jeden člověk. Žádná pracovní agentura a já za ten kontakt nic nechci jenom společnost. Ozvěte se mi na

ce**********@se****.cz

Honza

lukas

ahoj,jsme 2 kluci,a hledame take,praci v cizine sber ovoce,nebo jake koli,prace,odjed muzeme ihned,,prosim,kdyby nekdo vedel,kontakt tak zda by mi ho mohl,poslat,dekuji…

Bára

Dobrý den, jsme 3 kámošky, které se už delší dobu snaží sehnat letní brigádu v zahraničí (např. sběr ovoce, ale i jiné nenáročné manuální práce). Je nám jedno, jestli Anglie/Dánsko/Nizozemí nebo třeba Itálie. Odjezd začátkem července – až do konce září. Za případné nabídky děkujem:) (

b.*****@se****.cz

)
Pěkný den!

Mojmír
Bára:

Zdar lidi, taky jsem na to kývl, zdá se mi to hodně zajímavý a chci to zkusit, to je moje premiéra s takovou brigádou, máte s tím někdo hodně zkušeností? Trochu se toho bojím jestli nejde o podvod. Je mi 21 let a jsem student z Brna. 🙂

Mojmír
Bára:

Zdar lidi, taky jsem na to kývl, zdá se mi to hodně zajímavý a chci to zkusit, to je moje premiéra s takovou brigádou, máte s tím někdo hodně zkušeností? Trochu se toho bojím jestli nejde o podvod. Je mi 21 let a jsem student z Brna. 🙂

Markéta P.

Zdravím,
jsme 3 holky, co by měly zájem o letní brigádu v zahraničí na 1 měsíc červenec, srpen. Ideál by byl sběr ovoce nebo něco obdobného. Pokud o něčem víte nějaké to echo bychom uvítaly, děkujeme za informace.

Kristyna
Markéta P.:

Mohla bych se připojit? =), taky schanim takovouhle praci..

lukas

pozor na inzeraty od pana michala foldyna je to podvod!!!!!dnes jsme cekali,,a odjezd se nekonal!!!

martina

ahoj,jsme poprve letos sber ovoce.o prázdninách 1měšic bych se taky ráda španělsko na sběr ovoce. Hledám tak pište.

Pavel

Ahoj,

Stále mám volné místa pro práci ve Španělsku.
Info-Email

Pavel

Verča
Pavel:

Ahoj můžeš mi prosím napsat více info. děkuji

Karlos
Verča:

Ahoj,
mohl bys sem k tomu napsat prosím víc informací nebo popřípadě mi je poslat mailem? Děkuju

jiri
Pavel:

Ahoj,posles mi prosim nejake info,jel bych s pritelkyni.diky Jirka

Eduard
Pavel:

Zdar.. Je ještě místo ve španělsku pro 5. lidí ?? Díky moc

Iveta Nováčková
Pavel:

Pěkný a sluneční den přeju,

chci se jen optat, zda je stále ještě nějaké místo volné? Scháním brigádku na léto. Každý rok jsem někde v zahraničí a ve Schpanelsku jsem jeste nebyla.. tak jestli je jeste misto, muj email je

no*************@se****.cz

S pozdravem
Ivet.

Nikola
Pavel:

Prosim o vice informaci dekuji

Nikola
Pavel:

Ahojky hledam pro sebe a meho kamarada brigatku je jedno na jak dlouho jen potrebuji vedet co k tomu potrebuji a nake informace diky moc!prosim piste

Andrea
Pavel:

Ahoj, rády bychom s kamarádkou vycestovaly na brigádu do zahraničí. Mohl by jsi mi poslat nějaké informace na e-mail díky A.

Radka
Pavel:

Ahoj, můžeš mi poslat nějaké podrobnější info na

x.*******@se****.cz

? Díky

Radek
Pavel:

Ahoj. Můžeš mi prosím poslat nějaké info pokud je to ještě aktuální?
Děkuji.

Karolina Michalkova
Pavel:

Dobry den, jsme s prateli ve valencii a shanime praci na farme, mohu pozadat o blizsi info co nejdrive. Predem dekuji. tel:777772726

Lady Lalii
Pavel:

Měla bych veliký zájem o sběr ovoce v zahraničí na (2 ěsíce)Srpen-Září 2012,nebo (3 měsíce)Srpen-Říjen 2012.Moc prosím o info a předem děkuji za všechny zaslané příspěvky a nabídky.Můj mail :

st************@ce*****.cz

lucie

prosim dejte mi vedet jakekoli info o sberu ovoce potrebuji co nejrychleji vypadnout z Cr diky

Anet

Ahoj..
měla bych teké velice vážný zájem o nějaky ten sběr či jinou práci v zahraničí..prosim o bližšá informace ..

8A****@se****.cz

DIKY

Adam

Ahoj, mám také vážný zájem o sběr ovoce, či jinou prác v zahraničí,..jsme 3 kamarádi a rádi bychom na chvíli vypadli z čr a něco si vydělali. Kdo může pomoci, tak dejte prosím echo. Dík

Luca

Ahoj lidi, jsem tady ve španelsku nekolik týdnů, sbíráme mandarinky, pomeranče, a občas i jiné ovoce.
Je to tady hezký, není tolik penez kolik jsem si představoval, ale jde to,
Lidičky, opravdu si dejte pozor na agentury, během výpravy jsem poznal par lidi kteří sem přijeli a přitom pro ně agentura neměla praci, pracují ted s námi, měsíc jim slibovali a nic a to nemluvím o agentůrách které požadují placení předem.
Právě přibírají, a ne přes agenturu, je to řádně na smlouvu, co je potřeba zaplatit se platí až se seznámení s podmínkami, s bydlením a pod.
Ted se dosbíravají mandarinky a pomerance a budou se sbírat jablka, třešně a to je placené hodinově. Kdo budete mít zájem, nebo pro ty, kdo tady uvízl bez práce z jakýchkoliv důvodů. – email:

Lo********@ce*****.cz

David
Luca:

Ahoj Luco,

psal jsem ti i mail a jen se chci zeptat kolik se dá asi vydělat měsíčně a jak dlouho můžu pracovat?? Myslím jestli tam najdu práci alespoň do září?? Díky moc a písni maila
ahoj David

Míša
Luca:

Ahojky,měla bych zájem,ale potřebovala bych vědět podrobnější informace.Mohla bych odjet během 14 dní,ale nemám vůbec žádnou zkušenost a navíc ani cizí jazyk neumím.Tak pokud by ses mi mohl ozvat na imeil a napsat něco více.Díky Míša

Radka
Luca:

Ahoj, chtěla bych jet na červenec, srpen popř. září, ale vím, že přes agentury to není nejlepší práce. Je mi jedno, kolik si vydělám, hlavně, že budu v plusu. Můžeš mi poslat podrobnější informace na mail

x.*******@se****.cz

? Díky 🙂

štěpi

čau,taky bych jel ale nechce se mi samotnému.nejlépe kdyby jela nějaká parta lidi a přibrali mě 🙂 je mi 25…díky

štěpi

Nejlepší by bylo kdyby sme se nějak domluvili všichni co tu píšou,holky,kluci a odjeli jako parta třeba 8-10 lidi

štěpi

Autobus po evropě stojí 950 kč a práci si myslím ze se dá najít v pohode,na farmě,než platit agenturam nebo někomu naletět

Sandra

Ahoj chtela bych se optat jestli jsi uz sehnala nejakou agenturu taky mam zajem odcestovat ale taky nic nevim jeste nemam zadnou zkusenost 🙂

ivan

čaute všeci máme taky v plánu jet za lucou jede nas zhruba 5 ale když se někdo přida vůbec nebude vadit jo a štěpi kde kupuješ ty autobusy za 950 vsude kde se divam to stoji kolem 3 a půl dej echo gracias

Pepa
ivan:

Čauvec, taky bych se rád přidal. Jak to plánujete časově atd.? Prosím, kdyžtak se ozvěte do mailu. Díkes

ivan:

Kde jedete? Jel bych taky. Práci už máte domluvenou? Dík zaodpověď.

Alex
ivan:

Ivane, i já chci jít za lucou do Španělska. Před 2 dny jsem od něho dostal informační mail. Je mi 28 let a chtěl bych jít na sběr ovoce do Španělska i s přítelkyní.
Ivane, kdy jedete? Můžu se k Vám přidat? Nebo je někdo z Brna, abychom mohli odjet jako parta? Ozvite se na tel. 736 789 524.

Klára
ivan:

Ahoj, pokud ještě sháníte někoho do party, napište prosím info do mailu. Taky bych ráda vyrazila na sběr. Díky

kl*************@se****.cz

Míša
ivan:

Ahojky,pokud je to ještě aktuální ozvěte se mi.Možná bych k sobě měla ještě jednoho.Míša

Radka
ivan:

Ahoj, taky bych se ráda přidala za Lucou. Dejte mi vědět, jestli máte ještě volné místo pokud by jste chtěli jet jako parta díky 🙂

Radka
ivan:

Ahoj, taky bych se ráda přidala za Lucou. Dejte mi vědět, jestli máte ještě volné místo pokud by jste chtěli jet jako parta díky 🙂

Bohumil

Dobrý den.Dovoluji se k vám pridat ke shánění nejake agentury.Kdyby jste nahodu sehnala nějakou agenturu.Tak se mi když tak ozvete na e-mail

bo******@se****.Diky

za odpoved Bobes

štěpi

Ivane student agency stojí 950 kč,jel už jsem s nima do anglie a do belgie 😉

štěpi

Tak do španělska teda nejezdi,měl jsem dojem ze jo…takže problém…

Pernicek

Ahoj,

taky jsem reagoval na Lucu…máte to prokleplý, případně nějaký info…myslím kromě toho, co poslal každýmu z nád do mailu =))

My budeme nejspíš tři…přemýšlím, že bych vzal auto, takže jedno místo úplně předběžně, nezávazně volný…když tak

pe********@se****.cz

.

Jo a ještě k penězům..to je snad asi jediná svízel..zdá se mi to málo, mám už nějaký zkušenosti s prací na farmě a tak podobně a je to fakt makačka a aby za to bylo 700 euro, když 100 dám za bydlení a dalších 50-100 za jídlo a ostatní věci…tak tam budu makat jak Bulhar za desítku 😀

Rosťa
Pernicek:

já trošku větřim zradu, že tady Loca vystupuje jako kamarád a pak ten meil je takovej profi…nabízený peníze jsou menší než by se čekalo, jak Perniček zmiňuje, a těch 230 éček se mi už vůbec nezdá.. a navíc tenhle meil to inzeruje i na jiných webech…tak buďte opatrní

Alex
Rosťa:

Loca brigádu ve Španělsku uveřejnil dne 10.5.2012 na webu fajn-brigády. http://www.fajn-brigady.cz/5389295/.
Na tuhle nabídku jsem reagoval. Žádal jsem bližší informace a dostal jsem tuhle odpověď. Překopíroval jsem ji a posílám pro posouzení Vám ostatním.
Ten plat se mi zdá taky moc nízký. Díval jsem se na internet a taková pokojská ve Španělsku vydělává měsíčně 1.000 – 1.200 euro.
Pak mě zarazilo, že Pracovní smlouva se podepisuje do 15 pracovních dní. Ono se klidně může stát, že 2 týdny budu makat jak černý a pracovní smlouvu nedostanu, anebo ji dostanu, ale nevyhovujíci.

Tady je odpověď od Lukase. Byl bych velice rád, co na tuhle brigádu říkate vy ostatní?

Dobrý den, posílám bližší informace.
Nástup je nejvhodnější v následujících dnech až k 5. 7.2012, po té se odjíždí k Lleide.

Ted je možné jezdit na pláž vzdálená 10-15km.

Jiný češi již zde pracujou, i kluci co na sběr přijeli přes jinou agenturu a měsíc čekali na práci, teď pracují zde.

Doporučujeme řidiče s vozidlem(o 250 -350euro více)

Sběr ovoce ve Španělsku
Pracuje se v oblasti Barcelona, Valencia, Madrid, Lerida/Lleida. záleží na druhu sbíraného ovoce.
Sbírají se jablka, třešně, višně, švestky(Začátkem června – do poloviny září)
tato práce je placená hodinově a to 4 euro za hodinu
pracuje se 5-7 dní v týdnu po 8-9hod/den.

Sbírají se pomeranče (Zakončují se do května, nebo až do poloviny června)
tato práce je placená za nasbíraný počet bedýnek.
za bedýnku pomerančů se platí 0,51 euro,
pracuje se 5-6 dní v týdnu po 5-9hodinách/den

Sbírají se mandarinky (od září do března)
Tato práce je placená za nasbíraný počet bedýnek.
za bedýnku mandarinek se platí 1,05 euro
pracuje se 5-6dnív týdnu po 5-9hodinách/den

Jazyk není nutný,

Angličtina je výhodou ale ve všech provinciiích se neuplatní.

Doporučujeme se pomalu španělský jazyk přiučit-bude-li mýt někdo v budoucnu zájem hledat perspektivnější práci, tak bez částečné znalosti španělštiny je to téměř nemožné.

Ubytování je formou sdíleného bytu. Máte k dispozici pokoj s max ještě jednou osobou a s ostatními sdílíte sociální zařízení, kuchyni a obývací pokoj. Byty jsou 3-4 pokojové.Stravujete se každý sám, máte možnost vaření. Vybavení bytu je standardní ( skříně, postele, stůl,židle, základní nádobí, pračka, lednice s mrazákem,…).
Přikrývky se z hygienických důvodů neposkytují, takže doporučujeme si vzít přikrývku či spacák.
Ubytování stojí 100 euro na osobu za měsíc.

Pro vyřízení dokladů jako je:
NIE -certifikát bez kterého není možné legálně pracovat.
Social seguridad -sociální pojištění

je potřeba 1x foto, 3 kopie oboustranného OP, či pasu

Všechna tato dokumentace, vyřízení dokladů na ůřadech a kompletní administrace se vyřizuje během prvního týdne po Vašem příjezdu a je potřeba uhradit 230 euro. Pokud již dokumenty máte platí se pouze 80 euro.

Certifikát Máte na dobu neurčitou a zůstává Vám. Tento poplatek hradíte jen jednou.

Pracovní smlouva se podepisuje do 15 pracovních dní.

Sociální a zdravotní Vám samozřejmě hradí zaměstnavatel.
Pracovat je možné i jen několik týdnů(měsíc-dva, přes prázdniny)
Doprava do práce je zajištěna buď zaměstnavatelem, nebo můžete jezdit vlastním autem.

Je-li zajištěna zaměstnavatelem, hradíte 2-5 euro denně/ to se Vám strhává každý den v práci

Jezdíte-li svým autem, je to samozřejmě výhodnější a můžete využít i volného místa a po domluvě s koordinátorem vozit lidi do práce za výše uvedený polatek. Vlastní auto je výhodou.

Dále doporučejeme připojištení do ciziny, není potřeba, ale také není na škodu,

Co se týká cenové relace je to zde cca o 10-30 procent levnější než u nás v Čechách.

Česko-španělský slovník uplatníte, Dále je důležité vzít si s sebou základní hygienické a osobní potřeby.

Výdělek se pohybuje 500-800 euro měsíčně. Záleží na jednotlivci, nebo skupinách, jak pracují a pod. Stanovený počet, nebo limit, který je potřeba nasbírat zde není, brigádník může pracovat dle svých možností.

Průměrný výdělek se pohybuje 650 euro měsíčně po odečtení dopravy.

Pracují zde jedinci kteří vydělávají 700-1000 euro ale ty patří mezi nejlepší, Předkládat jejich průměr jako celkový, není přesné.

V čechách nevyžadujeme žádné poplatky předem, nejsme agentůra, hromadný odjezd z čech autobusem a podobně se nezařizuje,

Každý si odjezd hradí sám Se způsobem dopravy do Španělska samozřejmě pomůžeme.

Jistě se ptáte na garanci výše uvedeného ‚Negarantujeme tisíceeurové výdělky, za to možnost prácovat a přivydělat si ve španělských provinciích v několika kilometrech od moře. Text je vytvořen na žádost španělského nadřízeného.

Dále je to nabídka pro lidi, kteří jsou v daných oblastech a potřebujou najít práci a bydlení

Chtěl bych ještě poradit- neplaťte peníze předem, do této brigády přešli kluci, kteří přijeli přes agentůru do španělska(předem zaplatili) čekali několik týdnů a nic. náhodou jsme se potkali a pracují u nás.

Budete-li mýt po vašem zvážení námi nabýzených podmínek zájem, je důležité být domluveni na přesném datumu vašeho odjezdu z čech(samozřejmě na telefonu), a přibližném příjezdu do Španělska,kdy kde Vás vyzvedne osoba k tomu určená, přiveze na byt a seznámí Vás s kolektivem a prostředím.

Počet volných míst je omezen.

Bude-li Vás cokoliv zajímat tak se ptejte.

S pozdravem a přáním příjemných dnů Lukas V

m.csupori
Alex:

vsem studentum kteri kdykoliv budou chtit vyject do spanelska na zbery ovoce tak at si davaji velky pozor na podvodniky kteri zijou prave vericim studentum kteri veri ze ve spanelsku vydelaji hodne penez behem prazdnin.. Ja uz ziju ve spanelsku trinact roku a neni treba zadnych vyrizovani nie tak jak to tu nekteri pisou ze je treba zaplatit tolik a tolik protoze jestli vas vezme naky farmar do prace tak nemusite zaplatit ani za vyrizovani nie ani za smlovu ani za bydleni.Protoze nejste hloupi lidicky tak si zbytecne nekomplikujte zivot aby vas vyuzivali naci podvodnici. Kdyz uz nekdy vyjedete do spanelska tak vyjedte sami bez prostrednika ktery z vas nebude tahat jenom penize. Nejlepsi je kdyz aspon jeden umi spanelsky kdyz vas pojede vic. Neverte inzeratum ktery pochazi ze spanelska nebo to jsou sami podvodnici verim ze vas to ponauci zdravim vsechny studenti milan

brambora

No nevim.
Kontaktní osoba: Loca Loca a ty hrubky co napsal mi přijde celkem směšný.Navíc to je práce ve španělsku na kterou je teď hodně stížností.Já osobně bych do toho určitě nešel, ale je to jen na tobě jak se rozhodneš 🙂

Jinak pokud by někdo věděl o seriózní práci v Evropě-> červenec-srpen,nejlépe někde na farmě a ne přes agenturu, tak se mi kdyžtak ozvěte na

bo****@se****.cz

Na oplátku bych nás mohl dovézt autem na konkrétní místo.Jel bych s kámošem,kterému je 23let,mě je 21, tak kdyby jsme sehnali ještě dva k nám bylo by to super, ale podmínka je ta práce no 😀 mě se nedaří nic najít bohužel..

nikola.daja

ahojte ja i jedna kamaradka mame taky zajem ale jde o sber boruvek ve svedsku nevite negdo o tom neco nebo nejaky kontakt budu moc rada pokud negdo pomuze dekuji predem za odpovedi muj email je

la*********@se****.cz

mira

shanim brigadu na leto 2012,cokoliv.kdo me vezme do party?diky

Seva

Ahojte,
Hledám zde partu lidí co má v plánu letos odcestovat do ciziny za účelem výdělku.
(Španělsko,Itálie či jiná země)
Čím víc nás bude tím líp .
Zde nechávám email a číslo tel. Děkuji

Fi*********@se****.cz

+420728845193

Radka
Seva:

Ahoj, měla bych zájem, můžeš mi poslat podrobnější info na mail

x.*******@se****.cz

? díky 🙂

Majulka

Ahojda lidičky, hledám práci ve Španělsku na sběr ovoce. Prosím ozvěte se mi kdo s tím měl už zkušenosti a jede tam . Chci tam jet co nejdřív děkuji předem za odpověd‘ 🙂

Seva
Majulka:

Našel jsem jednu brigádu ve španělsku „sběr ovoce“ ale je to daleko od moře

Teri

Ahoj,
chtěla bych vyrazit do Anglie na sběr jahod (červenec, možná i srpen)… Bylo by fajn, když by nás jela parta z Čr. Pište prosím, kdo by měl zájem 🙂

te****@se****.cz

Šarka
Teri:

jsme 3 holky ktere si chteji privydelat v cizine.pomocne sily v kuchyni pekarny pokojske apod.dejte nam vedet kdyby jste nekdo o necem vedel.mohli by sme jed spolu a na vlastni pest.jen chceme praci,bydleni a dobre zazitky..

Lucinka

ahojte vsichni nevite o nejaky dobry praci do zahranici bez znalosti jazyka s ubytovanim koukam ze jste byli skoro vsichni uz nekde v zahranici tak budu doufat ze mi nekdo napisete na email

08******@se****.cz

a nebo na tel moc vam vsem dekuji 731868739

Lucinka

ahojte vsichni nevite o nejaky dobry praci do zahranici bez znalosti jazyka s ubytovanim koukam ze jste byli skoro vsichni uz nekde v zahranici tak budu doufat ze mi nekdo napisete na email

08******@se****.cz

a nebo na tel moc vam vsem dekuji 731868739

Michal

Dobrý den,
s přítelkyní hledáme práci v zahraničí a nejlépe ve Španělsku.můžete nám prosím někdo poradit??předem díky

Michal
Michal:

Dobrý den,
s přítelkyní hledáme práci v zahraničí a nejlépe ve Španělsku.datum odjezdu a délka pobytu až tak nerozhoduje.už nás nudí práce v Česku a hlavně ty platové podmínky taky nejsou nic moc.můžete nám prosím někdo poradit?? e-mail

my*******@se****.cz

předem díky

Hanah

Ahojky prosim nevite o nekom nebo nejaky kontakt na sezonni prace do rakouska i klidne treba farmy,vinarstvi moc dik

Adél

Ahoj,
s kamarádkou hledáme práci v zahraničí nejlépe ve VB-sběr ovoce, ale nebráníme se i jiným typům práce. Můžete nám prosím někdo doporučit nějaké ověřené farmy či zaměstnavetele kteří shánějí brigádníky na léto?
Předem díky za odpovědi

A.********@se****.cz

Tydli

Ahoj,
sbírá někdo ovoce ve španělsku zprostředkované Lukášem zastupující LOCA píšící z

Lo********@ce*****.cz

??? Zajímalo by mě zda je vše tak jak píše v mailu, jak je to s prací, ubytováním, výplatou a hlavně jestli to není nějáký podvod…

Předem děkuji za odpověď…

Dalibor
Tydli:

ahoj, nemáte někdo zkušenost s prací v Portugalsku s kontaktem Michael Paiva? díky D.

Tomáš

Čaute,
s přítelkyní taky hledáme nějakou zahraniční brigádu, ale jaksi nemáme k dispozici žádné kontakty… Takže pokud někdo něco máte, nebo se můžeme k někomu přidat, tak mi prosím napište na mail:

ne*****@se****.cz

… Díky moc…

Martin

Čauko , s moji pritelkyni hledame nakou tu brigadu v zahraničí , napriklad sběr ovoce ve spanělsku by byl idealni. Ale mam stejny problem jako Tomas, myslim , ze by vubec nevadilo se pridat k naky parte… tak jestli by nekdo o necem vedel tak muj mail je

Sp*****@se****.cz

predem diky.

Tereza

Zdravím,

chci se také optat jestli někdo nevíte o nějaká brigádičce v zahraničí. Ráda bych vyrazila s partnerkou, ale ještě jsme nic takového nevyzkoušeli. Byla by nám příjemna jakákoli společnost, která je v tomto zkušenější.

Pokud máte někdo kontakty, nebo někam vyrážíte a hledáte lidi, tak prosím napište na maila. Moc děkuji :))

Su**************@se****.cz

Iva
Tereza:

Ahoj, nakonec mám přes léto čas, tak bych také někam vyrazila. Většinou jezdím až v zimě Irsku. Nemáte někdo nějaký dobrý tip na léto? Popřípadě pokud sháníte parťačku, tak se taky ráda přidám. Díky. Mail:

iv*******@se****.cz

Matty

Zdravim,
prave jsem na blind ve Skotsku pobliz Blairgowrie a schanim vcelku jakoukoliv praci. Kdyby nekdo o necem vedel, nebo se chtel pridat k hledani na blind – spolecnost uvitam.
Btw: Anglicky mluvim vcelku slusne 🙂

mail:

ma*******@gm***.com

Petr Bjalek

Čest všichni,chtěl bych se poptat má někdo nějake kontatky na brigády v zahraničí?Španělsko,VB,Irsko…to je uplně jedno :)Hlavně ad to není nějakej podvod,kdyby někdo veděl napište mi na

sh******@se****.cz

klidně bych jel i s někym díky moc:)

Markéta

Ahojte,sháním brigádu se sestrou v zahraničí např. ve Španělsku-sběr ovoce nebo popřípadě lidi, ke kterým by jsme se mohli připojit. Prosím piště na email

Ma******@se****.cz

Díky.

Markéta

Ahojte,sháním brigádu se sestrou v zahraničí např. ve Španělsku-sběr ovoce nebo popřípadě lidi, ke kterým by jsme se mohli připojit. Prosím piště na email

Ma******@se****.cz

Díky.

Vendula

Ahoj,
sháníme nějakou brigádu na léto, srpen/září, nejlépe sběr ovoce nebo práce na farmě. Nevíte někdo o něčem, co je ještě teď aktuální? Když tak info posílejte na mail

pi**********@gm***.com

David

Ahoj všem, se svoji přítelkyní sháníme jakkoukoli práci, birgádu v zahraničí. Oba hovoíme anglicky, přítelkyně i lehce německy, kdybyste někdo věděl o nějaké nabídce, tak prosím neváhejte mě kontaktovat…:) mail:

Ja****@se****.cz

Kači

Ahoj.
Hledám práci v zahraničí, nejlépe sběr ovoce nebo práce na farmě. Můžete někdo poradit? Nejlépe Itálie nebo Nový Zéland? Někdo nějaké zkušenosti nebo znalosti aspon odkazů na netu??? Nebo možnost připojit se k někomu??

kači
Lubos

Mel bych zajem o brigadu ve Spanelsku na sber ovoce.Rad bych jel s nekym kdo to zna a uz tam byl ale primo na farmu a ne pres agenturu.Mam RP i na traktor tak bych mohl vyuzit zkusenosti.
Dekuji Lubos.

Larry Fox

Hledáte půjčku na velmi nízké úrokové sazby po celou dobu trvání úvěru?

Už jste se snažil získat úvěry od bank bez úspěchu? Naléhavě potřebují peníze dostat z dluhů? Potřebujete peníze na rozšíření nebo zavedení vlastního podnikání?. Nabízíme dlouhodobý i krátkodobý půjčky s výše úvěru v rozmezí od 5,000 do 5.000.000,00 v nás dolarech, britských librách, euro, Kč, atd. s nízkou úrokovou sazbou ve výši 3% na vše části world.The aplikace je k dispozici pro žadatele, kteří jsou 18 let a výše.

Pro více informací, prosím, kontaktujte prostřednictvím e-mailu:

24***************@gm***.com

S pozdravem
Larry Fox

Sabina

Ahoj, myslím, že je vhodná doba na shánění brigáy – sběr ovoce v zahraničí. Nevíte někdo o něčem na letošní rok? Na internetu je toho hodně, ale nevím, zda mohu všemu věřit, proto bych uvítala nějaké ověřené kontakty.. Díky 🙂

razak

Hledáte půjčku? Potřebujete finanční prostředky na investiční či obchodní start-up kapitál? Síla je záležitostí zhotoveného mysli, aby vaše řešení je zde. Já jsem pan Razak generální ředitel firmy úvěru Razak, mezinárodní organizace, která poskytuje své osobní a investiční půjčky na všechny druhy lidí po celém světě. Doplní vám vadit, a použít. Zkuste nás ještě dnes a měli byste být rádi, že jste! Máme také rozdávat osobní půjčky a investiční úvěry všeho druhu, jako jsou financování nemovitostí, obchodu s ropou a zlatem vývozu a dovozu apod. Chcete-li použít zašlete e-mail na požadované informace níže.
(

ra*************@ya***.com

)
s následujícími údaji:
1.. Žalobce Úplné názvy:
2.. Žadatel Kontaktní adresa:
3.. Země a stát:
4. Věk / pohlaví:
5. Stav:
6. Částka potřebná jako úvěr:
7. Doba trvání úvěru:
8.. Měsíční příjem:
9.. Povolání:
10.. Přímý Telefon / Mobilní číslo:
PŮJČKA Způsobilost: * 18 roky a
výše. * Jakýkoli způsob identifikace. Budete kontaktováni do 24 až 72 hodina s úvěrovými podmínkami, jakmile podrobnosti byly přijaty. Neztrácejte ani minutu. Kontaktujte nás ještě dnes pro vlastní nabídku.
S pozdravem,
Pan Razak.

Paul
razak:

Tento příspěvek byl redakcí smazán jako nevhodný

Víťa

Ahoj
Chtěli bychom si s kamarádem na léto vyrazit na nějakou brigádu v zahraničí,je celkem jedno o jakou zemi se jedná,máme k dispozici prostorné a pohodlné auto pro 6 osob.Pokud by někdo z vás měl nějaký ověřený kontakt nebo informaci tak mne prosím kontaktujte a nějak se dohodneme.Děkuji předem za vaše odpovědi 🙂

vi*****@se****.cz

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: