Spolucestování Evropa

Santiago de Compostela – březen,duben 2014

Ales

Ahoj,
chtěl bych se vypravit na jaro na pouť do Santiaga de Compostela, ideálně v březnu nebo dubnu na celou nebo i větší část cesty od francouzsko-španělských hranic. Projít se, někdy spát po klášterech, když to půjde tak už i venku, podívat se po španělském venkovu a užít si pohodu. Beru to trošku jako pracovní relax, sport i trochu meditaci tak jestli se někdo chce přidat tak dejte vědět. Aleš 35,Brno

Zkušenosti čtenářů

Lucka

Ahoj…..máš podobný plán jako já. Přidala bych se, akorát jsem chtěla jít z Čech, popř. Francie.

je leden a stále platí tvůj plan, ivet

Ahoj, jasně platí:)

mohla bych se tedy pridat kolem 10. brezna ivet

Jakub Čapka

Ahoj mám podobný plán odkud chcete vyrazit?
Děkuji Jakub

Jakub Čapka:

kolem15. brezna by to slo????

Jakub Čapka

Ahoj mám podobný plán odkud chcete vyrazit?
Děkuji Jakub

Zdeňka

Ahoj Aleši a ostatní zde. Mám stejný plán od chvíle co jsem zkoukla film. Chtěla bych jít také z Francie. I plán spát po klášterech či venku, když to k tomu bude mám taky stejný. A úplně stejně bych to ráda prožila v pohodě, ve zdraví a na konci s pocitem,že jsem pročistila hlavu i tělo. Pokud jste už někdo nevyrazil a ještě cestu plánujete ozvěte se. Kdy jindy vycestovat než právě teď. Je mi 31 let a jsem z JČ.

Paula

Ahoj,

ráda bych jela do Santiaga na kole z Čech.
Přidá se někdo?
Děkuji!! Paula

Misa
Paula:

Ahoj Paulo,
to je velmi zajimava nabidka, rada se pridam. Kdy je približne cesta v planu?

dekuji za odpoved

Monika

Ahoj ráda bych se přidala k někomu na cestě do Santiaga. Prosím ozvěte se mi pokud ještě nejste na cestě. Je mi 30 a jsem ze Znojma. Dík.

Jan

Ahoj nasel by se nekdo kdo by chtel vyrazit v terminu ood 15.dubna? Pokud ano tak me prosim kontaktujte diky 🙂 muj vek:21

Ahojte,

ráda bych také vyrazila do Santiaga, jen se sama zatím ještě bojím :-).

Ráda bych vyrazila od Fr.hranic a šla pěšky až do cíle.
Je mi 34 let.
Vyrazit mohu od začátku dubna.

Je možnost přidat se k Vám?
Děkuji za zprávy na můj mail.

David

Ahoj, letos se vydávám taky na cestu z od fransouzkých hranic. Klidně sám, ale nejlépe s někým do party. Vycházím na začátku června, pokud by měl někdo chuť se přidat, dejte vědět.

Simona

Ahoj,plánuji cestu do Santiaga koncem dubna tak na 14-16 dní.Chci jít sama,ale plánuji dopravu a kdyby se někdo přidal, vzala bych auto.Ideálně tam i zpátky..ale není podmínkou.Domluvit se dá cokoliv.

Libor
Simona:

Ahoj, jestli máš tak málo času na Camino, leť letadlem. Je to daleko a dala bys spoustu peněz na mýtné. Autobusem se dostaneš přímo z Madridského letiště Barajas třeba do Leónu za 4-5 h. a zpět za Santiaga přímou noční linkou zase na letiště bez nutnosti přesedání v Madridu. http://www.alsa.es/en/ Buen camino!

Michal

Ahoj
chci jet na začátku května francouzskou ze St.Jean. Počítám s měsícem na cestě. Pokud se chce někdo přidat…nebráním se 🙂

jakub

Ahoj, 14.4. vyrážím na Camino Francés ze Saint Jean. Přerušil sem veškeré své závazky, takže nebudu ničím limitován. Na cestě bych rád strávil 6-8 týdnů. Pokud někdo máte podobný plán, tak se ozvěte.

Marketa

Ahoj, taky uvažuju o cestě do Santiaga. Byl by někdo ochotný se sejít a povyprávět? Určitě máte plno zážitků a praktických zkušeností… Kdyžtak pište na mail.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: