Spolucestování Amerika

S BATOHEM 3 – 4 týdny mezi ŘÍJEN – PROSINEC 2013

Lucka, Praha

Ahoj,
neplánujete někdo vyrazit na podzim na cca 3 – 4 týdny někdy v období říjen – listopad 2013 do Asie? Podle počasí by to šlo např. do Barmy nebo Indonésie. Ale nebráním se i jižní Americe (Venezuela, Patagonie, Peru), severní Americe (NP) či Aljašce, případně i Africe. Díky za emaily na de*********@*****um.cz.
Lucka, 31, Praha.

Zkušenosti čtenářů

Iva

Ahoj Lucko,
kdyby si zatouzila poznat jizni ameriku (nejspis Peru, Bolivie), tak dej vedet, shanim partaka:), odjezd na podzim dle domluvy, Iva (32) do*@***il.cz

martina

ahoj Lucko
přesně v tomhle termínu chci někam vyrazit,původně jsem myslela Mexiko od Cancúnu po kalifornský výběžek,kde mám českou kamarádku,ale nějak na to samotná nemám koule,takže jsem začala přemýšlet o Peru a tak,ale bude-li nás víc..
Martina

Jan

Ahoj, zaujala mne tvoje nabídka na cestu do Peru.Mám stejné plány na říjen, chtěl jsem jet do Cordillera Huayhuash, ale odpadl mi partner.Změnám se nebráním.Tak pokud bys měla zájem tak napiš a mužeme si o tom promluvit.Honza

Marcel

Ahoj Lucko,
jedeme v listopadu na tri tydny do Venezuely. Pokud by te zajimala, dej vedet.
Marcel

Marcel

jeste email – ma*********@***oo.com, tel 731 366 823 – Praha

Jindra

Ahoj,
A jak si stojí letenky?

bohouš

Ahoj pěkná nabídka snad se někdy podívam do té ameriky USA,Canadu a aljašku ta revoluce byla dobrá tenkrát v 89,spousty ml.lidí vyraží na cesty až neskutečné ale beru to a přeji at ti to vyjde všem,batoh je duležity nerad ho davam vubec z ruky tedy stačí ne velký tak do 15 kg se spaním,par tríček,dobrou bundu,boty tak ahoj Bohouš jablonec nad nisou

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: