Spolucestování Evropa

Rusko(2012) transsibiřskou magistrálou + treky

Ondra

Zdravím všechny, na příští rok se snažíme zorganizovat cestu přes Rusko, zatím jsme 2 studenti 22let a známe se jen přes mail 🙂 uvítáme další společnost !. Jelo by se v létě 2012 nejspíš červenec/srpen, cestu plánujem na měsíc. Zatím to vidíme na přesun do Moskvy bud‘ letecky (+- 2500kč) nebo vlakem. V Moskvě možná chvíli pobudem (památky) a pak hurá transibiřskou magistrálou k bajkalu(Moskva – >Irkutsk, předběžná cena vlaku je cca 2500-3000 za 3.třídu, druhá třída dvojnásobek, rozdíly mezi nima nejsou nijak výrazné), stím že by bylo pár zastávek mezi těmito dvěma městy a poznávali okolí, pak chceme u Bajkalu udělat +- tydenní trek. Uvažujem taky o pokračování do Vladivostoku(jízdenka Moskva Vladivostok cca 6-7tis), možná kamčatku, možná Mongolsko to už je jen o zvájemné domluvě.Cestovat stylem low-cost, stan, levné ubytovny, treky po přírodě kde se moc neutratí. Jesli někoho z vás hrubý náčrt cesty zaujal,a chtěli se přidat třeba jen na část, tak se určitě ozvěte 🙂 Ba******@****am.cz icq:190-458-793

Zkušenosti čtenářů

Ondřej

Chlapi, plánuju si něco podobnýho. Zatim jsem teda ve stadiu uvah a shánění financí ale aspon kousek tý cesty bych jel s váma.

Zena
Ondřej:

Cau,
to zni dost zajimave. Mozna bych do toho sla s vama (nebo minimalne na kus cesty)…Umim rustinu a mam bohatou zkusenost s law cost cestovanim..:) Mne je 28. Ozvete se. Zena

Ondra
Ondřej:

Ondro pošli mi Mail, pošlu ti pozvánku na forum, kde budem všichni utvářet detaily cesty.

pavel
Ondra:

Dobrý den,
jsem asi 3x starší než organizátor akce.Pokud by se našel někdo přiblížného věku a podobného záměru, dejte,prosím,vědět.Děkuji.P

stanik
pavel:

ahoj ahoj ahoj 🙂
mám v plánu to samé,ale na jaře.do vladivostoku každopádně chci dojet.svezl bych se s nějakou partou,chlapem,slečnou 🙂
je mi 28 let
muj ma*********@****am.cz

pavel:

Ahoj, je nám (resp. v době konání akce nám bude) 44 a 45 let a plánujeme v červnu -let do Moskvy, pak Transibem do Irkutska, týden-10 dní trek u Bajkalu, zpátky z Irkutska do Moskvy a z Moskvy letadlem.Podrobný plán ještě nemáme, zatím hledáme spřízněné duše a vše doladíme- jsme vcelku přizpůsobiví. Na reakce se těším na mailu co*******@****am.cz

Roossaa
pavel:

Ahoj, plánovaná cesta se mi moc líbí a ráda bych se zůčastnila, tedy pokud by jel ještě někdo v pokročilejším věku :-)R.

Roossaa:

Pro Roosaaa:
Napiš na mail co*******@****am.cz, třeba se domluvíme 🙂

Lenka
pavel:

Ahoj, věkově jsem tak napůl, ale vlak skrz Sibiř už plánuju několik let. Známí doporučují pak pokračovat vlakem i do Tibetu. Časově dám tak max. 3 týdny.

Lenka

Lenka
Lenka:

Ještě ten mail jm********@***il.com.

Ondřej
Ondra:

Koukám že se to tady rozjelo:) muj mail je xo*@****am.cz

Pokud se týče m tak by to byl opravdu low cost, co jen možnosti dovolí, Jinak můžu nabídnout znalost ruštiny na dobrý úrovni, studuju to na vš:)

Iveta

Zdravim. Moc bych chtela projet Rusko, nebo cast Ruska Transsibirskou magistralou. Par dni Moskva, pak Bajkal. Nepokracovat ale do Vladivostoku, ale po Transmongolske magistrale, chtela bych navstivit Peking a velkou cinskou zed. Hledam nekoho, kdo ma podobny plan a pribalil by me sebou… nikdy jsem totiz takhle necestovala a nemam vubec zadne zkusenosti. Predem dekuji za ohlasy:)

Kuba
Iveta:

Ahoj,
taky mam v planu v lete podobnou cestu. Moskva-Bajkal-Ulaanbaatar-Peking. Mozna dalsi zastavky po ceste. Jezdim zasadne lowcost, casto stopuju. Cesta mi vzdycky trva dlouho. Vidim to minimalne na mesic v Rusku, nejakou dobu v Mongolsku a pak dlouho v Cine – mam tam ceskyho kamose co tam studuje a par cinskej znamejch…
jinak je mi 25 a zatim nemam zadny konkretni data nebo plan, to ostatne stejne vetsinou nechavam nahode. Kdyz tak se nekdo ozvete, minimalne do vlaku se spolecnost hodi 🙂

Jana
Iveta:

Ahoj, s dalšíma 2 kamarádkama se chystáme na konci srpna a začátku září také na Transmongolskou magistrálu. Chceme z Moskvy do Pekingu. Jak jsi na tom ty? Jinak uvítáme jakákoli doporučení ke shánění jízdenek, víz a podobně:-). Je nám 27, 28. Kdyby se chtěl někdo přidat třebas i na část, nebráníme se. Máme každopádně omezení 3 týdny. Zatím ahoj a budu ráda, když se někdo ozvete. Jana

Jára
Iveta:

Ahoj Iveto,
tak co – jela jsi?

matej

zdravim som slovak mam 22 a tato cesta ma velmi zaujala,, ak je to este mozne hned od toho idem,, nieje to nejak ani drah. rad sa pridam a rad by som bol za ak by sa cestovalo vlakom celu cestu je to zaujimave siel by som na celu trasu a mongolsko berem vsetkymi 4 ozvi sa dikes

Adam

Rad sa tejto cesty zucastnim,ale potom by som sa chcel odpojit a ist az do Pekingu.Ak ma niekto chcel ist touto cestou mail.

jirka

Ahoj taky bych chtěl zkousit jel po Rusku. Uz sem se o to i zajimal ( ceny listku cesta ucim se rustinu :D). Rád bych se připojil k nejake partě. Dyztak nekdo napiste nejaky blizsi info na e mail no***********@***il.com Diky moc Jirka

Ondřej

Když už tady je tolik lidí, tak napište nakolik peněz tuhle akci vidíte? já bych se potřeboval vejít tak do 25 000 kč

Jel bych jen na Bajkal, žádný Mongolsko ani čína:)

Rasťo

Taky by jsem chtěl tuto cestu absolvovat. Zatím jsem jel vlakem nejdál na Ural (Ekaterinburg, Ufa, Celjabinsk), rusky se domluvím. Láká mě cesta Moskva – Irkutsk (Bajkal), Ulan Ude – a pak je mi jedno jestli Ulan Bátar či Vladivostok. (Myslím, že mám někde i průvodce po Bajkalu, tak před 2 lety koupeného kdes v Moskvě)
(ceny za jízdenky nejsou vysoké /plackarta/, podle data se počítají koeficientem od 0,8 – 1,2x – http://www.rzd.ru)
Je mi 34, bydlím v Praze. Rád bych jel s pár lidma, ačkoliv bezpečnost v Rusku je vysoká a lidé ve vlaku jsou vstřícný.

petr ostrava

zdravim vsechny chtel bych koupit pruvodce po bajkalu,nebo pr.po transibirske magistrale,chci jet 2.9.2012 tak kdyby nekdo chtel prodat uvitam.tel 732848815 diky petr

Dušan

Ahoj,
uvažuju o Moskvě a okolí v září. Můžu ale jenom na 14 dní. Jestli by chtěl někdo společnost, tak se můžem pobavit o detailech přes mail. Rusky neumím 🙂

Dušan (27)

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: