??????, v červnu (popř. přelom červen/červenec) se chystám já (31) s kamarádem (35) na cestu směr Bajkal.
Sháníme k sobě 1-2 cestovatele. Plán je předběžně takovýto:
letecky do Moskvy (tam cca 2 dny na prohlídku), transsibiřská magistrála do Irkutsku, cca 10-14
dní u Bajkalu ( pobyt tam -ještě není podrobně promyšleno), zpět letecky z Irkutsku. Celkem do max. 3 týdnů.
Spaní pod stanem/hostel. Rusky se částečně domluvím (snad:), aj zvládneme oba. Hodil by se tedy ještě někdo
s ruštinou, ale není podmínkou (stejně tak jako věk:) Osobní setkání je možné v Praze- já a v Brně-kamarád. Zájemci se mi mohou hlásit do zpráv:)
???????
????
Ahoj, s kámošem podnikáme hoodně podobnej výlet..i když máme v plánu ještě Mongolsko a částečně Čínu (celkem tedy cca 6 týdnů)..už máme naplánovaný i nějaké treky okolo Bajkalu a možná i výstup na nejvyšší horu východních Sajan..letenku do Moskvy již máme koupenou..teď řešíme víza..jsme z Klatov ale neni problém přijet do Prahy a dát třeba řeč..Lukáš
Ahoj,
taky se chystám na Bajkal jen mi teď kamarádi odřekli účast. Z důvodu počasí se chystám na přelomu červenec / srpen a z časových důvodu letecky až do Irkutska, byl bych rád kdyby jsi se ozval na email: bajkaltrip(zavináč)gmail.com pošli nějaké kontktní info zavolám nebo napíšu na email.
.
Ahoj ještě jednou,
docela mě zaujala tvoje nabídka, pošli nějaký kontakt na email: bajkaltrip(@)gmail.com
díky
Tip měsíce: Mauricius
Mauricius … tak trochu jiná pracovní cesta
Jak prožít na Mauriciu několik měsíců života?
Nejlepší tipy co vidět a zažít na sopečném ostrově Mauricius
Knižní tipy
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou
Časopis Travel Life píší cestovatelé pro cestovatele, tak CESTUJ!
Nové články
Chcete se stát průvodcem? Teď máte ideální příležitost – CK Adventura hledá kolegy!
Rozhovor s Jeho královskou výsostí Lékou II. Zogu, albánským korunním princem
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Vybavení na cesty
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.