USA

Roadtrip – Západ USA – září 2015

Gabča

Ahoj, hledám nadšené cestovatele/cestovatelky, kteří by se rádi přidali na roadtrip po západě USA. Cesta se bude konat v září 2015 a vše budu zařizovat. Mám bohaté zkušenosti s cestováním po USA, takže si myslím, že mohu zařídit velmi atraktivní dovolenou.
Délka min. 3 týdny 6.-27.9.2015. Možnost rozšíření o další týden, pokud byste měli zájem i o prohlédnutí LA, Hollywoodu, San Diega a místních pláží :-).
Budu se těšit na odpovědi!!!

Zkušenosti čtenářů

Jiří

Zdravíčko! Brouzdám si takhle internetem ve snaze najít někoho, ke komu bych se mohl v září na západě USA přidat, a narazím na tohle. Je Tvé hledání ještě aktuální? 1. září (nejspíš) odlétám z Aljašky do San Francisca, letenku domů pak mám na 2. října z New Yorku. Chtěl jsem prozkoumat západní pobřeží, ale kamarád se mi rozhodl velice záhy odjíždět domů a o samotě mě takový roadtrip asi vyjde dost draho:)

Gabča
Jiří:

Ano je to stále aktuální, kdyžtak mi prosím napiš mail a napíšu více info 😉

Martin
Gabča:

Ahoj, ještě máš místo? Končím 7.9. v práci a pak mám čas až do začátku října. Poslala bys mi nějaké info?

X

Ahoj, mohla bych také poprosit o více infa na meil? Děkuji 🙂

Zuzana

Ahoj, my letíme 23.9 – 13.10, chceme projet hlavně národní parky. Budu ráda za nějaké tipy na ubytování popř. pronájem auta. Plánujete spaní v kempech nebo v motelech?

tady je můj e-mail:

zu*************@se****.cz

Díky a šťastnou cestu
Díky

Karel

Ahoj, 29.9.2015 letím do USA. Rád bych cestoval po národních parcích. Počítám s půjčením auta. Nechcete se někdo přidat ? Délka cca 3 týdny.

Roman
Karel:

Čaute ja som usa a chcel by som tiez cestovat len som tu sam tak sa chcem opýtať ci by sa nenasiel noiekto …konkretne CA …planujem tu byt do novembra ked tak tak piste dik

Karel
Roman:

Super, je na tebe nějaký kontakt ? Můj kontakt je

k.*****@sh.cz

Blanka

Ahoj , budu mít volno v SanFra od 23. 10 – 1.11. ,pokud byste chtěl někdo spojit cestu do Yosemit a okolí.

Napis to 100x K R A V O

Blanka

Ahoj , budu mít volno v SanFra od 23. 10 – 1.11. ,pokud byste chtěl někdo spojit cestu do Yosemit a okolí.

Blanka:

Blanka

Dacan
Blanka:

My jsme to pochopili!!!!!!!

Jerryky
Blanka:

Ahoj,
kdybys to měla od 8.11. a dále, bral bych to všemi deseti. 🙂 Pokud máš zájem, napiš mi na

th********@gm***.com

Martin

Škoda, trošku mimo, já se chystám do SF až 5.11. 🙂

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: