Ahoj, hledám nadšené cestovatele/cestovatelky, kteří by se rádi přidali na roadtrip po západě USA. Cesta se bude konat v září 2015 a vše budu zařizovat. Mám bohaté zkušenosti s cestováním po USA, takže si myslím, že mohu zařídit velmi atraktivní dovolenou.
Délka min. 3 týdny 6.-27.9.2015. Možnost rozšíření o další týden, pokud byste měli zájem i o prohlédnutí LA, Hollywoodu, San Diega a místních pláží :-).
Budu se těšit na odpovědi!!!
Zdravíčko! Brouzdám si takhle internetem ve snaze najít někoho, ke komu bych se mohl v září na západě USA přidat, a narazím na tohle. Je Tvé hledání ještě aktuální? 1. září (nejspíš) odlétám z Aljašky do San Francisca, letenku domů pak mám na 2. října z New Yorku. Chtěl jsem prozkoumat západní pobřeží, ale kamarád se mi rozhodl velice záhy odjíždět domů a o samotě mě takový roadtrip asi vyjde dost draho:)
Ano je to stále aktuální, kdyžtak mi prosím napiš mail a napíšu více info 😉
Ahoj, ještě máš místo? Končím 7.9. v práci a pak mám čas až do začátku října. Poslala bys mi nějaké info?
Ahoj, mohla bych také poprosit o více infa na meil? Děkuji 🙂
Ahoj, my letíme 23.9 – 13.10, chceme projet hlavně národní parky. Budu ráda za nějaké tipy na ubytování popř. pronájem auta. Plánujete spaní v kempech nebo v motelech?
tady je můj e-mail:
zu*************@se****.cz
Díky a šťastnou cestu
Díky
Ahoj, 29.9.2015 letím do USA. Rád bych cestoval po národních parcích. Počítám s půjčením auta. Nechcete se někdo přidat ? Délka cca 3 týdny.
Čaute ja som usa a chcel by som tiez cestovat len som tu sam tak sa chcem opýtať ci by sa nenasiel noiekto …konkretne CA …planujem tu byt do novembra ked tak tak piste dik
Super, je na tebe nějaký kontakt ? Můj kontakt je
k.*****@sh.cz
Ahoj , budu mít volno v SanFra od 23. 10 – 1.11. ,pokud byste chtěl někdo spojit cestu do Yosemit a okolí.
Napis to 100x K R A V O
Ahoj , budu mít volno v SanFra od 23. 10 – 1.11. ,pokud byste chtěl někdo spojit cestu do Yosemit a okolí.
My jsme to pochopili!!!!!!!
Ahoj,
kdybys to měla od 8.11. a dále, bral bych to všemi deseti. 🙂 Pokud máš zájem, napiš mi na
th********@gm***.com
Škoda, trošku mimo, já se chystám do SF až 5.11. 🙂
Tip měsíce: Mexiko
Olinalá: poklad na konci světa
Playa del Carmen
Kolonizační města a zběsilá pravidla mexického silničního provozu
Knižní tipy
Unikátní kultura a náboženství namibijských Himbů a Hererů
Olinalá: poklad na konci světa
Nové články
ROZHOVOR: S odvahou za dobrodružstvím
Vodopády kam se podíváš…
Cestobraní – festival, na který se nezapomíná
Vybavení na cesty
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.