Spolucestování Amerika

Přideje se k nám léto 2009 celá USA (parky, města atd.) Domluvímese

Mirek

Zdravím. Máme v plánu příští rok vycestovat do USA a projet všechny významější národní parky včetně velkých měst a dalších zajímavostí co stojí za to vidět. Nyní jsme 3 a hledáme další lidi co by se tam s námi vydali. Chtěli by jmse si půjčit (nebo spíše koupit auto a pak je zase prodat než odjedeme) a projet všechy místa autem. Aby to dobře vyšlo cena/konfort je nejlepší mít v autě 4 lidi. proto hledáme minimálně jednoho člověka a nebo více lidí do dalšího auta. Termín zhruba 1.7.2009 – 13.9.2009. Ze zkušenosti známých předpokládaný rzpočet na daný výlet včetně letenek cca 55 tis. (když je ta finanční krize tam tam budeme za boháče 😀 )

Potencionální zájemci nechť se hlásí buď na telefonu 776 023 618 či mailu: mi************@****am.cz

Čekáme na odpovědi. Mirek, Honza a Tom.

Zkušenosti čtenářů

Zuza

Ahojky, tak já se sice k procestování nepřihlásím a nepřidám, ale pokud zavítáte i do Yellowstonu do areálu Old Faithful tak tam budu v létě pracovat, tak se za mnou můžete přijít podívat do Snow Lodge 🙂

Honza
Zuza:

Ahoj zuzi muzes me poslat treba icq neco malo bych se s tebou o ceste pobavil?

zuza
Honza:

378475713 🙂

Hanka

Ráda bych jela na 2-3 týdny na západ USA (San Francisco, přírodní parky), buď na vlastní pěst, nebo i s cestovkou. Není tu někdo, kdo má podobný plán a přidal by se?

Katka
Hanka:

Hanko, možná by Tě mohla zaujmout cestovka Green Tortoise, http://www.greentortoise.com/adventure.travel.html – loni jsem s nimi byla na Aljašce a bylo to skvělé.

Katka
Hanka:

Tak se ozvi Hani, jaký máš nápad, přidali bychom se….Katka 35

niki
Katka:

ahojkatko
chci jet do usa asi tak na 1 měsíc a hledám někoho kdo má podobné plány.
niki

Jindra Soldán
niki:

Kamarádka má letenku do San Francisca 10.-29.9. NEjeli byste s ní?

Jindra Soldán
niki:

Kamarádka má letenku do San Francisca 10.-29.9. NEjeli byste s ní?

Hana

Hledam bandicku fajn lidi (pripadne i jednotlivce), kteri se v lete chystaji na 1-2 mesicni vylet do USA a hledaji nekoho na doplneni poctu do auta. Mam predstavu projet zajimave parky, mesta a mista. Najde s nekdo takovy?

Wilem
Hana:

Ahoj Hanko!
Chystam se v srpnu na mesic do USA. Jsem sam a tak bych nekoho uvital:-)
Jestli mas zajem, napis mi na pe*******@******co.uk
Zatim se mej krasne.
Wilem.

Marci
Wilem:

Pokud se chystate do parku na zapad, tak ani nahodou v lete, v srpnu byste to nemuseli ustat….ale ted je tady zase zima jak v Rusku, takze nejlip v kvetnu, to je v parcich nejkrasneji.

zuza
Marci:

Tak ja teda nevim, jestli za zapad považuješ i Yellowstone, ale tam jsem byla loni celý léto a že by se to nedalo ustát si nemyslím 🙂 spíšbych řekla, že bylo příjemně teplo 🙂

Janka
zuza:

Bydlim ve Washigtonu state, zapadni USA a taky muzu rict, ze pocasi je tu teda ruzne, a meni se od statu k statu…a navsteva narodnich parku se ustat v lete da krome teda Death Valley :-))).

Zbyňa

Čus, jel bych s váma, nějaké plány jsem už s kámošema měl, ale zase to nevyšlo, určitě bych tam chtěl i zapracovat a něco málo přivydělat,, klidně bych jel, je mi 23 a v usa jsem už byl, byl to zážitek, dík za odpověď

honza
Zbyňa:

Zdarec Zbyno uz je nas bohuzel plnej pocet takze 6 ale kdybys sehnal jeste jednoho k sobe tak muzem uvazovat o koupi dvou aut my bysme byly akorat radi.Kdybs mel nejake dotazy moje icq je 400950270

Jirka
Zbyňa:

Na jak dlouho bys chtěl jet? Mám v plánu jet nejméně na několik měsíců. Žádná honička.1-2 měsíce se mi zdá na celou Ameriku dosti málo, pokud uvažuji o nějakých několikadenních trecích v různých oblastech s případným výleten na Hawai, či do Mexica.

Katka

Ahojki taky chceme vyjet někdy srpen, září- chtěli bychom New York, San Francisco, Las Vegas, parky a pka frnknout na chvilku na Havaj…..jsem dva, můžeme se k někomu přidat, třeba i jen na kus cesty:-))))

honza
Katka:

Ahoj icq mam vys tak klidne napis a muzem se o tom pobavit

Milan

Cestovatelům po USA nabízím průvodce Lonely Planet USA, vydání 03/2008, v angličtině. Byl dobrým pomocníkem pro informace na cestě. Obsahuje celé USA. Původní cena 28,5 USD, nyní za 450 Kč (zahrnuje i poštovné).

Romča
Milan:

Ahoj. Měla bych zájem o nabízeného průvodce. Myslím, že by se mohl docela hodit.

Milan

Prodám Annual pass America the Beautiful opravňující k bezplatnému vstupu do Národních parků USA držitele s vozidlem a další tři osoby ve vozidle – více viz http://store.usgs.gov/pass/index.html
Na kartě jsem podepsán jako držitel č. 1, držitel č. 2 není uveden (není potřeba, aby mezi námi byl jakýkoliv vztah). Cena karty 80 USD, nyní 35 USD. Platnost do 04/2010.

honza
Milan:

Ahoj
meo bych zajem o zminovany pass ale prosim o oskenovani obaou stran passu a zaslani na email potom se uz domluvime email ja***@****am.cz

Milan
honza:

Bohužel už je prodán.

CoSpi

ahoj, ja jsem ted v Canmore. kamarad co jsem s nim sem jel me opustil s tim ze se precenil a batoh vic jak 20kg neunese. uz je tak 3 dny pryc a ja nevim kam bych takhle sam zasel, takze bych byl rad, kdyby se ozval nekdo kdo sem do kanady pojede, nebo uz tu je. diky moc. mojte tel cislo je 776 852 632, obcas telefon zapinam aby me vzdrzely baterky.

robo

ahoj, hledam divku, ktera bi sla skusit najit praci v usa, z dobrou AJ,,ja se ted ucit AJ,,a sam jit nechci,, chci jit kveten 2010. vse ti zaplatim od letenky az po motel, stravu..jen seriozne, na ambasadu bi sem chtel jet v lednu, cim drive tim lip..ak praci nenajdeme tak se vratime,,me je 26 let, praha,, rodice mi zemreli barak jsem prodal, tak vezmu kolem mega aby to stacilo, fakt se ozivejte jen seriozne,, osob schuzka v praze,,,diky,,,ro************@***il.cz

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: