Práce/pomoc v zahraničí

Práce v Anglii/Skotsku v létě 2013

Bára

Ahoj!
Někdy v druhé půlce června bych ráda odjela do Anglie nebo Skotska za prací, nejspíše na nějakou farmu sbírat ovoce. Je tu někdo, kdo by chtěl taky jet, klidně i na tři měsíce? Zatím nemám úplně jasnou představu, ale už v lednu by chtělo rozeslat po všech možných místech emaily, tak to řeším radši dřív 🙂 Zároveň bych se tam na ostrovech chtěla trochu porozhlédnout za ty tvrdě vydělané peníze 😀 Pokud máte někdo zájem, pište na mail: ba************@gm***.com. Jestli máte nějaké zkušenosti s jakoukoliv prací ve VB, tak budu ráda, když se podělíte 🙂

Zkušenosti čtenářů

Andruš

čau čau!!:)
já s kamarádem máme taky takovou představu, jet buď Anglie/Skotsko/Irsko klidně třebas hned po maturitě, klidně celý prázdniny vidělat si nějaký ten dukát! Ale nikdy jsme teda ani jeden takhle nikde nebyli,takže nemáme ani žádný kontakty a tak..Už se ti někdo ozva z nějaké agentury nebo někdo se zkušenostma??:)

***SIRDJMILHAUS***

Agentury jsou k nicemu, zbytecne zaplatite penize a praci nemate jistou. Hlavne nejezdete naslepo, pokud nemate National Insurance Number, anglicky bankovni ucet a adresu v UK tak se s vami nikdo ani nebude bavit. Na vsechny prace chteji reference, tzn. vyjadreni predchoziho anglickeho zamestnavatele a kontakt na nej. Bez referenci na ubytovani vam dokonce ani pulka realitnich agentur nezjedna bydleni i kdyz jste ochotni zaplatit hotove + depozit na vybaveni, coz byva vetsinou jeden najem. Budte si jisti ze pod 10 liber na osobu a noc ani v te nejmensi vesnici ubytovani nesezenete. Pronajaty pokoj v byte zacina na 300 librach/mes. + inkaso (kolem 30-40liber) + 300 vratna zaloha. Kdyz jste v tom pokoji dva tak je to uz mene, od 400 liber dohromady. Ale to je zakladni cena a kdyz se na stejne misto prihlasi pracujici anglican tak je jasne ze vezmou jej. Dobre je zacit na farme, tam vam daji karavan (a adresu farmy mate zaroven jako bydliste, coz je dost dulezite, bez ni vam tu neprodaji ani mobilni internet) ale prace je drina a spina. Za karavan se plati kolem 30 liber za tyden + inkaso, teda pokud mate stesti a mate karavan pripojeny na plyn a vodu. V Anglii je sice uzakonena minimalni mzda 6,2 libry na hodinu, ale budte si jisty ze vas bude chtit zamestnavatel co nejvice oskubat, takze budete realne na 4 librach a to jeste budete radi. Zato to nazenete hodinama, kdyz makate 12 a vic hodin denne 6 dni v tydnu tak ta vyplata neni az tak spatna. Delate v desti, blate, mrazu, lezete po kolenach a jeste na vas porvava vas vedouci at delate rychleji. Zakladni pomucka je spacak, bez nej nema ani cenu jezdit, pres den je takove vedro ze se vam okamzite skazi veskere potraviny co nedate (nebo nemate) do lednicky a v noci se i v tom spacaku klepete zimou. Anglicky se nic nenaucite protoze vas vedouci je rumun, v lepsim pripade polak a vasi spolubydlici polaci, lotysi nebo bulhari (turky zatim do EU nastesti nevzali). Anglie ma naprosto spatne pokryti signalu mimo vetsich mest, takze nez koupite simku nebo internet tak si poradne zjistete nebo zeptejte kolegu jestli vam to na danem miste pojede. Pokud jedete jen na leto tak je nejlepsi si nastavit volani u nasich operatoru, vyjde to nejlevneji. Kdyz dobijite tak aspon za 10 liber, tam jsou vyhody, za mene to nema ani cenu, dvakrat zavolate a kredit je pryc. Pokud si presto vsechno co jsem napsal jste jisti ze to chcete zkusit, tak vam mohu dat nejake kontakty, ale domluvte si tu praci najisto, jede sem v blahovem domneni zvlast v lete pulka evropy a pokud vas nevezmou tak utratite veskere penize za cestovani sem a tam, doprava je tu extremne draha, stejne jako cigarety a marihuana. Naopak levne je tu obleceni, elektro a urcite druhy jidla. A hlavne neverte agenturam ktere slibuji ze vas zamestnaji i bez znalosti jazyka a dokumentu treba v supermarketech, ve skladech, hotelich atd, pokud tohle napisou tak si budte jisti ze nejslou solidni, tyhle podniky vas bez stredne pokrocile anglictiny a uctu anglicke bance proste neprijmou. Navic v Anglii jsou vsechny pracovni agentury bezplatne (stejne jako treba knihovny) a na normalni praci, pokud jdete pres agenturu(coz je tu dost caste) jeste podepisujete dodatek ze jste ani agenture ani nikomu dalsimu za zprostredkovani prace nic neplatili. Supermarket by proste s takovou agenturou nespolupracoval protoze to nema zapotrebi a hlavne si muze najit mnoho jinych anglickych agentur.
Good luck!

Renca
***SIRDJMILHAUS***:

***SIRDJMILHAUS*** I přes to mám s přítelem zájem o práci na nějaké farmě přes prázdniny..Vipadáš, že už máš v tom nějaké zkušenosti,prosím mohl by jsi mi na mail napsat nějaké info, nebo kontakty? díky R*:-)

Žákob
***SIRDJMILHAUS***:

Ahoj, taky bych rád vyrazil někam na farmu, nejspíš někdy květen, červen. Pokud by měl někdo nějaké kontakty na solidní farmy, kde se dá třeba i stanovat, nebo se chtěl někdo přidat, ozvěte se prosím na mail: ja********@se****.cz Díky 🙂

Libor
Žákob:

čau klidně bych se k tobě přidal ale chtělo by to najít nějakou tu farmu dyžtak mail kolik ti je

ernest
***SIRDJMILHAUS***:

Nevěřte těm jeho kecům,jsou farmy v Anglii, které vám poskytnou ubytování, pokud se rozhodnou, že vás zaměstnají a nejsou takový prznitelé, jako čeští podnikatelé, pokud budete opravdu dobře pracovat, dobře vám zaplatí, předtím, než vás přijmou ale budou po vás chtít vědět podrobné informace, pokud máte potíže se zádama, a dalšími zdravotními neduhy, tak vás ani nepřijmou a pokud je budete chtít podvést, jakmile zjistí, že nestíháte v práci, tak vás pošlou domů, vyhodí vás z práce, což je logické. A pokud si myslíte, že se tam dá práce odfláknout, tak to ani omylem. A za dobře odvedenou práci, vám dobře zaplatí. Neoškubou vás jako v česku.

Vivi
***SIRDJMILHAUS***:

Ahoj lidi,
já a moji 4 kamarádi máme zájem pracovat kdekoli v anglii, problém je v tom, že máme volný jen Srpen. Myslíte si, že je reálné někde sehnat práci jen na měsíc? Byla bych Vám moc vděčná, kdyby mi někdo poslal užitečné rady, kontakty na farmy nebo jakoukoli jinou práci. 🙂
Předem moc děkuju!

Petra
***SIRDJMILHAUS***:

Ahoj, koukám, že nějaké zkušenosti s farmou už máš mohl by jsi mi na mail napsal nějaké info? Děkuji 🙂

Marťas

Taky teď řešíme s kamarády kam přesně jet a rozepisujeme na všechny farmy, co se dá, tak jestli by jste mi prosím vás mohly poslat nějáké farmy, s kterýma máte dobré zkušenosti, nebo jen ty, na které máte kontakt, velice by jste my tím pomohly. Děkuji Marťas (M.**************@se****.cz)

Barča

Ahoj,
tak mame v planu s kamaradkou odjet nekam za praci do zahranici! Taky hned po maturite! jestli mate nejake zkusenosti, kontakty, info…cokoli..piste na email. Ba**********@se****.cz
Rádí se pridáme!!!

Ahoj Barco, měla bych zájem jed s tebou. Je mi celkem jedno na jak dlouho. Ozvy se mi prosím na meil

Kuťas

Ahoj, je to překvapivé :D, ale rád bych taky jel s kámošem na nějaký ten přivýdělek právě do Anglie/Irska. Takže taky prosím, pokud by někde měl nějaký kontakt na osvědčenou farmu nebo cokoliv co by se hodilo, napište 🙂
ko********@se****.cz
Děkuju 🙂

Vítek

Zdravím všechny diskutéry,

pokud jsou zde stále tací co hledají a nic nenašli tak mi napište. 🙂

Minulé léto jsem byl na obrovské farmě ve středu Anglie. Tak se pokusím shrnout pár základních faktů, třeba to někomu pomůže.

1) Letěl jsem 8.6.2012 z Brna do Londýna

– a následně do města, ve kterém se farma nacházela (záměrně neuvádím názvy – po více info mail;)

2) Po pár dnech 3-4 jsem začal pracovat. Jednalo se o sběr jahod – zhruba 1,5 měsíce a pak zhruba 2 týdny (to už byl srpen) výsadba nových sazenic

3) Ubytování bylo v „karavanech“ a taky v chatkách, ale ty byly obsazeny lidmi, kteří tam pracují již od jara. Byla tam šílená spousta národností, ale všichni celkem příjemní (Rumunsko,Polsko,Bulharsko)

4) Za nějaké 2 měsíce a 10 dní práce jsem odjížděl z farmy s výdělkem 2250 liber – nějakých 68 tisíc 🙂

Krásná příroda, volné neděle (občas ale práce i 2 týdny v kuse).

Byla to celkem makačka a i když jsem nikdy nic podobného dřív nedělal, za pár týdnů už to bylo fajn.

vi*****@gm***.com

Tento rok tak nejspíš pojedu znovu, tak by bylo fajn jet s více lidmi.

Tomáš
Vítek:

Dobrý den měl bych zájem pracovat v Anglie děkuji moc Tomáš Imramovský

Mirka
Vítek:

Ahoj..muzete mi prosim nekdo zaslat nejake kontakty na farmy v Anglii? Pokud mozno stred Anglie. Vice po e-mailu- Lj******@se****.cz. Dekujuuu:-)

Aja
Vítek:

Ahojky, mohl by jsi mi dát nějaké info? Je to stále aktuální? Já a kamarádka bychom rády jely 🙂 dej vědět .

ROMAN
Vítek:

ZDAREC, MĚL BYCH SKAMOŠEM ZAJEM A CHTĚL BYCH SE K TOBĚ PŘIDAT. UDĚLAME MATURU A JSME VOLNI KDYŽ TAK DEJ VĚDĚT

Klára
Vítek:

Ahoj chtěla jsem se zeptat kam jedeš na letní brigádu? Jestli teda víš o nějaké farmě?? Možná kdyby jsi napsal nějaké podrobnosti tak bych o to měla zájem 😉

Díky za odpověď Klára:))

Klára
Vítek:

Ahoj lidi,
chtěla jsem vás poprosit jestli by byl někdo tak moc hodný a poslal mi nějaké kontakty na farmy ve Skotsku nebo v Anglii?? Nebo kdyby měl někdo už zařízenou brigádu a nechtěl jet sám nebo sama tak bych já i kamarád byli pro ;).
Děkuji vám moc

Radka
Vítek:

Ahoj,
zaujal mě tvůj příspěvek. Poprosila bych tě o více informací. Jsme parta asi 4 lidí co hledají brigádu v zahraničí. Byla bych ráda kdyby ses ozval. 🙂

Ahoj, Radka

milan
Vítek:

dobry den.
měl bych vážný zájem pracovat na tý farmě,je mě 28let

Michal
Vítek:

Měl bych taky zájem o přivídělek , v Angli mužeš mi prosim poslat nějaké podrobnosti. Děkuji Michal.K

nagesy
Vítek:

čus kámo, jestli hledáš partáka tak Mi napiš.Já osobně už tech čes.podnikatelů mám plný zuby.V Anglii jsem ještě nemakal a chtěl bych to skusit.Jsem taky dobrodruch takže Mě jen tak něco nedostane ale bez anglíny.

kateřina
Vítek:

Ahoj moc ráda bych jela někam do zahraničí. koukala jsem na agentury ale jsou hrozně drahý nevíte někdo o něčem?

Radek Vais
Vítek:

Ahoj, četl jsem tvůj text o brigádě na jahodové farmě. Můžeš mi napat více? Díky, určitě bych jel.

Josef
Vítek:

ahoj chci se tě zeptat jedeš tam spět a nepomohl bys mi se tam dostat? diky

jaju jau

Ahoj:) v UK už dělám skoro 4 měsíce. Dělám v hotelu generlniho asistenta, takze vlastne pokojskou/ servirku. Práce to neni spatna, jsou ti lidi ve smes v pohodě, mám minimální mzdu tzn. 6,19 hrubeho na hodinu, po odecteni dani neco kolem 5. Jak psal už nekdo nahore, doprava draha (cca.5krat) Jidlo taky celkem drahe, ale hadry no to je raj:)) Jazykove se zlepsuju hlavne kdyz sem na tom place. Jinak prijela jsem pres student agency. prachy za to vysolite celkem velky 11 tisic plus pojisteni 3 500Kc plus cesta cca 1500Kc…ale vse se vam vrati. penize mi sice moc nezbyvaji bo celkem dost cestuju, ale i tak doporucuju. jinak je pravdou ze pokud nemate adresu v UK, NINO,ucet tady tak se s vama nikdo moc nebavi….

Martina
jaju jau:

Ahoj, taky bych letos na prázdniny chtěla vyrazit za prací do Anglie, nejlépe někam do hotelu. Mohla by si mi napsat více informací, jak to funguje? Můj email je Ko****@se****.cz

Bonn
jaju jau:

Ahojky, četla jsem v diskusi tvůj komentář ohledně brigády v zahraničí, mohla by jsi mi prosím poradit jak to mám zařídit? 🙂 děkuji

Bonn
jaju jau:

Ahoj, chtěla bych vyjel do zahraničí na brigádu zhruba na 1,5 měsíce. Potřebovala bych poradit kam psát už jsem bezradná. Děkuji za radu 🙂

Bonn
jaju jau:

Ahojky, četla jsem v diskusi tvůj komentář ohledně brigády v zahraničí, mohla by jsi mi prosím poradit jak to mám zařídit? 🙂 děkuji

lucie
jaju jau:

Ahojky,mám takovej dotaz.Tento měsíc 28.máme odlétat tři kámošky taky za prací do anglie resp.pokojská na hotelu 🙂 jen po nás chtějí zaplatit předem poplatek kolem 11 tisíc na 6.týdnů ubytování a mám z toho trošku strach…aby jsme jim nedali peníze a nakonec vlastně třeba neměli ani kde bydlet…nějáké zkušenosti co se týče tohodle náhodou nemáš??:) díky moc za odpověď…Lucka

Vítek

Zdravíčko,

pro všechny!! Odteď jakékoliv dotazy v této skupině:

https://www.facebook.com/groups/323692767732957/

Ne mail 🙂 Vítek

Honza
Vítek:

Vítek:

Ahoj Vítku, do skupiny jsem se pokusil přidat už někdy 27.01. a zároveň jsem ti psal zprávu na FB, odpověď žádná nedorazila, tak prosím, pokud si všimneš a najdeš si čas, přidej mě do skupiny, abych získal nějaké ty informace. Děkuji

Monča

Ahojte všichni prosim zašlete mi nejake kontakty na farmy..(Anglie,Skotsko)prosim odpovedi na mail aq****@se****.cz predem dekuji za info :)))

David

Ahoj,kdyby jste někdo hledal někoho s kým ject do zahraničí za prací-ozvěte se mi prosím. David 24 let. Díky 🙂

ivan
David:

dobry den mněl byste zajem tento mněsic se jede anglie farma tydně 330 liber 70 liber ubytovna cistiho 1000liber odepiste

Klára
ivan:

Dobrý den,
měla bych zájem o vaší nabídku brigády. Mohla bych vás poprosit o nějaké další info.??
Děkuji Grossová

Klára
ivan:

Dobrý den,
měla bych zájem o vaší nabídku brigády. Mohla bych vás poprosit o nějaké další info.??
Děkuji Grossová

Jindriska
ivan:

Ahojky,
chtela jsem se zeptat kdyby nekdo nahodou vedel o nejake te brigade v Anglii ci Skotsku rada poletim tez.Ziji tedy ted v Norsku,ale ztratila jsem praci a proto bych zkusila i jine moznosti v jine zemi na par mesicu.Muzu vyrazit hned zitra to neni problem:-)Umim jeste mluvit anglicky a polsky takze v dorozumeni nebude problem.-)Kdyztak me kontaktujte na email ji******@se****.cz

Jiří
ivan:

cau lidi rad bych jel na nejakou brigadu nevite nekdo o nejake kdyz tak se mi ozvete dik treba kdo nechce jed sam

Kuba
ivan:

Dobrý den,

ivan: zaujala mě Vaše nabídka tento měsíc odjezd na farmu, mohl by jste mi na email zaslat více info?
br**********@gm***.com

děkuji moc.

Jana
ivan:

Dobrý den.Já bych měla zájem jet na farmu.Děkuji Veselá

Vlasta
ivan:

o vasi nabidku mam zajem.zkusenosti mam

Lucia Pleskova
ivan:

Dobrý den měla bych zájem s přítelem o vaší nabídku,můžete mi napsat více informací do mailu. Díky s pozdravem Lucia Pleskova

Nikola Pospíchalová
ivan:

dobrý den. Měla bych zájem o vaší nabídku práce ve Skotsku. Můžeme odletět nebo odjet okamžitě. prosím ozvěte se na můj e-mail: ni*********@se****.cz

Nikola Pospíchalová
ivan:

dobrý den. Měla bych zájem o vaší nabídku práce ve Skotsku. Můžeme odletět nebo odjet okamžitě. prosím ozvěte se na můj e-mail: ni*********@se****.cz

marian makula
ivan:

ahoj chtel jsem se zeptat,jestli nemate nebo nevite o nejake praci..(cokoliv)…dekuji

IGOR
David:

JESTLI JSI NEODJEL RAD BYCH JEL AJ S TEBOU V ČR JE TO NA HOUBY JEL BYCH NĚKAM ZA HRANICE JESTLI MAS JESTE ZAJEM STACI DAT SPICHA DOMLUVIT SE A JET

renek
David:

ahoj taky hledam nekoho kdo byl jel do anflie za praci samotnemu se mi nechce , dik za odpoved

Pavel Kafka

Zdravím lidi…
Nemá v plánu někdo někam vyjet? My jsme dva a ted momentálně bez práce takže velká šance někam jet už ted..
Akorád nevím kam:( Kdyby něco piste na mejla. Hlavně ti co mají zájem tento měsíc vyjet do zahraničí za prací a bojíja se jet sami..

Tak zatím

honza
Pavel Kafka:

viz Pavel Kafka: ahoj měl jsem jet tenhle měsíc do USA ale nevyšlo mi ubytování u známeho tak kdyby jste na něco kapli rad se pridam .rychlé rozohdnutí samozřejmostí 😉

Pavel Kafka
honza:

Cao jasné..
Ted byla možnost jet do německa dělat zednické práce, ale bylo to ze dne na den což bylo naprd kvuli přípravě.. takže jak se něco naskytne klidne dám vědět.. Rád bych jel už tento měsíc někam a nejlépe za jistou prací.. Jak budes mět možnost určite snámi počítej 🙂

honza
Pavel Kafka:

ahoj německo mě zrovna neláká nemusim němčinu ale jsem pro všechno xD. taky bych vyrazil tento měsíc tak kdyby se něco objevilo rád se přidám zatím se měj a ozvy jse kdyžtak na st******@se****.cz

Michal
Pavel Kafka:

Ahoj mel bych taky zajem o praci nejlepe nekde v zahranici, je mi jedno co to bude za praci umim skoro vsechno, jsem vyuceny elektrikar ale delam i zednicinu, zatepluju, delal jsem i strechy no proste prace“vseho druhu“ kdyz budete met nekdo nejaku nabidku tak bych byl rad, kdyby jste se mi ozval. Muziu odjet prakticky ihned!!!! moc dekuju
Michal

Pavel Kafka
honza:

Cao lidi..
Pokud nekdo umí velice dobre nemecky tak muze vyrazit na rok ci dva do svycarska.. Doporucuju svycarsko jako velmi dobre zamestnani a financni ohodnoceni..
Je tam od kamose svagr a videla za den 7 500kc :D:D:D

Radim
honza:

Cau lidi rad bych jel na jakoukoliv brigadu do anglie nebo skotska, kdyby jste nekdo o nejake vedel nebo shanel nekoho do party tak se ozvete diky;)

Radim
honza:

Cau lidi rad bych jel na jakoukoliv brigadu do anglie nebo skotska, kdyby jste nekdo o nejake vedel nebo shanel nekoho do party tak se ozvete diky;)

Radim
honza:

Jana

Ahoj,

jsem učitelka na ZŠ a v létě mám 7 týdnů volno, až do přípravného týdne. Myslíte, že je reálné sehnat nějakou brigádu na tak krátkou dobu?

Přeji všem hezký den a děkuji za odpověď.

Jirka

Ahoj sháním někoho kdo by jel do Anglie za prací ale má nějaké zkušenosti napište na mail díky za cokoliv.Nejraději bych jel na nějakou farmu ale bohužel nikde sem tam nebyl.

Radek

Nazdar lidi,najde se někdo normální kdo chce ject za prací do anglie a schání partáka aby nejel sám?nebo sama?Nejraději bych jel s někým kdo umí anglicky mluvit,já bohužel neumím,preferuji práci na farmě,nebo v gastronomii,prosím ozvěte se!? na email: me*******@se****.cz

Martin

Všecky zdrávím 🙂 Je vás tu tolik že se asi nemá cenu ptát zda má někdo dobrý kontakt do ciziny na slušnou práci že?? :)) Ale i tak kdyby někdo měl nějaké nabídky písně te mi díky Opatruj te se s vírou v srdci 🙂

Martin
Martin:

Ještě nějaký kontakt 14******@se****.cz

Jakub

Ahoj,jsme dva studenti.-hledáme práci na celé prázdniny v Anglii,nebo Skotsku-na farmě,nebo jestli by šlo něco v nemocnici-studujeme zdravku.Nevíme jak na to,kde hledat,co a jak…Po brigádách chodíme,ale nikdy v cizině.Rádi se k někomu připojíme.Budeme rádi za jakékoliv info-díky moc Jakub a Martin T-775040015

Michaela

Ahojky

já a kamarád hledáme práci/brigádu byla bych moc vděčná za jakékoliv informace od lidí co tam byli na co si dát pozor a kde hledat práci díky moc :))

Luboš

Zdravím všechny…Chtěl jsem se zeptat, jestli by jste mi někdo nemohl poradit. Chtěli by jsme se vydat s kámošem na letní brigádu do zahraničí…ale nemáme s tím žádnou zkušenost..
Chtěl bych se zeptat jestli by mě někdo nemohl napsat na emal, jestli o něčem nevíte nebo tak…
Díky.. 🙂

Marie

Ahoj lidičky, chystám se cca v červnu/červenci vycestovat pracovat do Anglie. Jelikož anglicky zatím moc neumím, uvítala bych práci, kde nepožadují anličtinu na dobré úrovni. Práci beru jakoukoliv, klidně farma, úklid, pomoc v kuchyni. Kdyby jste o něčem někdo věděl, budu ráda za informace. Pokud by se chtěl ke mě někdo přidat, uvítám, ráda nepojedu sama 🙂 (je mi 28) Díky za zprávy mi*****@se****.cz

Marie

Ahoj lidičky, chystám se cca v červnu/červenci vycestovat pracovat do Anglie. Jelikož anglicky zatím moc neumím, uvítala bych práci, kde nepožadují anličtinu na dobré úrovni. Práci beru jakoukoliv, klidně farma, úklid, pomoc v kuchyni. Kdyby jste o něčem někdo věděl, budu ráda za informace. Pokud by se chtěl ke mě někdo přidat, uvítám, ráda nepojedu sama 🙂 (je mi 28) Díky za zprávy mi*****@se****.cz

HONZI
Marie:

JESTLI MAŠ ZAJEM TAK TI MOHU SEHNAT PRACI V MASNEM PRUMYSLU. OBLAST WALSALL.JA ŽIJI V UK 5-LET.MAM SVE BYDLENI 3+1 SE ZAHRADOU.INŠURANC TI POMOHU ZAJISTIT.JAK BUDEŠ CHTIT TAK SE OZVI ZATIM PA HONZI.

Petr

Zdravím,hledám někoho ke komu bych se mohl připojit na práci v Anglii.Přizpůsobím se datumu odjezdu atd…

fb-Petr Krpec(ten z Palkovic)
em************@se****.cz

David

Ahoj všichni,

jako většina z nás bych rád do VB za prací, idealni farma, pokud uz se chystáte a víte co a jak budu rád pokud priberet jednoho sympataka a pracanta. Domluva přez e-mail: pr*********@se****.cz Diky všem za info popř nabídku. 🙂

Martin

Zdravim,
Najde se nekdo, kdo by chtel odjet na podzim 2013 pracovat do Anglie? Chtel bych tam jet pracovat jako kuchar do hotelu, takze pokud by se nasel nekdo v oboru a ma nejakou praxi, byl bych rad kdyby se ozval na email.Prece jen ve dvou se to lepe tahne :-)S pozdravem Martin 25

email: ma**********@se****.cz

Honza

Dobrý večer,
s kamarádem bychom měli zájem o letní brigádu v Anglii či Skotsku, nejlépe na nějaké farmě.
Já i přítel studujeme posledním rokem na trutnovském gymnaziu. Naše studium by mělo být ukončeno počátkem červnu, tudíž bychom se datumu přizpůsobili. S manuální prácí nemamáme ani jeden problém, jelikož loňské prázdniny jsme po dobu celého července jsme vypomáhali při stavbě domu u mého strýnce.
Myslím si, že s angličtinou by také neměl být problém.
Pokud by někdo měl zájem jet s námi, tak at´ se ozve 🙂
Budu se těšit na odpověd, případně na společné chvíle v Anglii.
Šrámek Jan email : ja*********@gm***.com

Lamaprd

Moc nekoukej ČAMI

Zuzana

Zdravím, ráda bych v létě, asi jako všichni tady, odjela do Anglie ci Skotska za brigadou na nejakou farmu. Kontakty na farmy mám, nevím jak jsou na tom s obsazením, ale nechci jet sama. Je někdo, kdo taky nechce jet sám a šel by do toho? Když tak se ozvěte prosím na mail.

Katka
Zuzana:

Ahoj Zuzi,

nejde mi napsat ti email, tak se když tak prosím ozvi na můj jestli hledáš parťáka ještě, měla bych zájem 🙂

Zuzana
Katka:

Ahoj Káťo a Pájo 😀 mail na me je z.*********@se****.cz zatím jsem na farmy ještě nepsala tak nevím jak na tom jsou. Pár lidí se mi už ozvalo že by jelo ale teď vám ještě nejsem schopna říct kolik je volných míst a kde. Tak mi pak napište na ten mail 😉

Já Pája
Zuzana:

Ahoj Zuzko,
taky jsme s bráchou přemýšleli, že bychom někde jeli. Nechceš kdyžtak nás oba? 😀 Napiš mi na mail 🙂

Martin

Chtěl bych se zeptat jestli někdo nebyl ve Skotsku na tady té farmě JAMES NEILL & SONS Easter Denhead Farm. Nebo někde v okolí Dundee 🙂 kdyžtak se ozvěte na mail ma**********@se****.cz

Jan Žitek

Ahojky,klidně vyrazim s tebou,zrovna dneska jsem narazil na brigádu ve VB a Irsku,jedná se o sběr malin a výdělek za 2 měsíce cca. 130 000,což by bylo super.Tak mě kdyžtak zkontaktuj 🙂

lucka
Jan Žitek:

ahoj, chci jet v lete taky pracovat do VB, zatim sama a nemam jeste nic zajisteneho,mohl bys mi prosim poslat nejake info??? dekuji

David Kotlár
Jan Žitek:

taky bych rád někam odjel si vydělat,jestli má někdo nějakou nabídku tak se mi prosím ozvěte. děkuji

Kuba
Jan Žitek:

Ahoj kdo by jel na farmu do Anglie, Skotska moc rád bych se přidal již jsem v minulosti na jedné takové malé farmičce byl a bylo to super. Anglicky umím nějaké zkušenosti z cestováním po VB rovněž mám. Samému se mi nechce kdo by jel rád se přidám. Pisnětě na mail, Kuba

JIŘÍ NAGY
Kuba:

řauky lidičky,chtěl bych odjet vydělat prachy do Anglie,najde se někdo kdo tam momentálně má namířeno a hledá partáka? Jsem pohodář který se nebojí práce ale bez znalostí jazyka.Už mám dost těch naších vykořistovatelů kteří si myslí že jsme otroci.

Mája
Jan Žitek:

Ahoj, měla bych zájem o brigádu v cizině, nejlépe přes doporučení nebo známé či kamarády(abych neplatila provizi nějaké agentuře za zprostředkování). V prosinci jsem přiletěla z Austrálie, kde jsem pracovala jako Au-pair, takže zkušenosti mám spíše v tomto oboru, popř.s letenkama, pojištěním atd. Pojedu s kýmkoliv, kdekoliv a od teď i kdykoliv. Víte někdo o něčem? 🙂
Budu ráda za každou pomoc i radu

Tomáš

Ahoj, kdyby měl někdo zájem o parťáka do anglie tak mi napiště na email. Mám po maturitě a akorát před VŠ. Zvládnu úplně všechny ruční práce, když se mi to popíše, zkušenosti mám jako elektrikář, zednické práce, železobetonové stavby a všechny možné pomocné práce, ničeho se neštítím beru vše 🙂 Kdyžtak napište na email 😉

jebmag

Před nedávnem se po mnoha stránkách nabízejících letní brigády objevil inzerát od pana Davida Šrajera (re*********@gm******.cz), jenž nabízel práci na farmě McLaren ve měste Meigle ve Skotsku (sběr malin) za velmi dobrý výdělek.

Když jste však klikli na internetové stránky farmy, dozvěděli jste se, že žádné brigádníky v tuto dobu nebere. Na jedné diskuzi se dvě děvčata zmiňovala, že když napsala majitelům farmy, jestli s nimi pan Šrajer opravdu spolupracuje, došla jim odpovědět, že žádného takového pána neznají a že si mají na něho dávat pozor!

Poté, co ale projevíte o tuto brigádu zájem, pan Šrajer vás kontaktuje přes emailovou adresu a požaduje po vás zaplacení zpáteční jízdenky autobusu ve výši 2450,- Kč přes účet.

Pokud na jeho inzerát též jako já a moje kamarádka odpovíte, pan Šrajer po vás tuto částku bude chtít zaplatit. NIC ALE NEPLAŤTE! Jedná se totiž o podvod!

Patrik Huber

Ahoj,
stejně jako Vy všichni tady, i já se chci vydat na letní brigádu do zahraničí a nechce se mi jet sám. Je mi 18 (v červenci 19), studuju třetí ročník gymnázia v Jilemnici. S Angličtinou nemám problém. Preferoval bych anglicky mluvící zemi, ovšem nezavrhuju nic – chci prostě vypadnout z ČR, poznat jinej kus země, užít si skvělý léto, poznat nové lidi a v neposlední řadě vydělat nějakou tu korunu. Odjet bych mohl cca od 17. června a klidně až do první poloviny září.
Kdyby se našel někdo, kdo by se chtěl přidat, nebo ke komu bych se já mohl přidat, byl bych hrozně rád:)
email: hu**********@se****.cz
FB: https://www.facebook.com/patrik.huber22?ref=tn_tnmn

Marťa

Ahoj, jako všichni tady chci jet pracovat Anglie:), mám furt dilema, jestli přes agenturu nebo sama. Nemáte někdo zkušenost s agenturou Czech-us je spolehlivá? předem děkuju za odpověď

Honza

Ahoj lidi jsme s kamarády ve Skotsku a hledáme tu práci chceme tu zůstat a chceme se zeptat jestli někdo nevíte o nějáké té farmě Edinburg,Glasgow,Ayr, někde v tutěch oblastech. Prosíme jestli by jste nám někdo nemohl zaslat na email nějáke informace . Jsme schopni dělat jakou koly práci předem děkuji za odpověď Honza info na emal Ca*****@gm***.com

Markian

Ahoj, 25. června jedeme s kamarádama do Anglie, chceme si najít práci na farmě, jsem čtyři, přičemž z toho dva mají práci jistou, já a můj kamarád budem teprv hledat. Kdyby měl někdo zájem se přidat, budeme rádi. Já už mám zkušenosti s prácí v UK, insurance number mám a myslím si, že něco najdem.

Markian

Ještě jsem zapomněl dodat email
Ma*******@se****.cz
Pokud by někdo chtěl jet přes agenturu doporučuji slovenskou agenturu http://www.mobilecollege.sk
Minulý rok jsem přes ně byl v Hotelu.

Monny

Zdravím všechny,
měla bych zájem na brigádu do Anglie či Skotska na sběr jahod. Vaše nabídky posílejte na mail: mo********@se****.cz

Předem děkuju
Monny =)

pavel
Monny:

LOL tak ty jsi hodne mimo! To si myslis, ze takhle se hleda job? tak to je moc! DUTOHLAVOVE jako ty at radsi nikam nejezdi, jeste udelas ostudu jako svine…LOL

Michal

Zdravím všechny:)
S přítelkyní se chceme zdokonalit v anglickém jazyce, tudíž plánujeme vyrazit na letní brigádu někam na farmu. Byli bychom vděční za zaslání jakýkoliv informací či tipů sběru ovoce či jiných prací na farmě.

mv*****@gm***.com

Dave

Nevítě někdo o volných místech na farmě ?
Hledámé na poslední chvíli,ale co jsem psal,tak už je všude plno.

Barbora Bartošová

Ahoj ,taky chci pracovat na farmě – je mi jedno kde. Hledám nějakýho parťáka, samotný se mi moc nechce. Chtělo to starat se tak v lednu, ale přesto – pokud je taky někdo plonkovej (a není to úchyl) a chtělo by se mu se mnou, budu ráda když napíšete.
Budu ráda i za tip na nějakou konkrétní farmu. Děkuju velice
mail:bb********@se****.cz

Tomáš Hybner

Ahoj, sháním práci v Cardiff, pokud by někdo o něčem v tomto městě věděl byl bych vděčný za jakoukoliv informaci nebo nabídku.

Klára

Ahoj,
mohla bych vás požádat o kontakt na nějaké farmy ve Skotsku nebo v Anglii? se kterými máte zkušenosti.
Děkuji
kw******@gm***.com

***SIRDJMILHAUS***

Cau vsichni hledajici, dam vam kontakt na solidni farmu v Kentu, adresa je http://www.gaskains.co.uk , vyplnte formular co mame na strankach a treba se podari. Ja tu pracuji s prestavkou uz druhym rokem. Pokud vas vezmou, tak mi napiste na muj mail, kdyztak poradim co a jak s prijezdem a co vzit sebou 🙂

Helena

Ahoj,
plánuji na letní prázdniny vycestovat do Anglie a zdokonalit znalost jazyka. Jsem zdatná ve zdravotnictví. Budu ráda za každou nabídku.
Děkuji.
He******@se****.cz

KOKO
Helena:

to by me zajimalo co ted cekas, ze se stane. Sdelila jsi nam, ze jsi zdadna ve zdravotictvi, celkem dosti legracni spojeni!LOL jo pokud jsi sikula mel bych nabidku – blowjob, ale jestli se to tyka zdravotnictvi, tak to netusim…..haha

Luděk

Ahoj, jelikož se mi zdá jet někam přes agenturu pomale riskantnější než to zkusit na vlastní pěst, tak to vidím že se k tomu brzo odhodlám. Kdyby měl někdo zájem může napsat :-), Asi bych zkusil Anglii, prostě tam jet na max. 10 dní a zkusit si co nejdřív najít nějakou práci. Pokud má někdo nějaké cenné zkušenosti byl bych rád kdyby se podělil 🙂

jan
Luděk:

Zdravím jeli jsme s kamarády do Anglie taky na vlastí pěst ale už jsme tři týdny bez práce nemůžeme nic sehnat pořád tu jsme ale stále nic .. jen má zkušenost třeba má někdo lepší

Pete
Luděk:

Hej typku ty to vidis hodne jednoduse. Behem 10 dni si nevyridis ani NIN cislo, ktere potrebujes! trva to i mesic, nez ho dostanes a behem toho pracovat nemuzes. pokud teda planuhjes hledat praci timhle zpusobem mel by jsi tyhle veci resit uz od nas nebo se budes jeste divit a tech deset dni bude maximalne dovolena!

cheers

Mája
Luděk:

Luďku, jdu do toho s tebou! 🙂

Oles
Mája:

Ty si taky tak blba jak ten Ludek a zajiste nemas vubec predstavu co potrebuejs k tomu aby jsi mohla zacit v UK pracovat! OMG good luck wankers

pukinova
Oles:

Ty jsi nějak chytrý svoje rady si nech pro sebe.Ty jelito jedno.

Karlos

Zdravim vsechny…. jsem ve skotsku uz skoro mesic a objel jsem x farm v okoli PERTH, ale diky spatnemu pocasi bude letos sklizen pozdeji a zatim nikoho dalsiho nepotrebuji… ku me smule… jestli nekdo vi o nejakem jobu JUST NOW… plase write me mail… THANK YOU

Roman

Ahoj lidičky,ví někdo,jaká je situace ve Skotsku na v Kentu-Castleton farm?Neodpověděli mi,jede tam někdo?Chci tam 15.6.ale bez potvrzení brigády to nechci riskovat.Dííík za info.

Radim

Zdravím já chci jet do Anglie v Srpnu/Září a nechci tam jet sám tak hledám někoho kdo by chtěl jet taky tak mi napište.Koho hledám je mi jedno jestli to bude kluk/holka ale ten dotyčný by měl umět aspoň základy angličtiny samozřejme se musíme pořádně domluvit na dalších věcech.

Josef

Zdravím všechny poctivé a slušné lidi.Náhodou jsem našel tyhle stránky při hledání práce.Před 3 roky jsem dělal 8 let legálně v Irsku.Domů jsem se vrátil si odpočinout a tet bych chtěl zkusit Anglii-Skotsko ale narážím jenom na podvodníky co z Vás vytáhnou peníze a práce není.To před 11 lety tak nebylo ve velkém jak tet.Prosím hodné lidi kteří opravdu pomohou,nečekám zadarmo a pomohou mi najít jakoukoliv práci.V Irsku jsem dělal v zemědělství.Umím plynule Rusky,Ukrajinsky,dobře Polsky a malinko Anglicky.Věřím že se ještě najdou normální lidé a ne jenom podvodníci.Děkuji Vám moc za pomoc.S pozdravem Josef.

Sobel Jakub

Ahoj taky bych měl zájem někam vyrazit klidně i na delší dobu je mi 22 byl jsem jen jednou na sběru vína ve Francii. Díky

Nikola Pospíchalová

Dobrý den.
s přítelem jsme měli zájem (a stále máme) odletět do skotska na sběr malin na dva měsíce (u mě i déle). ale když jsme dotyčnýmu chlapovi, kterej byl velmi ochotnej a příjemnej, poslali deset tisíc (za oba) na letenky už se nám neozval a my máme v neděli odletět, předpokládáme, že se let neuskuteční a byl to podvod, ale tím pádem jsme přišli o naše jediný peníze.
byla bych vám moc vděčná kdyby se našla nějaká hodná duše,která by nám byla ochotná nabídnout práci v cizině klidně i na delší dobu a půjčila nám na cestu tam. samozřejmě bychom si na to odpracovali a peníze vrátili. Ale momentálně práci potřebujeme a jsme schopni pracovat přesčasy.
budu ráda za jakoukoli nabídku. předem děkuji

tomas
Nikola Pospíchalová:

posielat cudziemu cloveku peniaze na letenky…WHAT?!

p
Nikola Pospíchalová:

Jednalo se asi o tento inzerát:
Drobné manuální práce: Prace na farmě Skotsko 2013-sber malin-Robert Novy, Aberdeen
z e-mailu: su******************@sc**********.com
Text co posílá do e-mailu:
„Dobry den,

mame posledni 3 mista.

Termin: 1.7.2013 – 30.8.2013

Neplati se zadne zprostredkovatelske poplatky .

Cesta:
Zpatecni letenka s otevrenym navratem stoji cca 4600 Kc (zalezi na kurzu). Leti se s British Airways z Prahy. Jelikoz se leti ve skupine 20 lidi stejnym letem, letenky se kupuji pres nas. Platba je klasickym prevodem na ucet. Pokud se rozhodnete nenastoupit, castka za letenku se vrati. Letenku Vam predam na letisti v Praze. Odvoz z letiste ve Skotsku zajistujeme zdarma my, jede se mikrobusem ve dvou vlnach. Tolik k doprave.“

a potom nějaké další VÝMYSLY, už méně podstatné.
Podstatné je ale např. toto: Z Prahy British Airways do žádného skotského města nelétá. Pokud se rozhodnete nenastoupit, částka se od letecké společnosti asi nevrací bez nějakého strhnutí peněz.
E-mailová adresa je taky dost podezřelá: su******************@sc**********.com

Ale hlavně, posílání peněz dopředu neznámému člověku…

Lidi jsou podvodníci a zloději, z toho vycházejte.

Leoš

Ahoj ahoj,

rád bych našel nějaké pracovní uplatnění v zahraničí ,ale nemumím jazyk a určitě nejsem samotář abych letěl nebo pracoval sám.Proto zháním nějakého člověka nebo partu lidí co v zahraniči již pracují a zhaní nějakého člověka k sobě(kamaráda).
Předem děkuji všem za odpoveď

Kunak

jestli posíláte prachy předem jakémusi člověku.. 😀 pak jste uplně debilní… pokud agentury nebo zprostředkovatelé chtěj peníze, první posílaj smlouvu, pak vše vyřešej, ubytují vás, ukážou vám práci atd a až poté si vemou peníze.. popřípadě, když už posíláte peníze předem.. posílejte je třeba Pay Pal-em nebo jinou stejně ošetřenou cestou.. ( kdykoliv můžete vaši transakci stornovat a vše bude vráceno … možná si vemou drobný poplatek )

Leoši: neumíš jazyk a chceš jet do anglie.. no hodně zdaru …

Fedyniak Tomas

Hledam Dva Operatory Na – {Manual} Horizontal Vertical Borers, Plano Millers must be time served {trained]
Minimum 5 years experience,able read drawings,basic english !!!
Start rate 9.50L {trial period}
rate 10.50L Lots of overtime
Prosim jenom o vazne zajemce o zaslani zivotopisu na mou emailovou adresu dekuji !!

Fedyniak Tomas
Fedyniak Tomas:

Nevim Jestli se muj email zobrazuje tak projistotu fe************@se****.cz

Katka

Ahoj, chystám se v nejbližší době vycestovat do Anglie za prací a hledám parťáka, který by se rád přidal 🙂
V případě zájmu piště na mail ka*****@se****.cz

Michal

Zdravím
Mám v plánu odletět do Skotska někdy na začátku září s tím, že ubytování bych tam měl zajištěné, jedu tam za kamarádem, ale práci tam pro mně nemá, byl bych rád za každou radu nebo nabídku ! 🙂 Díky …

karel

Boze tady je banda de-men.tu jeden byl 8let v irsku a umi trosku anglicky,dalsi posle nekomu penize na letenku a diví se,ze ho obrali….radsi sedte doma

Veronika

Dobrý den,měli by jsme s kamarádem velký zájem o nějakou práci či brigádu v zahraničí,Prosím kdyžtak piště na email.

David

Ahoj, posli mi taky prosim informace o praci na email: da*********@gm***.com

díky moc

David Svoboda

Martin

Ahoj,
jsem mlady prespektivni kluk,pracovity a spolehlivy,rad pracuji nebo ne vzdy je zato mala odmena,ted sedim doma na prdeli a hledam s kamaradem neco ve skotsku,je jedno co,prosím kdyby byla ta moznost a nekdo by onecem vedel,napiste mi na e-mail,dekuji predem…- Ma********@se****.cz

Hanka

Ahoj..čtu zde ty odpovědi od některých inteligentů KAREL a žasnu!!!
Je někde napsáno, že člověk co neovládá dobře AJ nesmí za prací do Anglie?
Co vím v Anglii je spoustu lidí z různých států..Lidi Polsko – neumí ani fň anglicky a pracují za dobrý peníze v hotelu atd..
Když někdo anglicky neumí má přeci možnost se v Anglii naučit !
Proč tedy v České republice jsou Arabové, Rusové, Ukrajinci atd…
za prací a také při příjezdu neumí náši řeč
!?
MR. karel – jdi pracovat na hrad s tím rozumem co tu máš !

Mariam

Dobry den, chystám se do Anglie za praci, chtěla bych poprosit dobrou duši at mi napíše jak to v Anglii chodí, bydlení prace atd. Ty nej. Veci. Dekuji. Meil. Ma******@se****.cz

yura

Jasny a prco by ti mel jako psat emaily jak to chodi v UK, ses normalni? Mas internet, tak hledej a cti proboha… Napr.

http://www.lochneska.cz

Lenka

Dobry den,
hledam praci v Anglii. Uz 3 roky cestuji. Pracovala jsem v Holandsku na lodi jako barmanka, dalsi rok v Recku na Rodhose v hotelu Mitsis a posledni leto jsem byla na 7 mesicu na Crete kde jsem půjčovala auta. Nejlepsi by bylo nekde v hotelu, restaurace, bar nebo kavarny.. Jsem flexibilni a vystudovala jsem vysokou skolu zahranicniho obchodu.
Jestli o necem vite prosim piste na muj email: Le*************@se****.cz

Dekuji moc

Lenka

Daniela

Chtěla jsem tady najít doporučení, které farmy jsou adekvátně spolehlivý, ale marně. Mohl by některý z nich někdo zmínit, prosím – ovšem jen s těmi, s nimiž máte zkušenosti. 🙂

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: