Dobrý den, sháním animátorky do Egypta, oblast Hurghada a Sharm, jedná se o neziskovou společnost, tzn žádné poplatky neplatíte, prosím jen vážné zájemkyně, pro více informací mě kontaktujte prosím na http://www.facebook.com/rendzor a sdělím vám všechny potřebné informace.
Ahojky mela bych zajem o praci animátorky.v egypte nejsem poprvé zrovna min.tyden jsem se vratila z egyptu z měsíčního pobytu.Je mi 29 let,ovladam anglicky,nemecky jazyk.
Dobrý den,
měla bych zájem o práci animátora v Egyptě, nebo kdekoli jinde. Před měsícem jsem odmaturovala na Gymnáziu, i se svojí kamarádkou bychom měly opravdu zájem o tuto práci.
Předem Vám děkuji
Kvapilová
Pan Ondráček si pěkně vydělává sám jako animátor odletěl a ted to bere na kšeft slušný, no nejen že tam vlastně letíte na vlastní pěst, páč on vám vubec nepomuže neví o ničem vubec tam to totiž není hodí vás nějakámu animátorovi kterj se o vás vubec nestará – vezme pasy a je mu jedno co je s váma dál u petra ondrřáčka se vubec pomoci nedovoláte…páč ten tady vubec není a na egyptany vliv nemá žádnej, ještě k tomu vás odvezou mimo hurghadu nějak do použe mezi samý araby a beduiny a nikoho nic nezajímá, mně tedy hned kradli notas, mobil a z peněženky asi 230 dolarů – zážitek fakt na celej život… Takže možná je to nezisková organizace, jak tady uvádní:-D což mě dostalo ale hlavně je to pěkná banka !!!!
Chci všechny varovat před CLUBEM MÁJA, LIFEANIMATOR HURGHADA, CLUB, ANIMÁTOR EGYPT, pod virtuálním vedením VERONIKY, KAROLÍNY, PETRY, je to podvodná agentura, každý rok si mění jméno, ale jedná se o tu jednu a tu samou agenturu, která není ani na české ani na egypském rejstříku firem. Vydělávají peníze na tom, že jim zaplatíte 100Eur poplatek, podepíšete FAKE smlouvu, která nemá hlavu ani patu, zaplatíte si letenku, přiletíte do Egypta, kde vás odvezou do hotelu, kde vám všichni udělají peklo, já sem byla v hotelu Amwaj a byl to nejhorší týden mojeho života, Valentino(náš ,,šéf“;) na nás pořád křičel, nadával, prostě děs. A prostě to nemůžete vydržet tak se rozhodnete odejít, a v tom přijede manažer AHMED JORDAN z agentury, který umí česky a myslíme si, že je to právě virtuální Veronika, a snaží se s vás dostat 3000 Le, což je ve fake smlouvě. Takže na nás českých animátorech jenom vydělávají prachy. A vy pokud tam vydržíte měsíc tak plat ani nedostanete! 😀 Prosím, nelette tam! Jestli chcete dělat animátora v Eg, tak jedině prez známou cestovku, nebo známeho v Egyptě protože jinak dopadnete špatně. Já tam vydržela týden od 20.6 do 27.6 a řeknu Vám, že sem za to dala 20 tisíc(a to sem neplatila 3000 Le) a ani korunu mě nezaplatili. Nikdy více, pokud chcete více info tak mě napište na majl pi**********@***il.cz
Dobrý deň, hladáte ešte animátorky do Egypta? Aké sú vaše požiadavky? Ja by som mala záujem. Egypt ako krajinu milujem. Ďakujem za odpoveď
Dobrý den,
ráda bych se zeptala, zdali ještě nabízíte práci animátora v Egyptě.
Děkuji za odpověď a přeji krásný den.
S pozdravem
Andrea Svatošová
Dobrý den,
měla bych vážný zájem o tuto práci. V Egyptě už jsem několikrát byla a pokaždé to por mě byl nezapomenutelný zážitek. Před týdnem jsem odmaturovala i se svojí kamarádkou na střední škole obor cestovní ruch. Stejně jako já, i moje kamarádka bychom měly opravdu velký zájem o tuto práci.
Předem Vám děkuji za další informace.
Nikola Vantuchová