Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Letíme s KLM do Limy 28.5. – 28.6. Hledáme někoho, kdo nám doplní zatím dvoučlenný team do počtu čtyř. Chceme procestovat buď Peru nebo Bolívii, anebo obojí, anebo Peru a Ekvádor. Hlavně treky v horách, ale i nějaká ta kultura.
Ahoj Danko a Michale, rad bych se k vam pridal ale momentalne pracuji pro Andescamp.com v Huarazu a tak me napadlo kdyby jste hledali radu, tak se muzete obratit na me. Pronajimame vybaveni, organizujme trekking, ice climbing atd. Take mame hostal, takze je vsechno pokupe a nemuseli by jste se trapit s hledanim po meste.
A kdyby jste nic nepotrebovali nevadi i tak se mi muzete ozvat rad vas privitam a procvicim si cestinu.
Honza ho********@ho*****.com
Marcela
Ahoj Danko a Michale,
je to sice na posledni chvili, ale je to jeste aktualni? Termin i destinace mi perfektne vyhovuji, neco podobneho hledam.
Diky, Marcela
Danka
Marcela:
Ahoj Marcelo,
prosim ozvi se mi na e-mail, ktery ziskas po najeti mysi na moje jmeno.
Diky, Danka
Ahoj Danko a Michale, rad bych se k vam pridal ale momentalne pracuji pro Andescamp.com v Huarazu a tak me napadlo kdyby jste hledali radu, tak se muzete obratit na me. Pronajimame vybaveni, organizujme trekking, ice climbing atd. Take mame hostal, takze je vsechno pokupe a nemuseli by jste se trapit s hledanim po meste.
A kdyby jste nic nepotrebovali nevadi i tak se mi muzete ozvat rad vas privitam a procvicim si cestinu.
Honza
ho********@ho*****.com
Ahoj Danko a Michale,
je to sice na posledni chvili, ale je to jeste aktualni? Termin i destinace mi perfektne vyhovuji, neco podobneho hledam.
Diky, Marcela
Ahoj Marcelo,
prosim ozvi se mi na e-mail, ktery ziskas po najeti mysi na moje jmeno.
Diky, Danka