Ahoj,
hledám parťáka na cestování po Peru.
Moje představa jsou cca 3 týdny letos na podzim – hlavně Machu Picchu, Rainbow Mountins, nějaký track v Andách …). Konkrétní itinerář zatím nemám. To bychom se domluvili. Letenku zatím nemám.
Je mi 42, z Brna, mluvím perfektně španělsky a anglicky, mám zkušenosti s cestováním po Mexiku a chození po Himalájích v Nepálu (kvůli nadmořské výšce). Očekávám serióznost, podbný věk, fyzičku, nejaké zkušenosti, chuť cestovat a poznávat, ideálně aspoň základy španělštiny. Můžeš to pojmout jako 3týdenní intenzivní kurz španělštiny. Rád se bavím s místními, tak se aspoň budeš moctzapojit 🙂
Zatim ahoj,
David
Ahoj Davide,
už jsi někoho našel? Mám právě 3 týdny, chci do Peru a mohla bych odletět od 6.11. dále. Pokud tedy nesháníš pouze muže 😉 Mám slušnou fyzičku, miluju hory, cestování, jsem dobrodruh, mám velmi dobrou angličtinu, poradím si ve francouzštině, ale španělštinu nemám vůbec. Je to problém? Pocházím z jižní Moravy, ale žiju v Praze.
Dobrý den,
Kdyby jste potřeboval vytvořit itinerář na míru do Peru, tak zkuste využít našich služeb. Nebo Vás propojíme s českou průvodkyní, která Peru dokonale procestovala a uskuteční s Vámi třeba hodinový videohovor. O letenky se můžeme taky postarat. Odkaz zde https://traveltipo.com/ hezký den
Dekuji, ale to zvladnu sam a tech usetrenych 5.000,- Kc nebo i vic pouziju na ubytovani, vylet nebo vstupne 😉