Ahoj,
letím na 3 týdny do Peru v termínu 1.-21.8.2016. Po vlastní ose – kombinace památek, přírody, hor, džungle, moře, … Ayahuasca ne – jedu tu zemi intenzivně poznávat, ne fetovat. Domluvím se trochu španělsky, plynně anglicky a krom Evropy mám trochu projetý Karbik (Mexiko, Kuba), Asii (Indie, Indonésie, Turecko, Irán, Pákistán, Thajsko, Kambodža) a severní Afriku (Maroko, Egypt, Tunisko) – vždy po vlastní ose buď sám nebo s partnerkou.
Nechystáte se někdo do Peru v podobném termínu?
Martin
Čau, měl jsem naplánovanej trip s kámošem, ale stěhuje se a nedává to finančně. Já bych ale rád vyrazil, nejlépe v partě (kdyby se něco stalo). Plánovali jsme právě Peru, vyhovoval by mi termín od 15. srpna tak tři týdny. th*******@***il.com
Ahoj Bohdane,
můj termín je bohužel fixní – už mám koupenou letenku. Pokud budeš v Peru od půlky srpna a shodneme se na plánu cesty, nemám problém cestovat společně.
Další komunikaci navrhuji přesunout na mail – ten můj je martin.prochazka.3 na gmailu.
Martin
Ahoj,
jen bych ráda uvedla na pravou míru tvou poznámku o ayahuasce. Ayahuasca sama o sobě není žádná droga a žádné fetování. Pro původní obyvatele Amazonie a přliehlých oblastí je to prostředek k sebepoznání a ke zbystření vnímání. Je bohužel pravda, že v posleních letech se její užívání stalo turistickou atrakcí a spoustu lidí to vnímá jako „trip“ a zábavu. A je pravda, že se s tím čím dál víc obchoduje. Ale nemělo by to tak být a původně to tak nebylo. A tímto bych chtěla přispět ke změně většinového názoru a konzumního cestování.
Jinak v uvedené době v Peru budu, jsme dvě ženy, můj původní vzkaz viz. níže, „Z Kolumbie na jih“. Tak třeba se někde potkáme, hlavně do hor by se nám všem možná hodilo být skupinka.
Eva
Ahoj Evo,
tvou poznámku o Ayahuasce beru, byť dost lidí to dle mě vnímá jako další drogový zářez na pažbě (a s těmi já cestovat nechci).
Původní vzkaz jsem četl. Svůj plán cesty ještě dávám dohromady, ale do hor se chystám určitě, tak jestli se potkáme termínově, můžeme se dát na pár dnů dohromady.
Další komunikaci navrhuji přesunout na mail – ten můj je martin.prochazka.3 na gmailu.
Martin