Spolucestování Amerika

PERU – listopad 2015

Veronika

ahoj,

letíme s přítelem do Peru, termín 7-27/11
nemáte někdo stejnou cestu? mohli bychom to spojit

Veronika

Zkušenosti čtenářů

Sabina

Ahoj,
chystám se příští cca 2 měsíce strávit v Kolumbii a Peru. Většinu cesty budu absolvovat s kamarádem Peruáncem, nicméně na část cesty nemám společnost. Jedná se o cestu z Cusca přes Juliacu do Arequipy mezi 20.11. a 1.12.
Kdybyste náhodou měli v plánu navštívit Machu Picchu a jezero Titicaca až ke konci své cesty, budu ráda za společnost 🙂
Jinak kdybyste chtěli spojit cesty, tak má plánovaná trasa je zhruba taková: Bogota – Lima – Iquitos – Lima – Cusco – Juliaca – Arequipa – Lima – Pisco – Ica – Nasca – Lima – Madrid
Ozvěte se mi kdyžtak na mail: sa**************@gm***.com
Mějte se!
Sabina

Olda

Ahoj,
zrovna jsem koupil letenky do Limy 9.11.-7.12. 2015. Jdu dávat do kupy plán cesty. Mohli bychom něco vymyslet společně 🙂 Nejspíše bych chtěl dojet do La Paz.
Mějte se fajn!
Olda 🙂

Rosťa
Olda:

Zdar Oldo, v Peru – konkrétně v Iquitos budu od 25.11. – chci podniknout expedici do amazonie, pokud bys měl zájem a plánuješ něco podobného dej vědět.

Markét
Olda:

Ahoj Oldo,
já mám letenky 20.11.-10.12. a zatím nemám s kým letět…určitě bych nechtěla jet sama a ráda to s někým spojím.
Markét
si*********@gm***.com

DASA

Ahojte, take jsme v Peru od 19.11. – 5.12. Muzeme se take nejak domluvit.

Rosťa

Zdravím, koukám, že nás bude v Peru touhle dobou dost:-) Pokud budete někdo od 25.11.  v Iquitos, dejte vědět.
Zdravím
Rosťa

Olda
Rosťa:

Ahojte,
hehe dobrý, že tam tou dobou jede tolik lidí 🙂 Už jsem psal Sabině a Marketě. Rosťo mám v plánu spíše to jižní Peru a kousek Bolívie i tak bude co dělat to projet, takže do Amazonie za mne snad jindy 🙂
Můj zevrubný plán je: Lima – Islas Ballestas – Pisco, Ica – Nazca – Cusco a památky okolo – Machu Picchu – Puno a Titicaca – La Paz – Yungas road – Salar de Uyuni plus možné změny 😉
Více na mailu (vasuto zavinac gmail tecka com)
Mějte se!
Olda

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: