Ahoj,
ráda bych se vydala příští léto cca na 3 týdny do Peru. Chtěla bych projet klasické turistické místa, ale záleží na domluvě 🙂 Budu ráda, když se někdo ozve 🙂
Iva
Ahoj Ivo, máš už zkušenost s touto seznamkou? 3 týdny je dlouhá doba? Peru se mě líbí;)
Ahoj,
já bych taky ráda do Peru. Je mi 34, španělština i angličtina, něco už mám nacestováno. Co to probrat víc?
ga***********@****am.cz
Ahoj Ivo,
Taky bych se rada na tot tema pobavila. Je to jedna z destinaci, ktera me laka.
Diky,
Dana
Ahoj Ivo,
já bych taky chtěla vyrazit do Jižní Ameriky, termín je mi vcelku jedno a Peru mě láká-3 týdny ideální doba. S cestováním nějaké zkušenosti mám a španělsky se domluvím.
Ahoj, poletim do Peru z Los Angeles někdy v druhé půlce dubna, muzu kdykoliv tak na mesic, moc rada bych se k někomu přidala, pro vetsi pocit bezpečí :-)… Mluvím angl, castecne španělsky, zkušenosti mám…
Katka
Ahoj Ivi,
vidim, ze o Peru je velky zajem,nedivim se, zajimava destinace,ktera by me taky lakala, nejlepe přelom července/srpna, 3 tydny muže byt. Budu rada, když se ozveš. Iva
Ahoj Ivo. Chystame se s kolegou, tak květen červen na také 3 týdny do Peru a kousek Bolívie. Napsala by jsi mi email, kde by jsme si dali info?
Kristýna
Ahoj Ivi,
Mam stejnou myslenku jako ty ale samemu se mi nechce:-) kdyz tak se mi ozvi na email a muzem probrat podrobnosti.
Tady je muj email co*****@****am.cz
Ahoj Ivo, prosím o email případně telefon, rád bych se o případném společném cestování pobavil.
Děkuji,
Marian