Ahoj, hledáme spolucestovatele či spolucestovatelku, nebo nejlépe pár, který by chtěl také vyrazit na 3 – 4 týdny do PERU. Jednalo by se o měsíce březen nebo duben či květen – bude záležet na naší domluvě. V plánu máme klasiku, památky, přírodu, turistiku (Lima, Cuzco, Titicaca, Machu Picchu, atd.)… Plán cesty bude také záležet na domluvě, ale samozřejmě předběžně už o něčem uvažujeme. Jsme dva pracující inženýři 🙂 Já (Láďa 30) a přítelkyně (Milča 28). Takže všichni, kdo by měl zájem s námi vyrazit do Peru – ozvěte se… jaro je za dveřmi 🙂
nechci příliš rejt, ale jestli chcete jet na jaře, takto snad už musíte mít letenky, ne ?
Letenky chceme obstarat v lednu…
Jak myslíte, času asi máte dost… teď jsem se koukal na letenky z Prahy na duben. Nedostanete se pod 32 hadrů, 2 přestupy a je to přes USA.
Já koukal na odlet z Mnichova přes Madrid do Limy a cena 21.400,- Kč, jsme z jihu, takže to máme do Mnichova celkem blízko…
Vaše plány se podobají těm,které jsme měli my a které jsme realizovali v květnu 08.Dovolím si poslat odkaz na naše sepsané zážitky…Třeba najdete něco,co Vám v té daleké a krásné zemi pomůže.Hned bych jela zase 🙂 . Ať Vám vše vyjde! http://sykorovi.blogspot.com/2008_07_01_archive.html
Katko, moc děkuji, jsme vděčni za každou informaci, cestopis, či radu, která nám před cestou jistě přijde vhod 🙂
Ahoj Katko! četla jsem váš deník – díky !!!!!!!!!! Super,moc mi to pomohl v plánování trasy:-))) a celkově…
Čau,
my máme plán a letenky na 2.2.2009 do Buenos Aires – pak jedeme dolu do Patagonie a Ohňový země a pak se budeme přes Chile a Argentinu směrovat na Peru, takže bychom se tam měli někdy v půlce března vyskytovat – ale možná později. Náš plán je zatím dost mizernej (nesnášim plánování) takže nějaký přesný datum nemůžu říct. Každopádně až budete mít letenky napište mi na email ptaborsky*gmail*com a pokud tam někde budeme, můžeme kus Peru objevovat společně.
Čus Petr – jo a budeme dva ja a přítelkyně
My sa tiež chystame do peru april 2009 cca 16 dni, sme zatial dvaja. Marek a Silvia. Ozvite sa :
sk****@po**.sk
Tak jsme si zabookovali letenky (Praha – Madrid – Lima) na termín od 25.3. do 13.4.2009. No, bohužel se k nám nikdo nepřidal, takže pokud se ještě někdo rozmyslí, klidně mě kontaktujte, pošlu info (o letenkách, plánu cesty, atd.), event. se můžeme potkat až v Peru.
Ahoj, chystáme se v tomto termín do Peru. Jsme zatím jen dva, já a kamarád. Letenky budeme kupovat během pár dnů (Praha-Madrid-Lima). Trasa zatím není jasná, pracujeme na tom:-) Hrubý plán: Lima – Cuzco – Machu Picchu – titicaca – přesun do Iquitosu (Amazonie) – Lima. Všechno asi nestihneme, uvidíme, jak to půjde. Hlavně chceme klid a pohodu. Jestli se chcete přidat, budeme rádi!!!
A Láďo a Milčo: třeba se někde potkáme, máte představu, kde se budete první dny vašeho pobytu nacházet? Bylo by to fajn setkání:-) My budeme po tom 25/3 buď ještě v Iquitosu a do Limy se dostaneme až 27/3, nëbo už budeme někde na pobřeží blízko Limy. Máte nějaký tip na levné letenky?
Ahoj i já razím do JA v termínu 11.4.-8.5.letenky kupuji každým dnem. Přidá se někdo,případně posuně někdo svůj termín.díky
Ahoj Moniko, par dni pred tebou do Peru prijedu taky i se dvema kamarady, je to pár. Budu je vyzvedavat v San Franciscu takze to beru pres usa. Nicmene, kdyby ti to vyslo a podarilo se ti do Peru dostat, bylo by supr, kdybychom se potkali, pripadne i spolecne cestovali. Jestli mas zájem, tak mi napis mejla a muzem se pobavit o detailech. V podstate bychom radi jeste jednoho cloveka, nebo i klidne dva, takze jestli ma zajem i nekdo jiny, dejte vedet. Budem tam az do konce kvetna.
Tesim se na odpoved, Cenda.
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou. UKONČENO
Časopis Travel Life píší cestovatelé pro cestovatele, tak CESTUJ!
Nové články
Co jíst pro celodenní energii? Potraviny, které vás udrží plné síly i na dlouhé túře
Berlín si připomene 35 let od pádu Zdi
Obřízka a kříž – kultura a náboženství keňských Samburů
Vybavení na cesty
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.