Ahoj cestovatelé, hledám spolucestovatelku, nebo partu, ke které bych se mohla v létě přidat za cestováním do J.Ameriky, nejlépe Peru, Ekvádor, Galapágy. Nikdo z mého okolí nemá pro moji kočovnou vášeň pochopení, tak zkouším štěstí tady. Jsem ž, 32 , z Moravy. E-mail : uc**************@****am.cz
Ahoj Katy,
Presne tieto krajiny v Juznej Amerike by som rada navstivila aj ja, ale nemam s kym, mozno by sme sa mohli dat dokopy a pozriet ich spolu? Zijem v Irsku, rada cestujem, len okruh spolucestovatelov sa trosku zuzil 🙂 podla email adresy hadam, ze si ucitelka nemciny, ja som tiez ucitelka, ale anglictiny, aj ked v dubline pracujem vo financnom sektore… Ak mas zaujem, daj vediet, ci uz mas vybraty konkretny termin a mozeme prebrat detaily, alebo ak si uz niekoho nasla, tak si to uzite 🙂 Vdaka, Lubica (email lu************@***il.com)
Ahoj,
moc ráda bych se podívala do Peru…klidně i Ekvádor a Galapágy…ale sama si netroufám a najít někoho k sobě není nic moc jednoduchého:) Jsem docela flexibilní- můžu jet kdykoli na jakoukoli dobu. Není problém se na čemkoli domluvit! 🙂 Lucka, 23 (lu**************@****am.cz) Prosím, ozvěte se!
Ahoj vsem planujeme se snoubenkou Peru a pripadne i Bolivii v terminu Cervenec – Srpen 2018. (dle dostupnosti letenek)
Casove to vidime asi na 2 tydny.Pokud by nekdo mel zajem pridat se dejte prosim vedet na ma*************@***il.com
Hledám parťáka na 3-4 týdenní cestu do Peru červenec- srpen (dle cen letenek). Převážně horské treky. Co navštívíme se domluvíme, ale nerada bych vynechala Inca trail s tím, že nad Machu Picchu bych ráda vyšla na Huayna Picchu. Rainbow mountains, národní park Huascarán a ledovcová jezera jako laguna 69, jezero Titicata. Takové ty klasiky co by se neměli vynechat.
Jsem 24 letá holka z Brna.
Pokud se najde odvážlivec tak mi napiš na ni************@****am.cz.