Zdravím.Povedlo se rezervovat 2 letenky do Peru s jednodenním mezipřistáním v Riu za akční cenu 8400Kč. Přílet 1.4.13 – Návrat 25.4.13. Velice hrubý plán :Machu Picchu,Nazca ,Titicaca ,džungle. Připojí se někdo?
Ahojda,
s kámošema letíme do Chile-Santiago 1.3. a první tři týdny jsme 4, ale 18.3. nás dva opustí a budeme do 1.4. jen dvě holky – pojedem ze Santiaga do Peru a návrat máme 25.4. do čr. rády se případně přidáme ne cestování po Peru, premyslime o autu, ale ve čtyrech by to vyslo lépe…pište kdo by se případně přidal. Lenka a Zuzka
Hola ,jasně ,že můžeme cestovat spolu.Větší skupina ,silnější argumenty :)). Oslovila nás i Soňa (viz výše). Ona je již v Peru a pravděpodobně ,pokuď jí do toho nic pracovního nevleze ,jede s námi. Podrobnosti by jsme mohli probrat už mailem. Tak případně napište na pr*********@****am.cz . Hannibal.
Hola ,jasně ,že můžeme cestovat spolu.Větší skupina ,silnější argumenty :)). Oslovila nás i Soňa (viz výše). Ona je již v Peru a pravděpodobně ,pokuď jí do toho nic pracovního nevleze ,jede s námi. Podrobnosti by jsme mohli probrat už mailem. Tak případně napište na pr*********@****am.cz . Hannibal.
Ahoj,
já jsem taky v Peru, v Limě. Byla jsem tu na výměnným studijním programu a teď tu mám stáž, takže bych nemohla celou tu dobu, ale určitě bych se připojila na Machu Picchu, pokud byste mě vzali s sebou 🙂
Jsem tu do 16.4., taky jsem kupovala u Pelikána za 8400 :))
Eliška
Ahoj Eliško,
se Soňou připravujeme plán cesty . Už nám chybí pouze pár dní v dzungli. Na MP pravděpodobně pujdeme 4denní trek po Inka stezce. Nahoře je můj mail tak napiš a já Ti pošlu celou naši plánovanou cestu . Hannibal.
Zdravím. Plán cesty se nám už začíná rísovat , pouze u treku na MP čekáme na potvrzení rezervace. Kdyby měl někdo zájem se k nám připojit , budeme rádi, protože ve čtyřech se to líp táhne. Jsme 1 El muchacho a 2 La muchacha.
Ahooj,Hannibale měla bych zájem svámi odjet ,jsem fotografka na volné noze a Peru mě neskutečně láka,ráda bych se připojila k vaší skupině..:) Jestli máte volno:)
Ahoj , jedno místo máme ,tak napiš kontakt sem nebo se ozvi na email (kontakt výše) a probereme podrobnosti . Hannibal.
Můj E-mail je P.*****@****am.cz Budu ráda ,když mi pošleš podrobnější info.O vaší cestě..Termín ,který si uvedl je ideální a cena za letenku je senzační.Bylo by faj sváma jet a seznámit se s někým novým.
Hola. Plán Ti pošlu. Jen níže píšeš ,že plánuješ expedici s Yardou? Letenky máme již od prosince ,ceny nyní neznám. Ten odkaz ,co píšeš nemůžu otevřít.
To budeš moc hodný, když mi ho pošleš. Ano, inzerát jsem podala, ale pokud se nikdo neozve co nejdříve, určo bych jela s váma.
Tady znovu posílám ten odkaz:
http://peru.txt.cz/clanky/101631/u-f-o/
Zdravím všechny dobrodruhy, sháním jednoho člověka, ke mně do dvojice na 14 denní expedici.
Expedice se jmenuje:Peru nejen země Inku – po stopách UFO. Chtěla bych vyrazit koncem března a začátkem února…Budu ráda, když se někdo ozve, protože expedice je možná minimálně ve dvou lidech. Proto sháním jednoho nebo více lidí. Expedice je za doprovodu průvodce a znalce Peru Yardy.
Prosím napište mi co nejdříve, bud jsem nebo na můj E-mail p.****@****am.cz
Zde posílám program expedice: http://peru.txt.cz/clanky/101631/u-f-o/
Jen pro malé představení, jmenuji se Katka a všichni mi říjí Žofko, je mi 21 let a jsem fotograf na volné noze. Budu ráda, když se ke mně připojíš.
Krásný den, Všem.
Ahoj Katko . Tvojí expedici bych spíš nazval: S UFO napříč časem, protože začátek ůnora mi tuzemšťané již nestihneme. Takže myslíš konec února a začátek března?
JÉ,omlouvám se za chybu,měla jsem na mysli konec března a začátek dubna..:) odkaz nefunguje? napíšu ho ,ještě jednou ,ale je to napsané celé na stránkách http://peru.txt.cz/
Sekce UFO..tam to je 🙂
Tento inzerát píšu znova,kvuli chybě v datumu.Zdravím všechny dobrodruhy, sháním jednoho člověka, ke mně do dvojice na 14 denní expedici.
Expedice se jmenuje:Peru nejen země Inku – po stopách UFO. Chtěla bych vyrazit koncem března a začátkem Dubna…Budu ráda, když se někdo ozve, protože expedice je možná minimálně ve dvou lidech. Proto sháním jednoho nebo více lidí. Expedice je za doprovodu průvodce a znalce Peru Yardy.
Prosím napište mi co nejdříve, bud jsem nebo na můj E-mail p.****@****am.cz
Zde posílám program expedice: http://peru.txt.cz/clanky/101631/u-f-o/
Jen pro malé představení, jmenuji se Katka a všichni mi říjí Žofko, je mi 21 let a jsem fotograf na volné noze. Budu ráda, když se ke mně připojíš.
Krásný den, Všem.
Ahoj Hannibale,
ja jsem vlastne reagovala na Alcin inzerat, na ktery jsi teze odepisoval, ale radeji pisnu jeste tobe:).
Jsem momentalne v Peru,Trujillu, pracuju tu pro neziskovku a moc rada bych se k nekomu pripojila k pocestovani…moji kolegove odsud uz maji totiz temer vsechno projete a me se samotne cestovat nechce…navic si docela rada pocestuju tady tu dalavu s krajany:-).
Tak kdybyste meli zajem o jednoho navic, pisni na email: st******@****am.cz
Termin by se mi naramne hodil:).
Diky a budu se pripo tesit!
Soňa