Spolucestování Amerika

Peru duben 2013

Hannibal

Zdravím.Povedlo se rezervovat 2 letenky do Peru s jednodenním mezipřistáním v Riu za akční cenu 8400Kč. Přílet 1.4.13 – Návrat 25.4.13. Velice hrubý plán :Machu Picchu,Nazca ,Titicaca ,džungle. Připojí se někdo?

Zkušenosti čtenářů

Sona

Ahoj Hannibale,
ja jsem vlastne reagovala na Alcin inzerat, na ktery jsi teze odepisoval, ale radeji pisnu jeste tobe:).

Jsem momentalne v Peru,Trujillu, pracuju tu pro neziskovku a moc rada bych se k nekomu pripojila k pocestovani…moji kolegove odsud uz maji totiz temer vsechno projete a me se samotne cestovat nechce…navic si docela rada pocestuju tady tu dalavu s krajany:-).

Tak kdybyste meli zajem o jednoho navic, pisni na email: st******@****am.cz

Termin by se mi naramne hodil:).
Diky a budu se pripo tesit!

Soňa

Léňa

Ahojda,
s kámošema letíme do Chile-Santiago 1.3. a první tři týdny jsme 4, ale 18.3. nás dva opustí a budeme do 1.4. jen dvě holky – pojedem ze Santiaga do Peru a návrat máme 25.4. do čr. rády se případně přidáme ne cestování po Peru, premyslime o autu, ale ve čtyrech by to vyslo lépe…pište kdo by se případně přidal. Lenka a Zuzka

Hannibal
Léňa:

Hola ,jasně ,že můžeme cestovat spolu.Větší skupina ,silnější argumenty :)). Oslovila nás i Soňa (viz výše). Ona je již v Peru a pravděpodobně ,pokuď jí do toho nic pracovního nevleze ,jede s námi. Podrobnosti by jsme mohli probrat už mailem. Tak případně napište na pr*********@****am.cz . Hannibal.

Hannibal
Léňa:

Hola ,jasně ,že můžeme cestovat spolu.Větší skupina ,silnější argumenty :)). Oslovila nás i Soňa (viz výše). Ona je již v Peru a pravděpodobně ,pokuď jí do toho nic pracovního nevleze ,jede s námi. Podrobnosti by jsme mohli probrat už mailem. Tak případně napište na pr*********@****am.cz . Hannibal.

Eliška

Ahoj,
já jsem taky v Peru, v Limě. Byla jsem tu na výměnným studijním programu a teď tu mám stáž, takže bych nemohla celou tu dobu, ale určitě bych se připojila na Machu Picchu, pokud byste mě vzali s sebou 🙂

Jsem tu do 16.4., taky jsem kupovala u Pelikána za 8400 :))

Eliška

Hannibal
Eliška:

Ahoj Eliško,
se Soňou připravujeme plán cesty . Už nám chybí pouze pár dní v dzungli. Na MP pravděpodobně pujdeme 4denní trek po Inka stezce. Nahoře je můj mail tak napiš a já Ti pošlu celou naši plánovanou cestu . Hannibal.

Hannibal

Zdravím. Plán cesty se nám už začíná rísovat , pouze u treku na MP čekáme na potvrzení rezervace. Kdyby měl někdo zájem se k nám připojit , budeme rádi, protože ve čtyřech se to líp táhne. Jsme 1 El muchacho a 2 La muchacha.

Katka

Ahooj,Hannibale měla bych zájem svámi odjet ,jsem fotografka na volné noze a Peru mě neskutečně láka,ráda bych se připojila k vaší skupině..:) Jestli máte volno:)

Hannibal
Katka:

Ahoj , jedno místo máme ,tak napiš kontakt sem nebo se ozvi na email (kontakt výše) a probereme podrobnosti . Hannibal.

Katka
Hannibal:

Můj E-mail je P.*****@****am.cz Budu ráda ,když mi pošleš podrobnější info.O vaší cestě..Termín ,který si uvedl je ideální a cena za letenku je senzační.Bylo by faj sváma jet a seznámit se s někým novým.

Hannibal
Katka:

Hola. Plán Ti pošlu. Jen níže píšeš ,že plánuješ expedici s Yardou? Letenky máme již od prosince ,ceny nyní neznám. Ten odkaz ,co píšeš nemůžu otevřít.

Katka
Hannibal:

To budeš moc hodný, když mi ho pošleš. Ano, inzerát jsem podala, ale pokud se nikdo neozve co nejdříve, určo bych jela s váma.
Tady znovu posílám ten odkaz:
http://peru.txt.cz/clanky/101631/u-f-o/

Katka

Zdravím všechny dobrodruhy, sháním jednoho člověka, ke mně do dvojice na 14 denní expedici.
Expedice se jmenuje:Peru nejen země Inku – po stopách UFO. Chtěla bych vyrazit koncem března a začátkem února…Budu ráda, když se někdo ozve, protože expedice je možná minimálně ve dvou lidech. Proto sháním jednoho nebo více lidí. Expedice je za doprovodu průvodce a znalce Peru Yardy.
Prosím napište mi co nejdříve, bud jsem nebo na můj E-mail p.****@****am.cz
Zde posílám program expedice: http://peru.txt.cz/clanky/101631/u-f-o/
Jen pro malé představení, jmenuji se Katka a všichni mi říjí Žofko, je mi 21 let a jsem fotograf na volné noze. Budu ráda, když se ke mně připojíš.
Krásný den, Všem.

Katka:

Ahoj Katko . Tvojí expedici bych spíš nazval: S UFO napříč časem, protože začátek ůnora mi tuzemšťané již nestihneme. Takže myslíš konec února a začátek března?

Katka

JÉ,omlouvám se za chybu,měla jsem na mysli konec března a začátek dubna..:) odkaz nefunguje? napíšu ho ,ještě jednou ,ale je to napsané celé na stránkách http://peru.txt.cz/
Sekce UFO..tam to je 🙂

Katka

Tento inzerát píšu znova,kvuli chybě v datumu.Zdravím všechny dobrodruhy, sháním jednoho člověka, ke mně do dvojice na 14 denní expedici.
Expedice se jmenuje:Peru nejen země Inku – po stopách UFO. Chtěla bych vyrazit koncem března a začátkem Dubna…Budu ráda, když se někdo ozve, protože expedice je možná minimálně ve dvou lidech. Proto sháním jednoho nebo více lidí. Expedice je za doprovodu průvodce a znalce Peru Yardy.
Prosím napište mi co nejdříve, bud jsem nebo na můj E-mail p.****@****am.cz
Zde posílám program expedice: http://peru.txt.cz/clanky/101631/u-f-o/
Jen pro malé představení, jmenuji se Katka a všichni mi říjí Žofko, je mi 21 let a jsem fotograf na volné noze. Budu ráda, když se ke mně připojíš.
Krásný den, Všem.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: