Spolucestování Amerika

Peru, Bolívie popř. Chile – září 2013

EVA

Ahoj cestovatelé,

hledám další spolucestující do Peru, Bolívie popř. Chile. Chtěla bych tam jet v září na měsíc (resp. 4 týdny.

Eva (38 let)

Zkušenosti čtenářů

ivan Vydra

Ahoj, chystám expedici do Bolívie, ale tak červenec nebo srpen, tři – 4 týdny s hlavním cílem poznávat a zdolat Hyuana Patosí – lehčí šestitisícovka.
Pokud bys měla zájem, ozvi se, ale chce to mít nějaký zkušenosti z nižších hor – tak kolem 5 tisíc… Pa Ivan, 603 260 778

Marian

Ahoj,
taky mám v plánu Peru 9/10 2013 na 3-4 týdny, můžeme to probrat. Jestli už máš nějakou představu, dej vědět ca*****@****am.cz

Marian /39/

Simon
Marian:

Také se chystám do Peru, Bolívie . Termín 9,10,2013, zatím sám . Rad se přidám Mariane.

Mirek

Ahoj všem 🙂
hledám někoho na přibližně měsíční cestování po Peru na podzim

Hanka
Mirek:

Ahoj mám v plánu jet na podzim do peru,nemám zatím zkušenosti,tak bych uvítala někoho,kdo už má něco za sebou 🙂
Hanka

Eva

Ahoj, chystám se taky cca na měsíc cestovat po Peru a Bolívii, ale v srpnu, hodilo by se to někomu?

Zdenek
Eva:

Ahoj,

na podzim se chystám na 3-4 týdny do Peru, Bolivie nebo Chile. Klidně se ozvěte.

Zdenek
zd******@*****um.cz

ivan Vydra
Eva:

Ahoj, pokud chceš, zavolej Bolívii taky plánuju, ale mám určitou představu… Iven, tel 603 260 778

Pavel
Eva:

ahojky,
jedu z Argentiny na Machu Picchu, kdy bych měl být cca kolem 10.8 – před tím chci na Titicaca a v Bolívii se zastavit v Sucre.

Iva

Ahoj Evo,

rada bych vyrazila na podzim taktez tim smerem, napis mi na do*@***il.cz a muzeme o tom hodit rec, Iva

Vašek

Ahooj,
my se taky v říjnu chystáme směr Peru, 3 týdny.. na itineráři se pracuje, určitě všeho chuť.. kdyby byl někdo podobně nalazen, ozvěte se 🙂
..aktulní sestva 2holky, 2 klucí, cca 30 let..

Marian
Vašek:

Ahoj, taky bych se rád do Peru podíval,už máte nějakou představu o vaší cestě ?

martina
Vašek:

ahoj Vašku
já bych mohla od začátku října do začátku prosince…tak kdyby jste mě na chvíli přibrali,budu ráda..už jste koukali na cenu letenek?
Martina

Tomas

Ahoj, take bych se pripadne rad pridal, v Peru uz jsem byl. Spise by me lakalo vice Chile, ale pripadne by to slo nejak skloubit. Tomas

Vladka

Ahoj, kdyby tuhle nebo podobnou trasu plánoval někdo v lednu, únoru, tak se ráda přidám 🙂 vl*******@*****um.cz díky Vladka

Gabriela
Vladka:

ahoj tiez planujem cestu do Peru ale az niekedy v januari february… este som tam nebola. Rada uvitam nejake rady alebo spolucestovatelov ,)Dakujem. Gabi

Gabriela
Vladka:

Ahoj. Planujem cestu do Peru v januari, februari. Este som tam nebola uvitam vsetky rady a tiez kazdeho kto sa chce pridat. piste na 3g******@***il.com Dakujem. Gabi

Jakub

Ahoj, rádi bychom se ženou (oba kolem 30) vyrazili do Peru. Spojit klasickou gringo cestu se severními plážemi. Počítáme s 3 týdny v říjnu. Španělsky neumíme, ale převýšení bude asi větší problém:-) Chcete jet někdo, asi ideálně taky pár, v říjnu jen Peru? Dejte vědět. Dík. Jakub

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: