Spolucestování Amerika

Peru, Bolivie kveten/cerven 2012

Lenka

Ahoj, Lenka, Iva a Jirka chystající se koncem května přibližně na měsíc do Peru a Bolívie hledají jednoho až dva další. Plán cesty ještě navržený zcela nemáme, rádi bychom podnikli nějaké treky a také trochu té kultury.

Zkušenosti čtenářů

Zaneta

Caute decka,

ako to vyzera s vasim vyletom do Peru?
Moznoze by som sa k vam aj rada pridala, teda podla toho, aky mate plan cesty, mozno teda nie na cely trip, ale len na cast.
Som totizto na vymennom pobyte zo skoly v Lime a nieco som uz videla. Rada by som sa vypravila niekam do pralesa, region Loreto alebo tak dako.
Pokial by ste sa chystali aj tymto smerom, budem rada, ked napisete blizsie info 🙂 Pripadne Vam mozem poradit v niecom ak budem vediet :))

Zatim

Ahoj Lenko,
je to pořád aktuální? Já by jsem měl i zájem, akorád nejsem úplně zkušený cestovatel a je mi 23, tak nevím, jestli by vám to nevadilo.. ? Kolik je vám?
Pokuď ne, mohla bys mi upřesnit v jakých týdnech by jste chtěli jet? Už jsem pracující a nevím, jestli mi šef povolí 4 týdny na dovolenou, musel bych to s ním probrat..
Díky, Vašek

George

Ahoj Vašku i ostatní, také plánuji Peru a Bolívii asi na 4 – 7 týdnů , ale až na červenec a srpen, kdyby někdo měl zájem, dejte vědět. pa*******@****am.cz

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: