Spolucestování Amerika

Peru + Bolivie, jaro 2017

Martina

Ahoj, hledám spolucestovatelku do Peru a částečně i Bolívie na jaro 2017, 2-3 týdny. Mluvím plynule španělsky a znám reálie LA. Těším se na odpovědi, Martina, 31 let

Zkušenosti čtenářů

Veronika

Ahoj Marti,
zvažuji mezi březnem a dubnem navštívit Střední Ameriku. Jižní Amerika mě láká ještě déle, ale protože to zatím vypadá, že bych jela sama, troufám si spíše do Střední – pravděpodobně na Kubu. Ale stále rozmýšlím, od čeho se odpíchnout. Nemám s cestováním na jiný kontinent totiž zatím žádnou zkušenost a španělštinu navíc neovládám. Je mi 22 let. Můžu vědět, s jakým rozpočtem na tuhle cestu reálně počítáš a jestli už máš zhruba představu o itineráři? To jsou pro mne asi nejrozhodující faktory, zda nad takovou výpravou vůbec uvažovat 🙂 Pokud bys měla zájem se o tom dále bavit, můj email je ve************@***il.com

Dušana

Ahoj cestovatelky,
jedu samotná samičká (jinak dva páry) na poznávačku Peru v termínu 21.4. – 8.5. s CK. Jsou volná ještě 3 místa, nechcete se některá přidat? Rozumná cena, v ceně ubytování, letenka a prostá snídaně za cca 60 tis., volnost, lehké treky.

Eva
Dušana:

Ahoj Dušano, přes jakou CK? Díky Eva

Eva:

Aho Evo,
je to „do jižní ameriky“. Zbývá poslední místo. když tak napiš na du******@****am.cz

Nika
Dušana:

Ahoj, to bude asi cez Honzu Brotánka, že? Uvažovala som o tom tiež, neviem, akú máš predstavu o spulucestujúcej, ja mám 46 rokov, som zo Slovenska…

Nika:

Jo,jo,
je to tak. Máme jedno místo volné. Jedou tři dvojice a já plonkovní.
Když tak napiš na du******@****am.cz

Nika

Napísala som mail:-)

Martin

Ahoj:) Jenom holky jo:)) Martin 36

Eva

Ahoj, nechceš to trochu posunout? Moc ráda bych vyrazila, ale mohu pouze o letních prázdninách:-( Eva 30

Eva:

Ahoj Evi, muzu i v lete, je mi to celkem jedno, ale prijde mi, ze v cervenci a srpnu jsou letenky tak o 8 tisic drazsi…

Martina

Tak jsme se s Vercou predbezne domluvily na termin 10-30 kveten, prida se nekdo?

Jaro
Martina:

Ahoj, my ideme 29.4.-18.5. Ak budete okolo 12.5. v okolí Cuzca môžeme sa stretnúť.

Michal
Martina:

Ahoj Marti,
Je mi 32 let, jsem zkušený cestovatel a hledám spolucestovatele do Jižní Ameriky, máte už ujasněný nějáký itenerář a datum? Jestli ještě někoho hledáte tak prosím o info na mail: fl************@***il.com

Cordell

My planujeme cca +- 20 Brezen odlet, zpet cca +- 21 Duben 2017 ja (32) s kamosem (33) kdyby mel nekdo zajem. Letenky se teprve budou kupovat.
Levne, nic ne drahyho. Moznost osobne se sejit v Praze. Zkusenosti ze zahranici mame a v Peru jeste zarizujem samana v amazonii…aya ritual + dat hory, jezero a ruzne. Je to vic free.

Cordell
Cordell:

kontakt: deadlybeyond (at)gmail (dot)com

Michal
Cordell:

Ahoj, už jsem psal výše, jestli je to ještě aktuální, můžu prosím další info na fl************@***il.com případně domluvit se na setkání?

Cordell
Cordell:

U nas to plati! Jen pozor SPIME POD SIRAKEM, batoh, celta a jde se. Sem tam bungalow. Je to takovej trek.

Šárka

Bolívie
Jaro 2017
ca. 2-3 týdny
treky a města, low cost, spaní guesthouse,
va*******@***il.com

jelen

ahoj… asi už jsme si někdy psali…
hledám spolucestující na Kubu, Bolívie není taky špatná. Ideálně únor někdy po 3. (3. února ještě někde hraju s kapelou).
Možná bychom to mohli zkusit cestovat společně.
Tedy jestli jseš „chodivá“ a pohodová.
Ivoš as Jeleň
Lon jsem cestoval po Srí Lance a v US….
tel na mě je 603 260 778

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: