Ahoj, hledám spolucestovatelku do Peru a částečně i Bolívie na jaro 2017, 2-3 týdny. Mluvím plynule španělsky a znám reálie LA. Těším se na odpovědi, Martina, 31 let
Ahoj cestovatelky,
jedu samotná samičká (jinak dva páry) na poznávačku Peru v termínu 21.4. – 8.5. s CK. Jsou volná ještě 3 místa, nechcete se některá přidat? Rozumná cena, v ceně ubytování, letenka a prostá snídaně za cca 60 tis., volnost, lehké treky.
Ahoj Dušano, přes jakou CK? Díky Eva
Aho Evo,
je to „do jižní ameriky“. Zbývá poslední místo. když tak napiš na du******@****am.cz
Ahoj, to bude asi cez Honzu Brotánka, že? Uvažovala som o tom tiež, neviem, akú máš predstavu o spulucestujúcej, ja mám 46 rokov, som zo Slovenska…
Jo,jo,
je to tak. Máme jedno místo volné. Jedou tři dvojice a já plonkovní.
Když tak napiš na du******@****am.cz
Napísala som mail:-)
Ahoj:) Jenom holky jo:)) Martin 36
Ahoj, nechceš to trochu posunout? Moc ráda bych vyrazila, ale mohu pouze o letních prázdninách:-( Eva 30
Ahoj Evi, muzu i v lete, je mi to celkem jedno, ale prijde mi, ze v cervenci a srpnu jsou letenky tak o 8 tisic drazsi…
Tak jsme se s Vercou predbezne domluvily na termin 10-30 kveten, prida se nekdo?
Ahoj, my ideme 29.4.-18.5. Ak budete okolo 12.5. v okolí Cuzca môžeme sa stretnúť.
Ahoj Marti,
Je mi 32 let, jsem zkušený cestovatel a hledám spolucestovatele do Jižní Ameriky, máte už ujasněný nějáký itenerář a datum? Jestli ještě někoho hledáte tak prosím o info na mail: fl************@***il.com
My planujeme cca +- 20 Brezen odlet, zpet cca +- 21 Duben 2017 ja (32) s kamosem (33) kdyby mel nekdo zajem. Letenky se teprve budou kupovat.
Levne, nic ne drahyho. Moznost osobne se sejit v Praze. Zkusenosti ze zahranici mame a v Peru jeste zarizujem samana v amazonii…aya ritual + dat hory, jezero a ruzne. Je to vic free.
kontakt: deadlybeyond (at)gmail (dot)com
Ahoj, už jsem psal výše, jestli je to ještě aktuální, můžu prosím další info na fl************@***il.com případně domluvit se na setkání?
U nas to plati! Jen pozor SPIME POD SIRAKEM, batoh, celta a jde se. Sem tam bungalow. Je to takovej trek.
Bolívie
Jaro 2017
ca. 2-3 týdny
treky a města, low cost, spaní guesthouse,
va*******@***il.com
ahoj… asi už jsme si někdy psali…
hledám spolucestující na Kubu, Bolívie není taky špatná. Ideálně únor někdy po 3. (3. února ještě někde hraju s kapelou).
Možná bychom to mohli zkusit cestovat společně.
Tedy jestli jseš „chodivá“ a pohodová.
Ivoš as Jeleň
Lon jsem cestoval po Srí Lance a v US….
tel na mě je 603 260 778
Ahoj Marti,
zvažuji mezi březnem a dubnem navštívit Střední Ameriku. Jižní Amerika mě láká ještě déle, ale protože to zatím vypadá, že bych jela sama, troufám si spíše do Střední – pravděpodobně na Kubu. Ale stále rozmýšlím, od čeho se odpíchnout. Nemám s cestováním na jiný kontinent totiž zatím žádnou zkušenost a španělštinu navíc neovládám. Je mi 22 let. Můžu vědět, s jakým rozpočtem na tuhle cestu reálně počítáš a jestli už máš zhruba představu o itineráři? To jsou pro mne asi nejrozhodující faktory, zda nad takovou výpravou vůbec uvažovat 🙂 Pokud bys měla zájem se o tom dále bavit, můj email je ve************@***il.com