Spolucestování Amerika

Peru/Bolívie 2012

Jirka

Ahoj,
hledám spolucestovatele/ku na cestu do Jizni Ameriky(Peru,Bolivie).
Plan ve vyvoji, ale odhadem odlet prelom srpen/zari 2012 na cca mesic. Jsme tri a rádi bychom našli 4 do party.
Kdo by měl zájem o podrobnosti, dejte vedet…

J.

Zkušenosti čtenářů

Adel

Poslal by jsi mi více informací, dík.

eva

Ahoj, to mě zajímá, máte plán cesty? Byla jsem v Mexiku, Brazílii, s batohem bez CK.

Vanda

Ahoj,

tou dobou se tam budu taktéž toulat. Klidně bych uvítala kdybychom se někde potkali, spojili, rozpojili. Vyhledávám spíše o několikadenní trecky a toulky po horách, co říkáte?

jana

ahoj, kdyztak napis vic,
je mi 33, prazacka, ale ziju v zahranici, mluvim spanelsky..

J.

Jirka
jana:

Ahoj potenciální spolucestovatelé,
dneska jsme s kamarády upřesňovali možný termín odjezdu a museli jsme ho posunout na první možný spoj po 15. září.
Snad bude pro někoho i tento termín zajímavý.
J.

Pavla

ahoj

chci se zeptat, zda ten váš termín srpen/září je finální a nebo s tím ještě můžete něco udělat? já chci jet určitě, ale můžu jen červen/červenec – nejspíš.

toužím po jižní americe už fakt dlouho a z mého okolí už nikdo jet nechce – děti, povinnosti, partneři a lenost :-(.

napiš mi email 🙂

díky

Pavla

Lucka

Ahoj Jirko,
pokud stale jeste hledate nekoho dalsiho do party, mela bych zajem o dalsi informace.
Hezky den.
Lucka

Jirka

Ahoj potenciální spolucestovatelé,
dneska jsme s kamarády upřesňovali možný termín odjezdu a museli jsme ho posunout na první možný spoj po 15. září.
Snad bude pro někoho i tento termín zajímavý.
J.

Tereza Švandová

Pojedu do Limy – Cuzca v srpnu t.r. a ráda bych ve skupince. Je mi 26 let. Můžete mě kontaktovat ? Docela pospíchá, protože už musím brzy objednat letenku.
Děkuji.

T.********@se****.cz

, tel. 773 591 986

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: