Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
hladam skupinku alebo jednotlivcov, ktori si tento rok naplanovali Juznu Ameriku. Idealne koncom augusta na 3 – 5 tyzdnov. 🙂 ak mate zaujem, napiste!
Zkušenosti čtenářů
Jirka
Ahoj Zuzko,
měl bych zájem vydat se v červenci a v srpnu do Jižní Ameriky, ideálně Peru a Bolíbvie asi na 4 – 7 týdnů. Rozpočet tak 60 tis., vše levně.Dej případně vědět, nebo kdokoli další s podobným plánem. pa*******@se****.cz
ahoj Zuzko, ja bych jela rada. Cas mam v cervenci, srpnu nebo v zari. Uz dlouho se chystam do Mexika, ale i zbytek Jizni Ameriky me laka. Mluvim spanelsky a anglicky, napis :), Jana
Katka
jana:
Ahoj, ja bych jela v srpnu. asi 4-5 tydnu.
martin
Katka:
ahoj nevim zda je to jeste aktualni,ci jste se domluvily s ostatnimi lidickami na blogu,budu v peru od konce srpna do asi pulky listopadu,kdyby jsi mela,nebo i ostatni zajem,dalo byse v prubehu najit spolecne cestovaní. díky,
mejte se vsichni bajo :)))
Zuzana
Ahoj Zuzana 🙂
neviem ci je to este aktualne, ak ano, ozvi sa 🙂
Vyhovuju mi krajiny aj dlzka cesty 🙂
nina malková
Zuzana:
Ahojte
ak by to bolo aktuálne,velmo rada by som sa pripojila:))
ozvite sa)pište,pište..)
Zuzana
nina malková:
U mna stale je 😉 i ked najradsej by som isla tak oktober/ november. (rijen/listopad) Mozes ma kontaktovat na mail: zu******@ce*****.cz
daniela
Zuzana:
ahoj, chci jet.
coz takhle az v polovine zari. podle overených zdroju je to idealni termín, kdy mi mohli kvest poustní kytky na atacama desert.
dej vedet
díky
Pouštní kytky mohou vykvést v září na jihu Atacamy, kam se běžně nejezdí kromě NP Pan de Azúcar. Lidi tu oblast obvykle projedou autobusem přes noc. Bývá to podél pobřeží jižně od Taltalu: http://www.fsexpeditions.com/atacama_desert/atacama_desert_in_bloom.php
Na úplném severu Chile mohou kvést od března do května: http://www.birdingaltoandino.com/desert%20flora.htm
Okolo San Pedro de Atacama, kam míří většina lidí, nic nekvete. Byl jsem tam letos koncem dubna 2 měsíce po největších deštích za 11 let a ptal se na to průvodců.
Pokud by si planovala říjen a listopad, tak by mě to zajímalo, o jižní americe uvažuji a tento termín by mi vyhovoval. S cestováním zkušenosti mám. Kdyžtak napiš an do*@em***.cz
Iva
Laďa
Iva:
Ahoj rád bych s někým do Peru /Bolívie a Chile v říjnu -listopadu. Tak 3-4 týdny. Chile trochu znám.Nebo jen na část cesty. Jsem od Prahy a jsem sám.
jeste je Tva uvaha ohledne cesta do jizni ameriky aktualni? Rada bych vyrazila v rijnu (Per, Bolivie),cca 5 tydnu, Iva (Praha)
Rosta
Iva:
Zdar cestovatelé:-) Přidávám se do diskuze a kdyby se náhodou někomu chtělo vyrazit do Peru v prosinci 2012 může se přidat!! Kdyžtak dejte vědět, program je už připravený profesionálním průvodcem z Peru. Zatím to vypadá že jedeme ve dvou! Hezké cestovatelské zážitky všem!
Rosta
Rosta:
Tak opravuji… na cestu v prosinci hledám spolucestovatele, měli jsme jet 2 ale přítelkyně nepojede. Tak bych vyrazil sám. Kdybyste měl někdo podobnou cestu, dejte vědět! Zdar Rosťa
Zizi
Zuzana:
Ahojte,v Peru a Bolívii budeme od 20.10. do 10.11. kdyby se chtěl kdokoliv připojit…Kdo má zájem,nechť pisne na pa*******@se****.cz
Ahojda všem, chtěla bych příští rok 2013, asi září jet do Peru, na měsíc. Nemám zkušenosti, pocestuji poprvé. Přidá se ke mě někdo ?? Poradíte co je důležité a jak nejlépe koupit letenku ??
Ahoj Zuzko,
měl bych zájem vydat se v červenci a v srpnu do Jižní Ameriky, ideálně Peru a Bolíbvie asi na 4 – 7 týdnů. Rozpočet tak 60 tis., vše levně.Dej případně vědět, nebo kdokoli další s podobným plánem.
pa*******@se****.cz
ahoj Zuzko, ja bych jela rada. Cas mam v cervenci, srpnu nebo v zari. Uz dlouho se chystam do Mexika, ale i zbytek Jizni Ameriky me laka. Mluvim spanelsky a anglicky, napis :), Jana
Ahoj, ja bych jela v srpnu. asi 4-5 tydnu.
ahoj nevim zda je to jeste aktualni,ci jste se domluvily s ostatnimi lidickami na blogu,budu v peru od konce srpna do asi pulky listopadu,kdyby jsi mela,nebo i ostatni zajem,dalo byse v prubehu najit spolecne cestovaní. díky,
mejte se vsichni bajo :)))
Ahoj Zuzana 🙂
neviem ci je to este aktualne, ak ano, ozvi sa 🙂
Vyhovuju mi krajiny aj dlzka cesty 🙂
Ahojte
ak by to bolo aktuálne,velmo rada by som sa pripojila:))
ozvite sa)pište,pište..)
U mna stale je 😉 i ked najradsej by som isla tak oktober/ november. (rijen/listopad) Mozes ma kontaktovat na mail:
zu******@ce*****.cz
ahoj, chci jet.
coz takhle az v polovine zari. podle overených zdroju je to idealni termín, kdy mi mohli kvest poustní kytky na atacama desert.
dej vedet
díky
jeste mail:
da**************@gm***.com
Pouštní kytky mohou vykvést v září na jihu Atacamy, kam se běžně nejezdí kromě NP Pan de Azúcar. Lidi tu oblast obvykle projedou autobusem přes noc. Bývá to podél pobřeží jižně od Taltalu:
http://www.fsexpeditions.com/atacama_desert/atacama_desert_in_bloom.php
Na úplném severu Chile mohou kvést od března do května:
http://www.birdingaltoandino.com/desert%20flora.htm
Okolo San Pedro de Atacama, kam míří většina lidí, nic nekvete. Byl jsem tam letos koncem dubna 2 měsíce po největších deštích za 11 let a ptal se na to průvodců.
Pokud by si planovala říjen a listopad, tak by mě to zajímalo, o jižní americe uvažuji a tento termín by mi vyhovoval. S cestováním zkušenosti mám. Kdyžtak napiš an
do*@em***.cz
Iva
Ahoj rád bych s někým do Peru /Bolívie a Chile v říjnu -listopadu. Tak 3-4 týdny. Chile trochu znám.Nebo jen na část cesty. Jsem od Prahy a jsem sám.
Ahoj Lado,
jeste je Tva uvaha ohledne cesta do jizni ameriky aktualni? Rada bych vyrazila v rijnu (Per, Bolivie),cca 5 tydnu, Iva (Praha)
Zdar cestovatelé:-) Přidávám se do diskuze a kdyby se náhodou někomu chtělo vyrazit do Peru v prosinci 2012 může se přidat!! Kdyžtak dejte vědět, program je už připravený profesionálním průvodcem z Peru. Zatím to vypadá že jedeme ve dvou! Hezké cestovatelské zážitky všem!
Tak opravuji… na cestu v prosinci hledám spolucestovatele, měli jsme jet 2 ale přítelkyně nepojede. Tak bych vyrazil sám. Kdybyste měl někdo podobnou cestu, dejte vědět! Zdar Rosťa
Ahojte,v Peru a Bolívii budeme od 20.10. do 10.11. kdyby se chtěl kdokoliv připojit…Kdo má zájem,nechť pisne na
pa*******@se****.cz
Cao Zizi
Ahojda všem, chtěla bych příští rok 2013, asi září jet do Peru, na měsíc. Nemám zkušenosti, pocestuji poprvé. Přidá se ke mě někdo ?? Poradíte co je důležité a jak nejlépe koupit letenku ??
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou. UKONČENO
Časopis Travel Life píší cestovatelé pro cestovatele, tak CESTUJ!
Nové články
JEMEN – Skrytá perla Orientu
Zimní dobrodružství v evropských horách: Průvodce pro náročné turisty
Kambodža: od genocidy Rudých Khmerů až po ráj digitálních nomádů
Vybavení na cesty
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru