Spolucestování Amerika

Peru/Bolivia/Chile 2012

Zuzana

Ahojte

hladam skupinku alebo jednotlivcov, ktori si tento rok naplanovali Juznu Ameriku. Idealne koncom augusta na 3 – 5 tyzdnov. 🙂 ak mate zaujem, napiste!

Zkušenosti čtenářů

Jirka

Ahoj Zuzko,
měl bych zájem vydat se v červenci a v srpnu do Jižní Ameriky, ideálně Peru a Bolíbvie asi na 4 – 7 týdnů. Rozpočet tak 60 tis., vše levně.Dej případně vědět, nebo kdokoli další s podobným plánem.

pa*******@se****.cz

jana

ahoj Zuzko, ja bych jela rada. Cas mam v cervenci, srpnu nebo v zari. Uz dlouho se chystam do Mexika, ale i zbytek Jizni Ameriky me laka. Mluvim spanelsky a anglicky, napis :), Jana

Katka
jana:

Ahoj, ja bych jela v srpnu. asi 4-5 tydnu.

martin
Katka:

ahoj nevim zda je to jeste aktualni,ci jste se domluvily s ostatnimi lidickami na blogu,budu v peru od konce srpna do asi pulky listopadu,kdyby jsi mela,nebo i ostatni zajem,dalo byse v prubehu najit spolecne cestovaní. díky,
mejte se vsichni bajo :)))

Zuzana

Ahoj Zuzana 🙂

neviem ci je to este aktualne, ak ano, ozvi sa 🙂

Vyhovuju mi krajiny aj dlzka cesty 🙂

nina malková
Zuzana:

Ahojte
ak by to bolo aktuálne,velmo rada by som sa pripojila:))
ozvite sa)pište,pište..)

Zuzana
nina malková:

U mna stale je 😉 i ked najradsej by som isla tak oktober/ november. (rijen/listopad) Mozes ma kontaktovat na mail:

zu******@ce*****.cz

daniela
Zuzana:

ahoj, chci jet.
coz takhle az v polovine zari. podle overených zdroju je to idealni termín, kdy mi mohli kvest poustní kytky na atacama desert.
dej vedet
díky

daniela
daniela:

jeste mail:

da**************@gm***.com

Libor
daniela:

Pouštní kytky mohou vykvést v září na jihu Atacamy, kam se běžně nejezdí kromě NP Pan de Azúcar. Lidi tu oblast obvykle projedou autobusem přes noc. Bývá to podél pobřeží jižně od Taltalu:
http://www.fsexpeditions.com/atacama_desert/atacama_desert_in_bloom.php
Na úplném severu Chile mohou kvést od března do května:
http://www.birdingaltoandino.com/desert%20flora.htm
Okolo San Pedro de Atacama, kam míří většina lidí, nic nekvete. Byl jsem tam letos koncem dubna 2 měsíce po největších deštích za 11 let a ptal se na to průvodců.

Iva
Zuzana:

Pokud by si planovala říjen a listopad, tak by mě to zajímalo, o jižní americe uvažuji a tento termín by mi vyhovoval. S cestováním zkušenosti mám. Kdyžtak napiš an

do*@em***.cz

Iva

Laďa
Iva:

Ahoj rád bych s někým do Peru /Bolívie a Chile v říjnu -listopadu. Tak 3-4 týdny. Chile trochu znám.Nebo jen na část cesty. Jsem od Prahy a jsem sám.

Iva
Laďa:

Ahoj Lado,

jeste je Tva uvaha ohledne cesta do jizni ameriky aktualni? Rada bych vyrazila v rijnu (Per, Bolivie),cca 5 tydnu, Iva (Praha)

Rosta
Iva:

Zdar cestovatelé:-) Přidávám se do diskuze a kdyby se náhodou někomu chtělo vyrazit do Peru v prosinci 2012 může se přidat!! Kdyžtak dejte vědět, program je už připravený profesionálním průvodcem z Peru. Zatím to vypadá že jedeme ve dvou! Hezké cestovatelské zážitky všem!

Rosta
Rosta:

Tak opravuji… na cestu v prosinci hledám spolucestovatele, měli jsme jet 2 ale přítelkyně nepojede. Tak bych vyrazil sám. Kdybyste měl někdo podobnou cestu, dejte vědět! Zdar Rosťa

Zizi
Zuzana:

Ahojte,v Peru a Bolívii budeme od 20.10. do 10.11. kdyby se chtěl kdokoliv připojit…Kdo má zájem,nechť pisne na

pa*******@se****.cz

Cao Zizi

Vlastička

Ahojda všem, chtěla bych příští rok 2013, asi září jet do Peru, na měsíc. Nemám zkušenosti, pocestuji poprvé. Přidá se ke mě někdo ?? Poradíte co je důležité a jak nejlépe koupit letenku ??

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: