Spolucestování Amerika

Peru 2016

Vojta

Ahoj všem 🙂
letos jsem se rozhodl, že si splním svůj velký sen a udělám si výlet do Peru. Jednalo by se o aktivní dovolenou zhruba na 4 týdny, cestování s batohem, spaní převážně pod stanem. V plánu mám jak několika denní treky po horách, tak poznávání kultury a všech možýnch zákoutí této nádherné země. (Zkušenosti s podobným cestováním mám)

Jelikož jsem časově hodně flexibilní, plánuju vyjet někdy v rozmezí květen-říjen, podle toho, kdy se objeví nějaká zajímavá akce na letenky 🙂

Jinak je mi 25 a půl, jsem z Brna. Pokud by se našel někdo v plus minus stejném věku a se stejnou dobrodružnou povahou, kdo by se chtěl přidat, budu jenom rád.

Kdyžtak piště na vo***********@****am.cz a můžeme se třeba sejít, probrat itinerář a další podrobnosti. No a případně koupit letenku a vyrazit 🙂

Budu se těšit!
zatím přeju hezký den a pohodový nový rok
Vojta.

Zkušenosti čtenářů

Jára

Ahoj Vojto,
podívat se do PERU je také moje velké přání. Tento měsíc jsem začal vážn zvažovat(zjišťuji informce kam, jak a kdy vyrazit). Dočetl jsem se, že nejlepčí je říjen pro VHT a amazoii. Ještě nejsem 100% rozhodnut, jestli to stihnu letos či příští rok(kvůli práci), ale ten 9-10.měsíc bych zvažoval. V sezóně jet nechci (všude plno). Mám zájem o treky v horách + amazonini + se i podívat na známá místa, když už tam člověk bude.
Je mi 35, ale rád chodím s batohem, tak bych to rád pojal nízkonákladově;
Máš nějaký itinerář – představu, kam se podívat?
Můj email je: „ja*********@****am.cz
Jára.

Vojta

stále aktuální 🙂

Anna

Ahoj Vojto,
letos bych ráda vyrazila do JA (Peru/Chile/Ekvádor..?), a to nejlíp v rozmezí červenec až září. Mám cca 20 dní na cestu a úplně se mi kvůli bezpečnosti samotný nechce (ale pojedu tak jako tak ;))  Je mi 26, mám ráda přírodu, lidi se smyslem pro humor a pivo B-) Kdyztak pis na An*************@****am.cz

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: