Ahoj,
chtěl bych letos jet na 3 týdny do Peru a hledám spolucestovatele.
Nejvíce mě láká Nazca, kaňon Colca, Titicaca, Cusco, Machu Picchu a jit na trek v Huarez. Mám tip i na pár dalších míst, ale to by záleželo na vzájemné domluvě.
Jestli máte podobné plány, tak mi napište na email u jména a třeba se dohodneme 🙂
Jinak mi je 31 a pár cest už mám za sebou…
To by asi šlo, máš už nějaký seznam památek, které bys chtěl vidět?
To by asi šlo, máš už nějaký seznam památek, které bys chtěl vidět?
Ahoj, také letos plánujeme cestu do Peru s krátkým výletem do Bolívie. Termín by mohl být na přelomu srpna a září. Je nás 5 – 7 a rádi bychom se ještě s někým spojili, abychom byli celá skupinka do mikrobusu a pro případného průvodce. Zbyněk
Ahoj kluci,
ráda bych tenhle rok podnikla nějakou takovouhle cestu. Chtěla jsem Střední/Jižní Ameriku nebo Asii, takže Peru beru 🙂
Už mě nebaví pořád čekat až se někdo z kamarádů rozhoupe a konečně pojede, takhle jsem čekala celý minulý rok a nakonec nikam nejela 🙂
Takže vzali byste holku (29) do party?:) A kdy byste plánovali jet?
Písněte případně na mail.
Díky.
Ahoj, zvažujeme spíše Bolivii, Peru má přítelkyně zcestované, 3 týdny min. Prozvoňte, cinknu zpět. 🙂 Honza
Bez telefonu to nepůjde 🙂 pardón 602 482868 Honza.
Ahoj Zdeňku,
dlouho se chci podívat do Peru a lákají mě stejné přírodní památky jako Tebe. 3 týdny jsou ideální. Můžeš mi do emailu hodit nějake podrobnosti, nebo jestli vůbec do Peru máš v plánu stále jet.
Díky
Jarda 28
jj, je to porad aktualni. Vazny zajem projevili zatim 3 lidi, ale 2 chteli jet uz ted (v obdobi destu) a dalsi clovek nedostal dovolenou. Takze porad hledam 🙂 Vice pres email.
Ahoj Honzo,
také uvažuji o cestě do Peru a Bolívie,
a to začátkem září 2015, pokud stále cestu plánuješ
ozvi se mi nejlépe na He*************@****am.cz
Vláďa
Ahoj , mam podobny plan , jestli jsi jeste nikoho nesehnal nebo vas je vice dej vedet , jinak jsem se vcera vratil z Cestovani Thajsko Bangkok/Pattaya,Kambodža,Čína Shenzhen/Guangzhou atd…takze neco za sebou mam 😉 čus Landy tel 604 77 88 44
aktualizace inzeratu:
Jelo by se v zari nebo v rijnu. Misti doprava busy,vlaky + nejaky interni prelet.
Trek Santa Cruz.
Kdo se prida? 🙂
Ahoj, jestli je to jeste a stale aktualni tak j abych se pridala. planuju cestu do Peru taky nekdy na zari a premyslela jsem si to protahnout i do Chile. Posles nejake podrobnejsi info pls? Diky:)
Ahoj, letím v pátek do Peru. Nebudete tam už třeba někdo? Ráda bych nejela sama.
Pája, 31, Praha
Ahoj, já bych rád do Peru první dva/tři týdny
v září 2015, chtěl bych vidět hlavní památky
a taky přírodu – mimo pralesy.
mluvím španělsky, individuálně jsem cestoval po Myanmaru a Kambodži.
kontakt: He*************@****am.cz
pokud je to stále aktuální ozvi se.
Vláďa
Plánuji cestu do Peru, první dva týdny v září, hledám parťáka. Hovořím plynně španělsky, individuálně jsem cestoval do Myanmaru a Kambodži.
Vláďa
He*************@****am.cz
ahoj cestovatele, rad bych do Peru v zari nebo rijnu, mam za sebou Myanmar, Kambodzu, Iran… tel. 604366732 sms prosim. Vlada
=====================================================
=====================================================
====================AKTUALIZACE INZERATU=============
Ahoj,
inzerat je stale aktualni. Odlet smeruji na prelom zari a rijna a porad hledam spolucestovatele, protoze mi to ted jeden odrekl..
Nejvíce mě láká Nazca, kaňon Colca, Titicaca, Cusco, Machu Picchu a trek v Huarez, idealne Santa Cruz. Mám tip i na pár dalších míst, ale to by záleželo na vzájemné domluvě.
Tak jestli máte zájem, tak pište na zd*****@*****um.cz 🙂
Ahoj mužeš mě poslat vice info o planu ?
dík P.
Lima – let do Cusca, tam trek + pamatky – Machu Picchu – Titicaca – trek do Colca kanonu – let v Nazca – bus do Huarezu a tam trek. Spani u mistnich/v penzionech.
Jestli mas otazky, tak se ptej. Radeji na email, protoze sem tak casto nechodim.
Lima – let do Cusca, tam trek + pamatky – Machu Picchu – Titicaca – trek do Colca kanonu – let v Nazca – bus do Huarezu a tam trek. Spani u mistnich/v penzionech.
Jestli mas otazky, tak se ptej. Radeji na email, protoze sem tak casto nechodim.
Ahoj, já bych do toho šel. O Peru uvažuju už delší dobu. Tvůj program je ok, akorát já bych chtěl vidět hlavně památky po indiánských kulturách. Je mi 38 a o tyhle témata se docela zajímám. Pokud jde o Latinskou Ameriku, tak jsem byl zatím jen na Kubě.