Spolucestování Amerika

Patagonia/Galapagy/Karibik 3tydny Vanoce 2013

zuzu

Ahoj, hledam spolucestovatele na 3 tydny (vcetne zpatecniho letu) o Vanocich 2013.
Nejradeji Patagonia, treking, dobra fyzicka forma, stan/kempy, hostely, mid-range hotely. Alternativa 2. jsou Galapagy, potapeni, crusie, island hopping, morske kayaky – ovsem zajiste drazsi, nez Patagonka. Treti moznosti jsou ostrovy Karibiku (ne valeni se na plazi!) – Dominica, Martinique, St.Lucia, Grenada, nebo potapecsky kurz na Kajmanskych ostovech – cenove asi medium z techto tri. Jde mi o zazitky, jsem ochotna jak obetovat vetsi finance, tak se kvuli nim uskrovnit ve stanu. Nemluvim spanelsky a na cestu bych se pridala z USA, sraz na miste cestovani.

Zkušenosti čtenářů

Hele, to nezní špatně. Líbí se mi totiž ten termín. Odlet před Vánocemi – tak 18.12 a návrat 10.1…třeba.
Já byl takhle přes poslední Vánoce v Kolumbii.

zuzu

Ahoj, ja mam potiz s terminem. Kvuli praci a skole mam velice neflexibilni data odletu/priletu 13.12.2013-2.1.2014 a nic moc s tim neudelam…V pripade Galapag jiz koukam na potapecske neopreny a v pripade Patagonky na novy batoh a ultralehky stan, ovsem, je to prilis predcasne. Sama bych (do Patagonky) nevyrazila, ten Karibik a Galapagy by sli i osamote…

zuzu:

OKI,dá se ti nějak zavolat,nebo se setkat?

zuzu

zu*******@ya***.com

je muj mail.To mi prijde nejlepsi.
Zavolat do US je prilis drahe, setkat ne, do CR se nyni nechystam. Vice se muzem domluvit pres mail (sdeleni SKype nicku apod.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: