Spolucestování Asie/ Australie

Parťák Indie podzim 2013

Katka

Hledám pohodového parťáka na cestu do Indie, ca 3 týdny listopad/prosinec 2013, ideálně z Prahy. Angličtina a aspoň částečné cestovatelské zkušenosti nutné! 🙂 Katka (38),

ka*********@gm***.com

Zkušenosti čtenářů

Jana

Ahoj Katko,
už delší dobu mám v hlavě myšlenku, že bych letos cca v listopadu chtěla zmizet ne chvíli do Indie. Zatím to ale je stále jen myšlenka, nevím s kým, kam, atd… Byla jsem kdysi v Daramsale a ráda bych se tam asi podívala znovu. Celkově mě asi láká spíše sever – hory a duchovní místa. Další představu ale nemám. Pořád plánování odkládám a čekám co přijde, až najednou dnes mě napadlo zkusit zagooglit, jestli někdo nepořádá nějakou výpravu, ke které by se třeba dalo přidat. No a první, co mi vyjelo, byl tůvj inzerát. Tak si říkám, že zkusím napsat a uvidíme, jestli třeba najdeme společnou řeč. Jsem s Prahy, anglicky umím, cestovatelské zkušenosti také nějaké jsou. Pokud stále hledáš parťáka, ráda zajdu na čaj 🙂 Jana (29)

Honza

Ahoj Katko, do Indie se chystám už nějakou dobu a ideálně bych to viděl právě na letošní podzim. Chtěl bych to udělat tak, že by se přiletělo do Delhi, odtud do Mathury, Agra, Vrndavan, Khadžuráho, Čitrakůt, Bodhgaja, Varánasí a odlet domů z Kalkaty. Máš sama nějaký plán? Jinak je mi 31, žiju v Praze, anglicky celkem umím a v Indii jsem už byl.

Katka
Honza:

Ahoj Honzo a Jano,
můžem se společně sejít a zjistit, zda se shodneme na plánu, termínu atd. Stále někoho hledám, takže uvítám každý zájem 🙂 popřemýšlím o datu a hodím vám nwšco do mailu, OK?

Honza
Katka:

Ahoj, tak hurá do čajovny. Bydlím v Praze (možná už jsem to psal, já nevím) a volno mívám tak od pěti odpoledne každý den. Co vy?

Zdenka Kuncová

Hledám někoho staršího,kdo by se mnou jel do Indie.Chci dělat sever,v Mamali mám syna,takže problém s ubytováním by nebyl.Plánuji to na 14 dnů,zač.listopadu odlet.Přidá se někdo?ZK

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: