Spolucestování Asie/ Australie

|Partak/ cka do Australie/NZ leden 2013

Lívia

Zdravim cestovatelov/dobrodruhov.
Vzhladom k zmene prace som sa rozhodla dat si mesiac pohov a pocestovat. Planujem bud Australiu alebo NZ na cca leden (da sa modifikovat aj na koniec prosinca) do konca ledna. Pohlavie ani vek ulohu nehra, dolezita je easy going povaha 🙂 Tesim sa!
Livia 27
li****@*****um.cz

Zkušenosti čtenářů

Tomas

Ahoj Livia, vždycky jsem toužil jet se podívat na Nový Zéland. Když mi před 3 týdny žena oznámila, že se chce rozvést a někoho má, a zjistil jsem že už to nelze spravit, rozhodl jsem se vyrazit tam, kam mne to už léta táhne a láká. Je mi 39 let, sportovně a cestovatelsky zaměřený. Miluji přírodu a objevování nových věcí (proto dělám designéra a rozjíždím startupy :). Nejde mi teď o navazování vztahu, ale hledám příjemnou dušičku se kterou strávím a užiji si skvělé cestování. Mám do toho takovou chuť že jsem přesvědčený, že to bude fakt prima… Práci klidně můžu přerušit – dělám na živnost, takže vlastně můžu vyrazit kdykoliv 🙂
Napiš mi co ty na to – Díky Tom

Livi
Tomas:

Ahoj Tome!

Myslim,ze mame dost podobny nahlad na situaciu;) Kedze ja pracujem v statnej sprave tak som viazana a nie az tak flexibilna.
Nejak mi nefunguje odkaz na tvoje meno, tak ak najdes tuto odpoved kludne mi napis na mail (li****@*****um.cz) a mozme sa skusit domluvit 😉
Resp ktokolvek najde tento odkaz a ma podobne zmyslanie a plany, nech sa ozve,budem rada!

Lívia
Livi:

Decka,tak nevahajte! Uz sa nam rysuje dost seriozny plan na cely leden cestovania na NZ. Pristi tyden sa kupuju letenky,tak sup sup s prihlasovanim sa do supercestovatelskeho dobrodruzstva s fajn ludmi 😉 Kazdy rovnako zmyslajuci jedinec je vitany!
li****@*****um.cz

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: