Spolucestování Evropa

Partáci na cestování (červenec 2014)

Kája

Zdravím všechny milovníky cestování!
Rozhodla jsem se dát si sem příspěvek, protože bych se v červenci ráda podávala někam do ciziny, užila si nějaké dobrodružství, poznala nová místa a také nové lidi. Bohužel v mém okolí není nikdo, kdo by měl čas/chuť se mnou vycestovat. Proto hledám někoho, kdo by byl stejně naladěný jako já (a ne, nehledám partnera 😀 ). Láká mě Anglie, Irsko, Holandsko, Francie, Belgie nebo třeba Španělsko, ale nebránila bych se ani něčemu jinému. Nemusela bych vycestovat ani na celý měsíc, stačil by mi klidně jen týden nebo 14 dní. Hlavně chci cestovat na vlastní pěst a pokud možno levně ;)Nikdy jsem na vlastní pěst nikde v cizině byla, takže každou radu ocením :)Ještě bych dodala, že jsem normální holka, studentka (21), která strašně ráda cestuje a baví se 🙂
Jestli budete mít zájem, napište mi na e-mail 😉

Zkušenosti čtenářů

Vojta

Ahoj Kájo, tvůj návrh se mi líbí. Také hledám pohodovou společnost na cestování po Evropě. Nemusí to být na měsíc, stačí na pár dní. Jsem z Liberecka a je mi 28, snad to není překážka :)Budu rád, když se ozveš.
Vojta
PS: Také tu nehledám partnerku 😀

Kateřina

Ahoj, tvoje nabídka se mi líbí. Taky bych ráda vycestovala za dobrodružstvím. Budu ráda, když mě kontaktuješ a podáš bližší info (e-mail Me*********@****am.cz) Jinak jsem také studentka(20).

ade.e
Kateřina:

co tak stopom do Skandinavie? 🙂

Lukáš

Jsem na tom obdobně, také hledám někoho s kým něco podniknout. kdyžtak se ozvi na můj email.

Pavel

ahoj, taky mám podobný představy a hledám parťáka či parťačku, klidně i partu lidí na podobný cestování. Letos bych rád podniknul třeba to Španělsko 😉

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: