Práce/pomoc v zahraničí

Parťáci na brigádu léto 2012

market

Ahoj, chtěla bych na léto vypadnout někam ven. Řecko, Španělsko, Malta.. práce na pláži – bary, restaurace, hotely. Pojede někdo se mnou?

Zkušenosti čtenářů

Anička

Ahoj, taky mám v plánu někam vypadnout a zmíněné země se mi zamlouvají, i práce.. máš s prací v zahraničí zkušenost? 🙂

Market
Anička:

Ahoj Aničko ,bohužel žádný zkušenosti nemam 🙁 Domluvim se tak nák anglicky a trochu španělsky..

Anička
Market:

tak ono víc hlav, když se dá dohromady, tak je to pak fajn..já bych též moc ráda vyjela ven..a štve mě že o tom jen mluvím..každopádně si myslím, že teď je ideální čas něco shánět, řešit, jestli chceš, můžem prohodit více slov na emailu, který tu mám uvedený..měj se Anička

market
Anička:

já sem asi magor, ale ty maily tady nikde nevidim.. 😀

Anička
market:

Když klikneš myší na uživatele, tak se objeví email.. 🙂
můj je tedy

An******@se****.cz

může mi napsat, kdokoli by měl chuť vyjet někam, kdo má zkušenosti, kdo poradí.
těším se

Baru

Ahojky,
taky bych ráda někam jela, ale nemůžu nic sehnat a miluju tyhle sluneční destinace…

Zdenča

Ahoj,
já se klidně přidám 🙂 už půl roku se chystám za hranice, ale nenašla jsem pořád nikoho kdo by to se mnou uskutečnil. A sama si netroufnu 🙂

market
Zdenča:

Přesně. člověk o tom pořád jen mluví, ale skutek utek..Muj sen je Novej zéland, ale říkam si, že první zkušenost je lepší zkusit někde blíž. Kdyby nás jela banda tak by to bylo fajn :)určitě, můžem si psát po mailu.. A odkud jste? Já jsem z Plzně..

Anička
market:

já jsem ze Znojma, ale bydlím v Brně 🙂

Žanda

Ahoj,
chci změnit zajetej stereotyp, a taky někam vyjet,tak cca. na 2-3 měsíce, třeba Španělsko, Itálie, něco si vydělat a hlavně zažít:) Jsem z Karlových Varů, a taky hledám spolucestovatele;)

Míla
Žanda:

Taky bych nejradši někam vyjel za hranice. Jsem také z Karlových Varů. Jestli to myslíš vážně, tak mi napiš na mail.

Zdenča

Já jsem z Ostravy, ale momentálně bydlím v Brně 🙂 nejradši bych si hned sbalila kufr a odjela 🙂 tady je můj email :

zz*******@se****.cz

Budu ráda když se někdo ozve a něco spolu vymyslíme 🙂

rosien

Ahoj vám všem, samozřejmě se taky hlásím mězi ty, kteří chtějí vyrazit v létě na brigádu někam za sluníčkem. Je mi 18, domluvím se (snad:-)) anglicky a německy, a kdyby se tady našel někdo, kdo by chtěl někam (Itálie atd.) vyrazit, mail je:

ro******@em***.cz

, určitě se domluvíme 🙂 Mějte se fajn!:-)

market

Určitě to vážně myslim ..v červnu musim udělat zkoušky a mohla bych odjet červenec – září.. nebo klidně dýl, když se nám tam zalíbí 😀 tak kdyby jste někdo našel nějakou pracovní nabídku tak dejte určitě vědět :)) Mě je 22 a letos končim VOŠ a vůbec nevim co dál.. takže bych tam klidně zůstala i dýl

evian
market:

ahoj,

ráda se přidám. nejrači bych jela do itálie. kdyžtak napiš na mail

e.********@se****.cz

eva

míša

Ahojky….taky bych rády ny chvíli vypadla z ČR.:-) mám základy angličtiny,tak se i trochu domluvím…:-) a strávit léto někde v cizině by se mi moc líbilo….tak kdyžtak písni na můj email…:-)

my*****@se****.cz

karolína

ahoj, hledáme spolucestovatele v letním období. Nejlépe cestování spojené s přivýdělkem (brigádou). Destinace kdekoliv, nejlépe Šp, Fr, Nizozemí..Myslím, že čím více lidí by dalo hlavy dohromady, tím snadnější by bylo takové putování.)pište na mail

Denda

ahoj holky, taky bych ráda někam vypadla ale někam do slunečních destinaci Sp. atd. akorad sama si netroufnu ale co tady pres leto? 🙁 kdyztak mi pisnete a ja se rada pridam pa denda

De*********@ce*****.cz

míša
Denda:

Ahojky…taky bych ráda někam vypadla v za teplem…nejlépe asi v lětě…ale klidně i dříve….kdyžtak písněte na můůj email,,díky…:-)

my*****@se****.cz

Jirka

zdravim, tenhle inzerát mě docela bere, taky bych bral makat někde na pláži 🙂

Jirka

Jo, vydal bych se tam s váma 🙂

Agáta

Taky bych se mileráda přidala!

Terez

ahojky..když byste někdo něco našel tak bych ráda jela takééé:) Kdyžtak prosim pište na mejl:) Jsem Terez, studuju VŠ v Hradci Kr. a jinak jsem z Děčína.

Kája

Ahoj,
taky s přítelem chceme na prázdniny odcestovat pracovat do zahraničí, takže bychom byli vděční za každé info. 🙂
díky

ka***********@se****.cz

Veronika

Čaute, taky chci do zahraničí, ale mám strach, že se nedomluvím, znalost mám v němčině a základy angličtiny, nechci o tem jen mluvit, ale už si to i splnit

Zita

ja bych se tpřidala!!:)

Petra

Ahojky,

ráda bych zase strávila léto v teple u moře. Hledám k sobě kamarádku nebo dvě, kteří si taky chtějí užívat života a můžu se na ně spolehnout. Ubytování nabízejí zaměstnavatelé většinou sdílený s dalšími lidmi a po zkušenostech z loňského léta vím, že je vždy lepší bydlet s rozumnými lidmi, kteří vám nedělají naschvály, nechají vás vyspat a nekradou vám věci. Chci co nejdříve odjet na co nejdelší dobu (září- listopad.

mišuge
Petra:

Ahoj Petro…nejde mi zobrazit tvůj email,tak ti píšu sem….taky bych ráda někam vypadla,ale nemůžu nic sehnat a nechci jet sama….mám základy angličtiny,takže se sice domluvím,ale radši bych si asi našla práci,kde není pro začátek jazyk tak důležitý…ty už máš něco domluvené? budu moc ráda když mi písneš na email….:-) moc díky pappaa míša

my*****@se****.cz

Roman

Ahoj,

Mám stále volné místa na léto 2012. Zájemci pište na mail.

Jasmina
Roman:

Ahoj Rome, napiš e-mail, kam ti můžeme napsat. Díky.

Natálie
Roman:

Ahoj Romane,

o co se jedná blíže? Prosím o info. Díky, Natálie

Zuzana Špačková
Roman:

Ahoj Romane,
našla jsem na internetu Tvou nabídku brygády na léto. Chtěla bych se zeptat jestli je ještě aktuální. Dík za odpověď.

S pozdravem
Zuzana Špačková

jitka
Roman:

Ahoj,

je Tvá nabídka stále aktuální a o co konkrétně se jedná?

Díky,
Jitka

evian

čau já bych se ráda přidala.

Lucka

Ahoj mám možnost teďka vyjet s kamarádkou do Barcelony, kde bychom si chtěly najít nějákou práci. Myslíte že uspějem s hledáním práce a nějákou seženem? Moc se bojím abychom nějákou našli nevím jestli do toho mám jít. Nemáte někdo nějáké zkušenosti nebo nepracoval jste tam někdo a nevíte o něčem? Mocktát děkuju za každou radu

e-*****************@se****.cz

Lucy

Taky bych ráda někam vyjela buďto do Španělska nebo Řecka
aněkoho k sobě hledám a nechce se mi samotnou pište na mail-
Můžem se něják domluvit

br**********@se****.cz

Jana

Ahoj, šla bych s tebou, pokud si ještě na brigádu nejela. Zatím

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: