Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Postrádám pohodovou spolucestovatelku pro dovolenkovou 3-4 týdenní cestu na Nový Zeland.
Dušan 33
Zkušenosti čtenářů
Dana
Ahoj,Novy Zeland je muj cestovatelsky sen, ale uvitala bych vetsi skupinku, tak 4-5 lidi. Jaky mas plan, myslim rozpocet, itinerar a tak? Dana 33, zkusenosti s nezavislym cestovanim mam.
Dana:
Ahoj,
na NZ by jsem se přidala taky, jsem z Ostravska
Edita
Predstavu mam o vypujceni auta a procestovani jizniho ostrova..Nocovani pod stanem..Ale vse muze byt predmetem diskuze;-)
Dušan
Dušan:
Ahoj zatim jsme dve pohodove holky, planujeme NZ Jizni ostrov na Vanoce- na 3-4 tydny. Jakou mas predstavu o rozpoctu?
Dušan
rozpočet..to je pak stejne vzdycky jinak nez se odhadne:-)
zalezi jak se podari koupit letenky,jak a kde se bude bydlet a stravovat,cim cestovat..na 3 tydny a pro 3-4 lidi se opravdu vyplati pujcit auto a bydlet se da krasne po kempech..
lepsi asi probrat osobne;-)
Dušan
Ahoj,Novy Zeland je muj cestovatelsky sen, ale uvitala bych vetsi skupinku, tak 4-5 lidi. Jaky mas plan, myslim rozpocet, itinerar a tak? Dana 33, zkusenosti s nezavislym cestovanim mam.
Ahoj,
na NZ by jsem se přidala taky, jsem z Ostravska
Edita
Ahoj, posli email na
sh*******@po**.cz
Predstavu mam o vypujceni auta a procestovani jizniho ostrova..Nocovani pod stanem..Ale vse muze byt predmetem diskuze;-)
Dušan
Ahoj zatim jsme dve pohodove holky, planujeme NZ Jizni ostrov na Vanoce- na 3-4 tydny. Jakou mas predstavu o rozpoctu?
rozpočet..to je pak stejne vzdycky jinak nez se odhadne:-)
zalezi jak se podari koupit letenky,jak a kde se bude bydlet a stravovat,cim cestovat..na 3 tydny a pro 3-4 lidi se opravdu vyplati pujcit auto a bydlet se da krasne po kempech..
lepsi asi probrat osobne;-)
Dušan
Ahoj, asi jo, napisu ti na mail.
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou. UKONČENO
Časopis Travel Life píší cestovatelé pro cestovatele, tak CESTUJ!
Nové články
JEMEN – Skrytá perla Orientu
Zimní dobrodružství v evropských horách: Průvodce pro náročné turisty
Kambodža: od genocidy Rudých Khmerů až po ráj digitálních nomádů
Vybavení na cesty
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru