Najde se mezi vámi cestovateli :), někdo, kdo se bude vyskytovat v průběhu října ve „městě, které nikdy nespí“ :)?
Pokud ano a budete mít chuť společně prozkoumat některé z jeho částí, ozvěte se 🙂
Díky a hezké dny přeju!
Ahoj Hanko, my budeme s přáteli v NY 5. – 6.10.2013. Budeme se vracet z dovolené a v NY máme mezipřistání.
Pokud chceš,napiš mi na email.
Lenka
Ahoj v NY budu od 30.9. cca do 6.10. pak pojedu na zapad. Vracet se budu do NY od 24-27.10. Tak jestli chces, tak se muzem domluvit a neco podniknout. Ale vyhovovuje mi spis ten prvni termin. tedy zacatkem rijna.
Cau Jarda
Ahojky.
Ja jsem v New Yorku od zari do prosince, nenajdou se mezi Vami lidicky keri by tu chteli provest nebo jen se seznamit.
Moji kamaradi ted jedni odjedou a kamoska odjede na zacatku rijna a strasne mi tu chybi ceska nebo slovenska komunita pak 🙂
Drazí Čeští přátelé, právě jsme zahájili provoz první ČESKÉ AGENTURY V NEW YORK CITY. Sami sebe nazýváme C.I.N.Y.C (czech in new york city)… Pokud vy nebo někdo z Vašeho okruhu známých plánuje navštívit a okusit krásy našeho města dejte nám vědět rádi se o Vás postaráme a díky našim zkušenostem ulevíme i Vaší peněžence… Více infrormací o našich službách či jen informací o českých obchodech, restauracích, školách, či práci a ubytování na CZECHINNYC.CO
Neverte jim jsou to smejdi!Zas jen dalsi napad jak vydelat na Cesich co sni o americkym snu..nejvic me dostala ta polozka ze vam pomuzou a vyridej za vas vse ohledne loterie o zelenou kartu za 49 dolaru haha..jakej podvod!Ze se nestydite a huba vas pritom nepali!!Ja v US nejakej ten rok zila tak o tom neco vim a ty stranky rozhodne nepusobej verohodne..neni tam ani kontakt na zadnou primou osobu, jen jmeno ulice a Skype..a ohledne viz a pracovniho povoleni tu uz snad byla rec milionkrat tak lidi nebudte blby a nenalette jim!
Ahoj Hanko, já budu v NY od 3-6.11. už asi pozdě, vidˇ? Prosím tě máš typ na nějaké dobré ubytování v NY???
Míša