Práce/pomoc v zahraničí

Nový Zéland 2012 – práce, cestování

Jana

Ahoj!
Hledám komplice pro cestu na Nový Zéland v roce 2012. Termín ještě neznám (dle dohody, také záleží na dostupnosti cenově přijatelých letenek). Ne však dříve než koncem března/začátkem února. Plánuji minimálně tak 6 měsíců – práce a cestování na základě podmínek přímo na místě. Nemám řidičák, tudíž bych uvítala někoho, kdo tímto kouzelným papírem oplývá.

V případě zájmu pište na mail. Čím dřív, tím líp – ať máme trochu času se poznat a rozhodnout, zda by se nám společně dobře cestovalo.

Jana

Zkušenosti čtenářů

Jsem zapoměla dopsat ten mail, tudíž: di*********@****am.cz

Tereza

Ahoj ráda bych jela na Nový Zéland, ale mohla bych až koncem června (kvůli maturitám). Řidičský průkaz mám.:)

Jiri P.
Tereza:

ahoj Terko, jestli mas jeste zajem tak me kontaktuj, jestli by sme treba neco ke konci tohoto roku nevymysleli 🙂

Jana

AHoj, neumím ten příspěvek smazat, ale spolucestovatele již mám. Tudíž již „nabídka“ neplatí. V každém případě jen chci upozornit, že pokud někoho hledáte, tak mohu tyto stránky jen doporučit 🙂 Ozvalo se mi poměrně dost lidí, tudíž partáka taky jistě najdete, o NZ je očividně velký zájem.

Přeji spoustu pěkných cestovatelských zážitků!
Jana

Katka

zdravim, sháním někoho, kdo má v plánu tento rok změnit svůj život a vydat se na NZ..chystám se odjet někdy v říjnu-listopadu…ráda bych poznala někoho, kdo má v úmyslu to samé a nechce to dávat sám…Plánuju pracovat,cestovat a žít chvíli jinde než v ČR..dyžtak se ozvěte, těším se :))

Jirka P.
Katka:

Ahoj Katko, měl bych zájem odcestovat, zjistoval jsem si veci ohledně NZ od student agency, a celkove by to vychazelo asi 37000(poplatek agenture,letenka, viza) a jeste potreba aspon 57000 na ucte.., tedy celkem kolem 100tisic

uvaziju od tom uz dlouho, ale nikdo nechce jet, maji strach ze nesezenou praci a tak..

klidne se mi ozvi na email(po******@****am.cz), budu rad

Martin
Jirka P.:

Zdravím, taky se chystam někam vypadnou, nejlépe až někdy v záři, kvůli pracovním povinnostem tady v ČR. Je mi jedno kam to bude, ale hlavne do anglicky mluvících zemi 🙂
Pokud by jsi měl zájem, mohli by jsme se domluvit a něco vymyslet. Přece jenom se mi do toho nechce samotnému a ve více lidech se to lépe táhne 🙂 Kdyby jsi měl zájem, klidne se ozvi na mail. S pozdravem Martin

Katka
Katka:

můj mail : ka********@****am.cz

Jirka P.
Katka:

Ahoj Katko, psal jsem ti 2x na email, ale bez odezvy, neuvedla si špatný email?

Zdenek Pauler

Ahoj Jani,

ja pojedu na Zeland nejdriv na zacatku cervence, ale spis kvuli praci v zari. Rad bych tam vydrzel rok. Kdyztak pisni a muzem se sejit.Zdenek

Daniel

Ahoj, hľadám niekoho na cestu po Novom Zelande, zmeniť život a začať odznova. Ak checš ozvi sa na môj mail. d.*******@****am.sk
Na ostatnom sa dohodneme.

Tom

Ahoj :).. Mám v umyslu jet pracovat na NZ, ale prozatím nemám s kým jet. Sám se mi do toho nechce a tak pokud máte někdo zájem, můžeme spolu vybrat nejlepší cestu jak se mít co nejlépe na tom krásnem ostrově. Umím výborně anglicky. :))

Pa*****@****am.cz

Monika

Ahoj, chystám se na NZ (červenec, srpen) jako aupair. Tak sháním někoho kdo tam už byl nebo je a mohl by mi poradit. Budu vděčná za každé rady a zkušenosti. Díky a mějte se 🙂

míššša
Monika:

ahojky…koukám, že se v létě chystáš na Nový Zéland jako aupair. Já jsem byla aupair v Londýně. Ted jsem sice v ČR, ale minimálně do června bych se do UK ještě vrátila, pač tam mám do té doby zaplacený pojištěné. pak bych ráda vyzkoušela jinou zemi, kde být aupair a NZ je krásná země.
ráda bych se kdyžtak připojila, nebo si jen můžeme vyměnit info. co kde hledat a tak.
budu ráda,když se mi ozveš na email…
díky Míša
my*****@****am.cz

míššša
Monika:

ahojky…koukám, že se v létě chystáš na Nový Zéland jako aupair. Já jsem byla aupair v Londýně. Ted jsem sice v ČR, ale minimálně do června bych se do UK ještě vrátila, pač tam mám do té doby zaplacený pojištěné. pak bych ráda vyzkoušela jinou zemi, kde být aupair a NZ je krásná země.
ráda bych se kdyžtak připojila, nebo si jen můžeme vyměnit info. co kde hledat a tak.
budu ráda,když se mi ozveš na email…
díky Míša
my*****@****am.cz

Martina
Monika:

Ahoj,
ráda bych se zeptala, zda jsi vyrazila jako au-pair na NZ? Mohla bys mi případně napsat více informací? Přes koho jsi to sehnala, na kolik tě to vyšlo atp. 🙂
Děkuju!
Martina

PETE K.

Cao vsem,

pristi leden unor odletam zpet na NZ, konkretne Christchurch. Pokud budete shanet delsi ubytko minimalne na 2 mesice dejte vedet. Pomuzu samozrejme i s praci…pro mne to neni problem… mail: Ur********@***il.com

see y

pete

Radek

Ahoj Lidičky. Koukám že se vás velké spousta chystá na NZ. Rád bych se také podíval do země takových to krás. Chtěl bych se tedy zeptat zda se tady někdo najde. 🙂 Pokud ano prosím pište budu rád. 🙂

martina
Radek:

ahoj…kdy se tam chystas? rada bych se k nekomu pripojila, pokud mas nebo nekdo jiny zajem..

Denisa
Radek:

Ahoj, také bych ráda na Nový Zéland přes working holiday, pokud by někdo ještě neměl parťáka, tak se mi ozvěte do mejlu prosím..sama se tam nedokopu 🙂

tereza
Denisa:

ahoj. taky se chystam na zeland pres WHS. cekam jen kdy dorazi visa. odjezd bych videla nekdy na konec brezna zacatek dubna 2013. hledam partaka/partaky na cestovani praci:)piste na mail te***************@****am.cz

Pidimuzikquidoo

Ahojda,hele ja bych klido jel.
No a noty mam i mezinarodni..
Kdyztak pisni odkud jsi a treba i neco vic.
Dik a Cauky

jurin

Ahoj,
v breznu nebo dubnu se na NZ chystam, podle toho, kdy dostanu working holiday vizum. Kdy se chystas ty a jake mas plany ?
Pis na email Ji***********@*****um.cz

Mej se
Jirka

Verca
jurin:

Ahojtě,
chci se zeptat, taky se chystám v květnu na NZ jako au-pair, jen mě trochu děsí zařizování víz a tak? Vůbec nevím jak to takhle funguje..

Verca:

Ahoj Veru,
už jsi odjela, také jedu v květnu, tak bychom mohli alespon cestu prokonat společně 🙂
Verča

jess
Verca:

ted by me zajimalo co vlastne vis, ze nejsi schopna si najit napr. na Lejskach informace o vizech<hM? Hlavne ze jedes delat Au pair…LOL dalsi tele OMG!

P.S. prosim at tu jezdi trosku schopnejsi baby to co tu posledi dobou cestuje je des bes! Ani hezke a ani v hlave nic…ach joo…

Sába

Ahojte,

v červu se s přítelem chystáme na Nový Zéland za prací, kdyby se někdo chtěl přidat tak klidně pište na mail: sa*****@****am.cz
Ještě jsem se chtěla zeptat nevíte někdo jestli se tam dá sehnat práce v zemědělství i v tom červnu,když je tam zima?

paul
Sába:

V cervnu toho v zemedelstvi moc nenajdes. Jedine, ze by jsi delala nejaky prunning nebo tak,a le nedoporucuji. lide se obvykle stahuji do mest jako CHCH…asi tak…

P.S. zima na NZ je pekny shit..fuj

Marek

Zdravím,

Získal jsem WHS a mezi zářím a říjnem se chystám letět na nový Zéland. V případě, že by měl někdo zájem letět semnou, tak piště do pošty. Je mi 26 let.
Můj mail: mockovčia*@***il.cz

Marek

Zbyněk

Ahoj,

rád bych se vypravil pracovat a cestovat na Nový Zeland. Je někdo, kdo by chtěl odjet taky? Je mi 27. Samotnému se mi všechno okolo nechce vyřizovat. Pokud máte někdo podobný záměr – tak napište: zb**@****am.cz

petr

Jasne bro! kazdy uplne zhavy cestovat na NZ s nekym kdo je uz odjebany, si sam vyridit vizum (cca 10min) a koupit leteku (cca 15 min) . LOL s tebou to bude urcite vyhra!!!

Tomáš

Ahoj Jano, jak to se Zélandem tehdy dopadlo?

Tomáš:

Ahoj, precetla jsem si to az ted 😀 Po dvou letech :D. Jak to dopadlo? Na NZ jsem byla presne 15 skvelych mesicu s jednim trosku ulitlym spolucestovatelem, ktereho jsem potkala tady, resp. ktery se mi ozval na zaklade tohoto inzeratu. Ted planuju Jizni Ameriku 🙂

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: