Chystáme se s přítelem letos v létě jet autem do Norska na 2-3 týdny na low cost dovolenou, přespávání asi ve stanech v přírodě. Hledáme další dva spolucestovatele, ideálně taky pár, kteří by jeli s námi a složili se na benzín. Zatím je vše ve fázi plánu.
Ahoj, docela mě to zaujalo, mohu poprosit o kontakt? Buď na mail nebo facebook.com/tom.paco.novotny
Díky
Ahoj, taky bych se ráda přidala. Pokud jste z Prahy, mohli bysme se domluvit na nějakém srazu?
Ahoj, a máte už nějaký přesný termín … s přítelkyní bychom letos dali taky rádi Norsko na 2 týdny, ale jsme omezení termínově …když tak se mi ozvěte na email: [email protected]
Ahoj Iveto,
ja a moje kamaradka se chystame take v lete do Norska. Muzes mi napsat e-mail? Napisu ti vic 🙂 Karolína
Ahoj Ivet,
pokud ještě hledáte, tak bychom se s vámi rádi sešli a potom třeba i vyrazili do Norska 🙂
Jsme pár, 25/24 let, Praha. Není problém se na schůzku domluvit jinde, třeba někde na půl cesty.
Eva – [email protected]
Ahoj,
chystame se ve dvou letecky na Lofoty 9-19.7. Nechtel by se nekdo pridat? Mame v planu si pujcit auto a videt to nejzajimavejsi, spat ve stanu, a delat nejake mensi treky.
Kdyztak piste na email [email protected].
Ahoj Iveto (a ostatní), taky jsem uvažoval, že pojedu letos do Norska. Přespávání ve stanu je naprostzo OK. Jsem zaměstnanec, takže i délka pobytu 2-3 týdny (spíše ale 2) by mi vyhovovala. Jsem ale sám. Bylo by fajn něco domluvit, pro další komunikaci prosím-email. Ahoj Dalibor (33)
Ahoj, já jedu v termínu 27.6-12.7 do Norska s postarším párem z Prahy a máme místo v autě. Byla bych jedině ráda, kdyby se k nám ještě někdo přidal =) Ozvi se mi na mejl [email protected]
Ahoj. S přítelkyní máme už daný pevný termín a i skoro hotový plán cesty. Ale jsme jen dva. Rádi by jsem poznali další aktivní lidi. Nechceme se mačkat v autě,ale pokud by jste měli stejnou cestu či nějaké stejné cíle,mohli by jsme se domluvit na společné cestě či se někde tam sejít.
Vyrážíme z Děčína 27.srpna a budeme v jen v jižním Norsku do 12.září.
Můj email: [email protected] (je mi 25 a přítelkyni 32)
Ahoj 🙂 Letos mame v plánu s přítelkyni navštívit Lofoty v termínu cca 27.7. do 6.8. Nenašel by se tu někdo kdo by chtěl letět s námi? V plánu by byly nějaké treky, památky a možná si pujčit i auto a projet toho více. Kdyžtak se ozvěte na email: [email protected]
Tip měsíce: Turecko
Top 10 míst v Istanbulu
Úchvatná krajina Kappadokie: skály tu připomínají obří údy
Zvláštní jezera v turecké střední Anatolii: Nar, Meke, Çıralı obruk
Knižní tipy
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou
Časopis Travel Life píší cestovatelé pro cestovatele, tak CESTUJ!
Nové články
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
PANAMA: festival oslavující tradici, ženskost a královnu
Vybavení na cesty
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.
JOLANA SEDLÁČKOVÁ
Proč je Indie je vysokou školou cestování?
CESTOVATELSKÝ FOTOKALENDÁŘ
Vytvoř si ten vlastní na Tiskařík.cz
ČASOPIS TRAVEL LIFE
Fotoreportáž Vojty Vlka ze Siberutu