Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Ahoj, dostal jsem nápad vycestovat v červenci do Norska. Ale jelikož je mi 21, nemám vlastní auto. Rád bych se připojil k cestovatelům, kteří by jeli v termínu 5. – 20.7. Rád bych viděl Lofoty, Narvik nebo dokonce Nordkapp. Ale přizpůsobím se.
Zkušenosti čtenářů
Martin
Ahoj. Už delší dobu přemýšlím o podobný cestě do Skandinávie. Zatím ale nevím, jestli budu zrovna tenhle termín mít dostatek času a peněz. Dá se říct, že je to tak 50%na50%. Určitě to budu vědět až tak v červnu. Jinak je mi 20, mám spolehlivý, pohodlný auto… Moje představa je užít si čistý skandinávský přírody, spát každý den jinde (ve srubech, nebo pod širákem mi taky nedělá problém). Navštívit v co nejkratšim čase, co nejvíc památek, měst, zajímavostí není cílem. Kdybys měl zájem, tak můj e-mail je m.****@em***.cz
Ahoj, my s přítelkyní tam chcem také vyrazit a ideální by to bylo ve 4 lidech, takže ještě někoho hledáme. Máme ale čas celý srpen, tak kdybyste to náhodou časově přehodnotili, dejte vědět. (Je nám 24, 26 a k dispozici máme veterána kterým bychom do toho šli, nebo Ford mondeo, ten ale žere 10/100. Chcem hlavně přírodu a hory, spát venku a jíst kořínky:)
Ahoj. Už delší dobu přemýšlím o podobný cestě do Skandinávie. Zatím ale nevím, jestli budu zrovna tenhle termín mít dostatek času a peněz. Dá se říct, že je to tak 50%na50%. Určitě to budu vědět až tak v červnu. Jinak je mi 20, mám spolehlivý, pohodlný auto… Moje představa je užít si čistý skandinávský přírody, spát každý den jinde (ve srubech, nebo pod širákem mi taky nedělá problém). Navštívit v co nejkratšim čase, co nejvíc památek, měst, zajímavostí není cílem. Kdybys měl zájem, tak můj e-mail je
m.****@em***.cz
nebo icq: 477555577
Ahoj, my s přítelkyní tam chcem také vyrazit a ideální by to bylo ve 4 lidech, takže ještě někoho hledáme. Máme ale čas celý srpen, tak kdybyste to náhodou časově přehodnotili, dejte vědět. (Je nám 24, 26 a k dispozici máme veterána kterým bychom do toho šli, nebo Ford mondeo, ten ale žere 10/100. Chcem hlavně přírodu a hory, spát venku a jíst kořínky:)