Spolucestování Evropa

Něměcko>Nizozemsko>Belgie>Francie>Velká Británie >> 7&8 2014

Monika

Ahoj, ráda bych tu sehnala parťáka na stopovací výlet po těchto zemích. Už jsem si sepsala jakýsi seznam měst, které bych ráda navštívila, ale samozřejmě po domluvě se dá všechno upravit. Každopádně, sama jsem skoro nic neviděla a mám hroznou touhu to o letošních prázdninách napravit, cestovalo by se stopem nebo nějakými lokálními autobusy nebo vlaky, ve městech by se využíval Couchsurfing nebo popřípadě nějaké levné hostely. Docela bych uvítala někoho zkušenějšího v tomto ohledu, ale v konečném výsledku budu ráda za kohokoliv 😀 Každopádně předem upozorňuji, že jsem Control freak a musím mít všechno naplánované jinak jsem nesnesitelně nervózní (Ne vždy, jen pokud se jedná o něco důležitého).

Takže doufám, že to někoho zaujme a pojede se mnou.

Geronimo! :))

Zkušenosti čtenářů

tom

skoda, ze uz vo vacsine krajin som uz bol.. keby nahodou si mala zaujem o stoparsky trip do Skandinavie, kde som este nebol, ako napr. Dansko, Norsko, Svedsko ci Finsko, pripadne aj Pobaltie, tak mozme nieco poriesit 🙂

Monika
tom:

Škoda. No, tyhle země mne lákají taky. Pokud se mnou pojede jedna kamarádka měla bych i v srpnu čas, ale to je momentálně takové nejasné. Momentálně u mne vítězí tyhle země a ty co navrhuješ zní jako příští léto 🙂

tom
Monika:

tak si to prehod a partaka mas isteho 😀

Monika
tom:

No uvidíme jak to dopadne s kamarádkou 😀 Ale začínám o tom dost uvažovat, že by se to prohodit i mohlo. 🙂

tom
Monika:

😀 No to spravne zacinas uvazovat 😀 😀 Kasli na kamosku, s nou pojdes inokedy 😛 A Nemecko, Holandsko ci Francuzsko su take klasicke sterilne nezaujimave krajiny, kde kazdy chodi, nic nieje nove… pritom na druhej strane, Skandinavia, to uz je predsa nieco ine, kde nechodi kazdy a aspon spoznas viac krajin 😉 😀

Monika
tom:

No… Tak já bych i jela, ale v Sprnu… Chci vidět i ty sterilne nezaujimave krajiny kam každý chodí… Jela bych s ní Červen max do půlky července, tak abych chvilku byla doma a Srpen s tebou, byl by jsi pro? 🙂

Monika
tom:

Když tak už se mi spíš ozvi na e-mail (mo*************@gm***.com)

tom
Monika:

😀 Pekne si mi to vratila, ale zasluzil som si to 😀 OK, august by mohol byt.. Ozvem sa na mejl 🙂

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: